- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
аз имам между 51 и 54 .. я някой да ми сметне с 51, че аз смятах и ми излезе ~5,1 .. а нещо много ми се вижда .. по по-дългата формула смятах ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
PurpleSand може ли дадеш линка на страницата ,от която си изтеглила ключа, за да видя теста
37 / 54 - попринцип не учих през годината
Някой може ли да ми каже от 55~60 точки от 100 каква оценка прави?Или ако на някой му се занимава една колонка да ми направи
2ка - от - точки до - точки
3ка - от - точки до - точки
4ка - от - точки до - точки
5ка - от - точки до - точки
6ца - от - точки до - точки
BTW 4.50 колко точки от 100 трябва да имам за да искарам 4.50 ?
Ето ви го теста + верните отговори: http://www.minedu.government.bg/open...ay2010_key.pdf
ЕЕЕ значи ще ми отнемат много точки щото задрасквах доста неща, но с леки чертички :Д. бе 20-25 точки да изкарам си е екстра
62.5 tochki e 4.50![]()
Толкова се получава. Ама след две седмици като си получите истинските да не се нахвърлите върху мен. Това дето си го смятаме е само основа.Първоначално написано от bloodyred
аз не написах Z когато си свърших преразказа. ДАЛИ ЩЕ МИ ГО АНУЛИРАТ????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То трябва да напишеш. В инструктажа е така. Предполагам, че не. Тоест и квесторите са виновни... Незнам.Първоначално написано от krasiveli
тоест ще ми го анулиратПървоначално написано от dudit00
![]()
![]()
![]()
Определено, в даскало ни го казаха 100пъти и бяха категорични, че ще го анолират ;(Първоначално написано от krasiveli
имам два въпроса за кандидастване се взима обащата оценка от двата модула или само от втория ?
и как смятате 55 точки от 100 на кфа оценка е равносъжелявам за тъпите въпроси....
не се ядосвай-нищо не се знае в моето училище половината не бяха разбрали,че трябва да има Z... сметни го за почти половината българчета седмокласници-няма как да анулират на всички..просто не ми се вярваПървоначално написано от krasiveli
аз имам 61 точки ииии съм мн доволна. Разочарована съм, защото цяла година се измъчих докато науча бройната и учтивата форма, а на теста ги нямаше.... и все пак мн се кефя....мисля, че и преразказа ми е добър аааа мн се кефя![]()
![]()
![]()
There is a princess in every girl
Въпросите не са тъпи. За кандидатстването ти трябват и двата модула. 55/100 * 4 + 2Първоначално написано от ilko0214
![]()
Точно така! Спокойно, не може навсички да го анулират.Първоначално написано от teendes
дали ще ми зачетат като грешка на 21,че съм писал сложно съставно с подчинено подложно изречение ?
абе хора дайте накъв тест по английски, че не знам от къде да решавам?
ами не, защо? то това си е вярно?!Първоначално написано от dan23
Значи ако на първия модул по математика имам 15т. а на втория 1Първоначално написано от dudit00
общо ще имам 16 и от тея 16т. ще ми излезе оценката така ли?
55 делено на 100 по 4+2 така ли ? Че не ти го разбрах много много![]()
Mи то попринцип е така.. защо да ти го зачитат за грешкаПървоначално написано от dan23
![]()
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
ь преразказа на втория модул нали трябваше в мин.св. време да го пишем (защото е от името на Вида) аз така го писах![]()
ами в отговорите е написано само подложно или подчинено подложноПървоначално написано от haxh