- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подарък за абитуриентка
^^ Защо трябва да е нещо голямо??Не е ли важен жеста все пак? Момичето няма възможност,а вие я нападате с безсмислени коментари.![]()
По темата:
Както ти предложиха по-горе,можеш да вземеш някаква хубава сребърна висулка или по-интересни обеци.Сигурна съм,че ще намериш нещо на разумна цена.Успех!![]()
Идеята за албума е хубава. 100% ще бъде ползван и то с най-хубавите и снимки, защото сега не всички снимки ги изваждаме на хартия. Аз поне бих си извадила няколко хубави снимки да си ги имам за спомен![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Миличка коментара ми ,съвесем не е безсмислен..За к'во да и подарява,няква дреболия..Повече би убидила момичето така.И те не са близки,така че жеста и ще изглежда като отбиване на номера,освен ако не добави,картичка ''в момента нямам възможност" .. Не съм нападнала никой!Първоначално написано от plamsyyy
![]()
късно е вече да давам предложения..е какво и купи?![]()
направо и дай накви пари ще се зарадва повече. Незнам сестра ми е абитуриентка и празнувахме на ресторант миналия ден почти всички и дадпха пари имаше 1-2 подаръка и тя си е много доволна защото подаръците я се харесат я не докато парите все ще влязат в ползва.. и все пак сякаш си е яко да си имаш нещо за спомен..
Може да й вземеш голям букет или талон за масаж или някаква друга процедура примерно...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Защото момичето,на което е на бал ще даде поне по 20лв на човек в ресторанта.Малко е тъпо гост да и подари нещо за 5лв.Първоначално написано от Deadlock
![]()
От всичко това сребърната висулка си прозвуча най-добре.
Или по-евтини обеци ,пак сребърни.
Има доста красиви ,на хубава цена !
Не е казано,че като подаряваш нещо то трябва да е мега скъпо и огромно! Ти откъде знаеш какво ще подарят другите, че ще съобразяваш подаръка си с тяхните? Който, каквито възможности има, толкова дава. Ще те видим и ти като почнеш работа колко ще ги напечелиш и колко ще си ларж.Първоначално написано от Harum_Scarum
Дори не трябваше да си правя труда да ти се обяснявам, но понеже живееш в в замъка при кралицата, го напрвих.
Та, взех й сребърни обеци като топченца - много красиви и стилни. Подарих й цвете. И това беше. Благодаря за съветите.
Темата може да бъде изтрита.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Напълно съгласна кво ще отиде при нея и ще и подаде някво мижаво сърчице висулкаПървоначално написано от Harum_Scarum
Не ставайте смешни
![]()
Иначе добре си подбрала обеци и цвете![]()
ако вземе да се прецака с някой лев, кво ще стане?Първоначално написано от YouAteMyHeart
затова ли черпите за бала - за подаръците?
за кво въобще черпите некви полупознати хора?
![]()
всичко е част от пародията..
Хахах,бахти яката хейтърка майна .. ПхахахахПървоначално написано от Deadlock
![]()
Потрес, потрес и пак потрес....
Заключвам я.Първоначално написано от gia_sena_mono
Парад на суетата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!