.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    in my weird world

АМТИИ Пловдив

Някой може ли да ми даде малко инфо, ако е запознат с университета, че в тъпия им сайт нищо не пише
    интересува ме как може да се влезе, матурата ли е приета за вход, по какво трябва да се държи матура или изпит, какви са таксите и какви предмети се изучават
    и най - малкото, което можете да ми кажете ще ми е от полза
    Благодаря
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Град
    in my weird world
    ебаси никой ли не знае
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Ами зависи за коя специалност питаш. Аз уча там, влязох с Българска народна хореография. Държах 3 изпита - 1-вия беше писмен, а другите 2 бяха практически.
    Иначе има Музика, Изобразително, Танци, Езици (но не съм сигорна), и Графичен дизаин.
    Матурите поне при мен не бяха важни, а ми бяха само, за да си взема дипломата. Там на място си държиш изпитите и бала за влизане ти се формира само от изпитите, дипломата ти не е важна.
    Ако имаш въпроси питай.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен
    Град
    <3
    За "Фотография" има ли някакви изпити...какво трябва да се прави/представи? Ако искам да вляза с тази специалност как става работата?
    Гледам,че има и специалност "Графичен дизайн и фотография" ...и до колкото разбрах,трябва да учиш първо това (или нещо друго) и после фотография (както искам) още 1,2 години...така ли е?

Каква е такстата за фотографията? В сайта им от 1 седмица пише,че таксите се актуализират...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    *сълза*
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    akademy
    По-добре се обади в учебен отдел ,там ще ти дадат нужната информация,мисля че телефона им е даден в сайта на академията .И ако искаш тази година да кандидатстваш побързай,защото срока за прием на документи е до 2 юли

Град
    akademy
    всъщност за твоята специалност срока е до 9 юли ,а първият ти изпит е на 12юли

Здравей те, случайно реших да преровя нета за инфо относно амтии .. заинтригува ме темата и ако я бях видяла по - отдавна щях да помогна
    точно преди няколко дни (на 15 юли) приключих с изпитите за Графичен дизайн и фотография.. готвих се за тях още от миналата година , ходех на целогодишния им подготвителен курс (не кандидатствах, защото ме скъсаха на 2-рата матура). Непосредствено преди изпитите провеждат интензивен за 11-12 дена :]
    Изпитите се състоят в 4-ри тура.. 1- Рисуване (натюрморт), 2- по графичн дизайн, като се тегли от съответните-лого, плакат или корица по една тема от три, 3- фотография (портрет и натюрморт или репортаж).. изглежда всяка година ги сменят
    4- събеседване с комисията и представяне на портфолио (от всичко по малко) .. защото някои се бъркат и мислят, че само снимки трябва да покажат.. не!! всичко, графични проекти (плакат, лого, корица и снимки-портрет, натюрморт, пейзаж и репортаж), но все пак се съобразявайте с посоченото в справочника
    хах съвсем на кратко това беше за специалността, ако някой благоволи да прочете мнението ми и има въпроси, с удоволстрие ще отговоря
    .. а сега си чакам резултата от класирането до 23 .. стискайте палци!!

Аз се интересувам от Българска народна хореография.Сега ще бъда 11 клас искам да попитам как трябва да се готвя за изпитите.В момента танцувам в ансамбъл ,но ако може да ми дадете повече информация.Какво включва писмения и какво представлява практическия?Благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си