- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Ами ако предположим, че 25 упражнение ми е вярно![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Имам 55 точки без да броя 26. Незнам колко точки ще ми дадат там.![]()
Ужас. Изложих се тотално. Дано на преразказа изкарам повече, макар че той беше по гаден.
ИМАМ 5,20 НА ПЪРВИЯ МОДУЛ
![]()
![]()
![]()
Как го изчисли? Още не се знае колко ще падне балът!Първоначално написано от ysmivka96
Ами точките които си получила делиш на общия брой точки умножаваш по 4 и прибавяш 2Първоначално написано от dudit00
Ехо, здравейте, как се справихте?
На теста всичко ми е вярно, задачите от 19 до 24 - също.
Тоя текст на мен ми беше малко гаден, пък и на тоя диск не се разбираше почти нищо...
Само се притеснявам да не ми анулират работата заради "знак" (да не ми зачетат едни драсканици за знак), иначе мисля, че добре се представих.![]()
Колко точки имаш?Първоначално написано от NoContinuation
а ако на 22 зад съм открила още една грешка ще ми отнемат ли точка? иначе аз съм открила всички останали грешки![]()
Приблизително 5,63Първоначално написано от NoContinuation
Еми ако броя и въпросът с тезата 60 точки .. мисля , че е добреИначе от теста имам 54 .. това колко горе-долу ще рече ?
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
5,69-70Първоначално написано от Sunshineeee
максималният брой точки не е ли 65-защо казвате винаги от 59?
Може би, но не съм сигурнаПървоначално написано от krasiveli
дано да не ти отнемат
![]()
защото си броят точките без 25 въпросПървоначално написано от teendes
Мисля, че се отнема.. Аз пък нали отдавна беше написано отделно и аз взех, че се престарах и написах одавнаПървоначално написано от krasiveli
Сега да съм НИКОГА..
Иначе аз имам 63 точки (от ключовите думи всичко съм нацелила) Та калкулатора казва 5,876..и нещо си
Къде ги драска тея драсканициПървоначално написано от edelweiss96
![]()
![]()
![]()
Не броим 25 упр. , където дават 6 точки. Просто не знаем колко ще изкараме там.Първоначално написано от teendes
А , как го смяташ ?Първоначално написано от ysmivka96
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
Без да искам удебелих леко една буква от преразказа и с няколко чертички задрасках едно б.Първоначално написано от ysmivka96
Смятаме САМО за теста. Ти броиш и 2-ка на преразказа.Първоначално написано от kradinero