- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
ами защото точно моя отговор "сложно съставно с подчинено подложно изречение" го няма ;дПървоначално написано от dudit00
Златен/а!Първоначално написано от dudit00
!Някой зане ли колко са максималните точки по математика и ако да, до колко е двойката
![]()
ЛогикаПървоначално написано от dan23
Аз като съм писала "Изречението е сложно съставно с подчинено подложно." ??
![]()
100 точки са максимално. Не знам за 2 колко е. Това ,което смятаме сега е относително, така че...Първоначално написано от ilko0214
щом и така е вярно супер ;дПървоначално написано от dudit00
ЛОЛ ПО МАТЕМАТИКА МАКСИМАЛНО 100 точкиПървоначално написано от dudit00
окей и относително пак ми го кажи
![]()
Ами за 2.99 е средно 24 точки. Така го пресмятам. А по принцип и 2.99 е 2-ка, нали? Ако е за 2.50 са около 12 точки по моите сметки.Първоначално написано от ilko0214
Почти, две са ми синонимни.. НО не смятам, че е толкова фатално.. Все пак не сте ли на мнение, че не е обективно те да дават ключови думи.. Всичко според мен е въпрос на стил и начин на изразяване, а те се опитват БУКВАЛНО да ни роботизират. Ами какво, ако не си сложил нито една от дадените им шибани фрази и твойто е на светлинни години по-добро.. Пишат 0 точки по завистПървоначално написано от dudit00
![]()
Лоооооооол 2.50 от кога е 2ка ????2Първоначално написано от dudit00
![]()
Е защо беее?Това е ужасноПървоначално написано от haxh
![]()
Спомням си думите на братовчедка ми.. `` И две и педесе не е три``![]()
![]()
След като приключи работата си, на работното си място, след проверка от квестор на правилното попълване на идентификационната бланка, ученикът залепва малкото пликче, поставя знак Z в свитъка за допълнителния модул след края на преразказа или на решенията на задачите, поставя свитъка заедно със залепеното малко пликче, със залепения вече среден по големина плик с листа за отговори на модула НВО и с използваните листове за чернова (останалите неизползвани се връщат на квесторите, които отбелязват броя им в протокола, като се внимава броят на използваните и броят на неизползваните да съответства на общия брой получени листове от ученика) в големия хартиен плик и след проверка на съдържанието му от квесторите го запечатва. Извън големия плик ученикът предава размножения изпитен вариант от модула за НВО, а по математика – и от допълнителния модул, и неизползваните листове за чернова, подписва се в протокола за дежурство на изпита и напуска стаята и сградата.
Откъде ги измислихте тези глупости за анулиране не знам. Това по-горе съм го извадила от сайта на РИО.
Не чета много кво питате и ако тоя въпрос се повтаря 1000 пъти ме напсувайте .. Кога ще излязът резултатите и кога можем да ги проверим т.е ..
Ами аз четох, че на 24юни ще е първо класиране. А някъде пишеше на 11. Незнам. А по принцип може в сайта на МОН. Мисля, че става с номер на бележката и ЕГН.Първоначално написано от Daveyjones
Най - късно до 11.06 ще излязатПървоначално написано от Daveyjones
а тук можеш да си провериш резултатите онлайн: http://195.34.104.130/7klas/
ДО 11 юни трябва да са проверени и да са излезнали резултатите.Нещо на 14 оценки май бяхаПървоначално написано от Daveyjones
За малко и аз щях да го пропусна...Първоначално написано от krasiveli
Дано да не ти анулират работата.![]()
Не, до 11 ще излязат оценките от БГ и МАТЕМАТИКА, а до 14 тези по Изобразително,Спорт,Хороег рафия, които не са задължителниПървоначално написано от haxh
![]()
На нас пък квесторите ни писаха Z-тата.
Много лесен тест. И текстът не беше толкова зле. Само дето винаги степента на теста по БЕЛ е обратнопропорционална на степента на теста по математика![]()
Тогава математиката... трябва да е на ниво висша математика.Първоначално написано от somanycookies
![]()
![]()
Но пък не ми се вярва. Първият модул трябва да е лесен, за да може всички да се справят "прилично"...Първоначално написано от dudit00