- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изветляване с лайка...?
Здравейтее,искам да ви попитам дали сте чували за така нареченото изсветляване на косата с лайка?Знам,че по-бързо и по-лесно би станало с боя,но косата ми е толкова изтощена,че имам чувството че ще опада съвсем![]()
Чух,че ако сваря цвят от лайка в определено количество вода(трябва отварата да е концентрирана) и стоя на слънце около 20-30 мин можело да ми изсветлее косата...?По принцип не действало на тъмни коси,но мойта е кестенява.Бих помолила ако някой е чувал нещо подобно да сподели
Благодаря !
![]()
![]()
Got me feeling like extaZy...
И аз съм чувала, но до колкото знам изсветлява малко. Ти какви резултати искаш да получиш ?
В никакъв случай русо.Искам "карамеления" цвят или онзииии леко рижавеещ![]()
честно казано аз не вярвам да има ефект
Лайката само леко изсветлява косата. Не очаквай чудеса, по добре си земи къна или безамонячна боя, няма кой знае колко да навреди на косата ти. Иначе, съвсем леко ще изсветлее, то морето и слънцето същата работа вършат.
Ух,аз се надявам да има ефект дори и малкоУтре отивам до някоя аптека да си купя лайка и дано пише на пакетчето в какви отношения се прави ,че иначе пак ще се допитвам до вас
![]()
![]()
![]()
ако има ефект е слаб![]()
Да... ефектът не е поразително медно русо, а просто лек бляскъв отенък и то ако естествената ти коса е светличка, ако по принцип си с тъмнокестенява коса - забрави за какъвто и да било ефект.
А какво кафяво ти е основата? Почти невъзможно е да получиш цветовете, които искаш с лайка. Тя изсветлява съвсем леко и то не цялата коса плътно.Първоначално написано от djesi_9_4
Аз преди няколко години понякога си правех такава отвара. Получаваше се много хубав оттенък ^^
Я кажете как точно се прави?![]()
Да имаш снимки? И аз се вдъхнових да се направя, така и така искам промяна, без да си боядисвам косатаПървоначално написано от purpledawn
![]()
каква промяна ? ти да не мислиш , че си личи нещо![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Хахах не се залъгвамПървоначално написано от POLLINA
На психическо ниво промяна
То че няма да има ефект кой знае какъв , няма. ( ако има въобще някакъв ) Но карай , да експериментирам. А и лайката май е полезна за косата, какво губя?
![]()
нищо , само ти казвам![]()
защо не се намазцаш с безамонячна боя щом искаш промяна ?
Защото не искам лоша промянаПървоначално написано от POLLINA
А си нямам и идея какъв цвят би ми отивал.
От от много отдавна си мечтая за рижаво http://us.123rf.com/400wm/400/400/sc...40/4685626.jpg но съм виждала едва на един двама да отиват и мога да се обзаложа , че няма да съм една от тях
Шоколадово кафявото ми харесва, но тя моята понякога си е такава, така че не бих се боядисала. А през лятото хващам много бързо тен ( от този шоколадовият ) и с русо ще съм като циганка.
Да ми има проблемите човек агхахаха
тя пада на 28 измивания тази боя, лятото още по-бързо , защото по басейни морета..
и ти гарантирам , че няма да ти навреди на косата.
ноо недей с тва рижаво... препоръчвам ти някво фрапе за лятото![]()
Имаш ли някоя снимка на момиче с цвят фрапе на косата? Че нещо не мога да си го представя![]()
http://prikachi.com/files/1601878a.jpg
от ляво
може и малко по -тъмничко
![]()
Добре, ако аз си намацам кестенявата коса, която значително потъмня след черната боя, която пада от миналия януари още, с безамонячна боя и косата ми се оцвети в карамелено, не е ли това ясен знак колко безамонячна е боята? От единия нюанс до другия бая разлика има.
Много е готино и аз исках така да се прява по-едно време.Първоначално написано от kasssidy
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
така..Първоначално написано от mArMaLaDkA
във всяка една боя има амоняк.Няма начин иначе.Просто в така наречениете безамонячни има доста по-малко количество.
от тъмно кестеняво няма как да стане веднага карамелено. И казвам , че не е вредно боядисването на косата (независимо с каква боя) в близък нюанс до настоящия , защото количеството на перхидрол е много по-малко и почти не вреди.
Мхм ... но трябва да си със светла кожа и светли очи ( сини или зелени ) Или иначе не е толкова яко ... или поне на мен не ми харесва. А пък ако имаш и лунички ...Първоначално написано от billytalent
![]()
POLLINA този цвят не ми харесва особено. По-тъмните и кичури ми харесват ( брюнетка фен съм)
http://kenoath.files.wordpress.com/2...a-see-thru.jpg И това ми харесва, но няма голяма разлика с моят цвят и се чудя дали има смисъл само да си увреждам косата с разни бои.
ми то това е нюанс на фрапето и е само с 1-2 нюанса по-тъмно от снимката дето ти дадох![]()
С много светла кожа съм и сини очи,но нямам лунички-ще си нарисувамПървоначално написано от kasssidy
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!