.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Изветляване с лайка...?

Здравейтее,искам да ви попитам дали сте чували за така нареченото изсветляване на косата с лайка?Знам,че по-бързо и по-лесно би станало с боя,но косата ми е толкова изтощена,че имам чувството че ще опада съвсем
    Чух,че ако сваря цвят от лайка в определено количество вода(трябва отварата да е концентрирана) и стоя на слънце около 20-30 мин можело да ми изсветлее косата...? По принцип не действало на тъмни коси,но мойта е кестенява.Бих помолила ако някой е чувал нещо подобно да сподели Благодаря !
    Got me feeling like extaZy...

И аз съм чувала, но до колкото знам изсветлява малко. Ти какви резултати искаш да получиш ?

В никакъв случай русо.Искам "карамеления" цвят или онзииии леко рижавеещ

честно казано аз не вярвам да има ефект

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Лайката само леко изсветлява косата. Не очаквай чудеса, по добре си земи къна или безамонячна боя, няма кой знае колко да навреди на косата ти. Иначе, съвсем леко ще изсветлее, то морето и слънцето същата работа вършат.

Ух,аз се надявам да има ефект дори и малко Утре отивам до някоя аптека да си купя лайка и дано пише на пакетчето в какви отношения се прави ,че иначе пак ще се допитвам до вас

ако има ефект е слаб

Да... ефектът не е поразително медно русо, а просто лек бляскъв отенък и то ако естествената ти коса е светличка, ако по принцип си с тъмнокестенява коса - забрави за какъвто и да било ефект.

Цитирай Първоначално написано от djesi_9_4
    В никакъв случай русо.Искам "карамеления" цвят или онзииии леко рижавеещ
    А какво кафяво ти е основата? Почти невъзможно е да получиш цветовете, които искаш с лайка. Тя изсветлява съвсем леко и то не цялата коса плътно.

Аз преди няколко години понякога си правех такава отвара. Получаваше се много хубав оттенък ^^

Я кажете как точно се прави?

Цитирай Първоначално написано от purpledawn
    Аз преди няколко години понякога си правех такава отвара. Получаваше се много хубав оттенък ^^
    Да имаш снимки? И аз се вдъхнових да се направя, така и така искам промяна, без да си боядисвам косата

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    каква промяна ? ти да не мислиш , че си личи нещо

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    каква промяна ? ти да не мислиш , че си личи нещо
    Хахах не се залъгвам На психическо ниво промяна То че няма да има ефект кой знае какъв , няма. ( ако има въобще някакъв ) Но карай , да експериментирам. А и лайката май е полезна за косата, какво губя?

Град
    Manhattan *
    нищо , само ти казвам
    защо не се намазцаш с безамонячна боя щом искаш промяна ?

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    нищо , само ти казвам
    защо не се намазцаш с безамонячна боя щом искаш промяна ?
    Защото не искам лоша промяна А си нямам и идея какъв цвят би ми отивал. От от много отдавна си мечтая за рижаво http://us.123rf.com/400wm/400/400/sc...40/4685626.jpg но съм виждала едва на един двама да отиват и мога да се обзаложа , че няма да съм една от тях Шоколадово кафявото ми харесва, но тя моята понякога си е такава, така че не бих се боядисала. А през лятото хващам много бързо тен ( от този шоколадовият ) и с русо ще съм като циганка. Да ми има проблемите човек агхахаха

Град
    Manhattan *
    тя пада на 28 измивания тази боя, лятото още по-бързо , защото по басейни морета..
    и ти гарантирам , че няма да ти навреди на косата.
    ноо недей с тва рижаво... препоръчвам ти някво фрапе за лятото

Имаш ли някоя снимка на момиче с цвят фрапе на косата? Че нещо не мога да си го представя

Град
    Manhattan *
    http://prikachi.com/files/1601878a.jpg
    от ляво
    може и малко по -тъмничко

Добре, ако аз си намацам кестенявата коса, която значително потъмня след черната боя, която пада от миналия януари още, с безамонячна боя и косата ми се оцвети в карамелено, не е ли това ясен знак колко безамонячна е боята? От единия нюанс до другия бая разлика има.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от kasssidy
    http://us.123rf.com/400wm/400/400/scorpionka/scorpionka0904/scorpionka090400040/4685626.jpg
    Много е готино и аз исках така да се прява по-едно време.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Добре, ако аз си намацам кестенявата коса, която значително потъмня след черната боя, която пада от миналия януари още, с безамонячна боя и косата ми се оцвети в карамелено, не е ли това ясен знак колко безамонячна е боята? От единия нюанс до другия бая разлика има.
    така..
    във всяка една боя има амоняк.Няма начин иначе.Просто в така наречениете безамонячни има доста по-малко количество.
    от тъмно кестеняво няма как да стане веднага карамелено. И казвам , че не е вредно боядисването на косата (независимо с каква боя) в близък нюанс до настоящия , защото количеството на перхидрол е много по-малко и почти не вреди.

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    http://us.123rf.com/400wm/400/400/scorpionka/scorpionka0904/scorpionka090400040/4685626.jpg
    Мхм ... но трябва да си със светла кожа и светли очи ( сини или зелени ) Или иначе не е толкова яко ... или поне на мен не ми харесва. А пък ако имаш и лунички ...

POLLINA този цвят не ми харесва особено. По-тъмните и кичури ми харесват ( брюнетка фен съм )

http://kenoath.files.wordpress.com/2...a-see-thru.jpg И това ми харесва, но няма голяма разлика с моят цвят и се чудя дали има смисъл само да си увреждам косата с разни бои.

Град
    Manhattan *
    ми то това е нюанс на фрапето и е само с 1-2 нюанса по-тъмно от снимката дето ти дадох

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Мхм ... но трябва да си със светла кожа и светли очи ( сини или зелени ) Или иначе не е толкова яко ... или поне на мен не ми харесва. А пък ако имаш и лунички ...
    С много светла кожа съм и сини очи,но нямам лунички-ще си нарисувам
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си