- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Теста беше много лесен но тва преразказа некво много смотано.А според вас 50 точки за колко са
Не смятам, че ще ти анулират преразказа... Колкото и да се панират за тези един милион малки детайли, няма чак такова значение.Така мисля, понеже аз на националния пробен тест /знам, че сега си е същинския изпит, но все пак/ до 20 и някой си въпрос писах с химикал на теста, а не трябваше, трябваше да е напълно анонимно и т.н. ... А това ми се струва по - серизоно от пропусната драсканица... И пак не ми анулираха работата.Спокойно.Първоначално написано от edelweiss96
Иначе аз май съм с 61/65... Тая 25 зад. ми яде точките.Само заради нея не съм сигурна в резултата си.А преразказа беше гаден за мен, понеже трудно се преценяваше къде Вида е присъствала и къде не.И имената бяха... То не бе Вилица, не бе Самун ;д И докато разбера, че жена му не го е посрещнала тихо, ами е Тиха ;д Добре, че ни дадоха да го четем текста, не мисля, че бих разбрала някои подрбности ако само го слушам.Като цяло, изпита не беше чак толкова зле.Дано да съм се справила на преразказа ;/
Аз ще се явявам на математика на двата модула и ми трябва 3-ка..Първоначално написано от dudit00
и незнам как да я искарам освен тото...
Ами преполагам зависи от това какво знаеш и от квесторите. Може да препишеш ако не си в стая с камери и квесторите са като нашите (по едно време и двамата излязоха). Ходил ли си на уроци>Първоначално написано от ilko0214
Само аз ли не се притеснявам толкова по математика?![]()
По БЕЛ ми беше много, много по-притеснено.
Утре дали ще е трудно по английски?
Никога не е било трудно по английски. Предполагам и сега няма да е. По принцип не се притеснявам много за математиката. Вторият модул предполагам ще ми е по - труден...Първоначално написано от edelweiss96
Да се похваля всичко ми е правилно до 25,само дето искам да попитам нещо.. ако на въпроса с преобразуването в непряка реч съм написала:
Калугерът попита Илийца какво дири тук. вместо както е там:какво търси тук,ще ми го зачетът ли за правилно?![]()
За г-нът от курса по математика, модулът НВО ще е лесен, за да може всички да го минат (дори и тия с не дотам добри учители по математика), а вторият модул ще е доста гадничък...Първоначално написано от dudit00
По АЕ щом ще продължи 2 учебни часа външното...
Мен ме притеснява,че квесторите ни казаха,че можем да задраскваме по какъвто искаме начин .. Дали е така ?
Мисля, че ще го зачетат. А как си с пълен брой точки, след като пишеш "зачетът"??Първоначално написано от roflCHOPTER
![]()
WTF по английски за колко време ще е ?!?!
Опс.. съжалявам,ноо да с максимум съм,въпреки че мен вече ме приеха там,където исках ии този изпит въобще не ми е от значение.Не искам като кажа следващото на някой да му стане тъпо,но аз цяла година не пипнах нищо по бг и литература от даскало,просто вчера седнах и прочетох целия учебник по литература и бг,пфф,който е казал,че не трябва да се учи в деня преди изпит, ЛЪЖЕ! муа.Първоначално написано от dudit00
![]()
е няма ли да е както предишните години
Дано да е толкова...Първоначално написано от dudit00
При мен се каза, че ще е 2 учебни часа (40 минути) + междучасие (10 мин.), т.е. 90 минути.![]()
днес ми беше г/д лесничко макар че май имам грешчициама да се надяям там 3 айде най-малко
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не прочетохте ли на първата страница на теста пишеше да се запълва буквата и да се задрасква новаПървоначално написано от LeDa
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Мисля че е един учебен час 45 минути + 15 минути междучасие.Първоначално написано от dan23
Първоначално написано от bori96
Квесторите на нас ни казаха, че ако не се постави знак Z работите се анулират , защото след като поставиш знака значи, че си приключил с преразказа и повече нищо не пишеш, а така излиза, че все едно някой ти го е дописал или след края си писалдрастични мерки .. прекалено е !!!
![]()
![]()
А лично при нас, квесторите бяха така добри да ни напишат те знака
имах чувството, че толкова се притесняват, през цялото време ни повтаряха за знака, а накрая к'во?! Те си го написаха
![]()
![]()
Колкото до изпита.. според отговорите от МОН, ще имам около 60 точки, а за преразказа в един момент забравих всичко![]()
но написах там 2 страници .. пък каквото излезе
![]()
Всички отговори са ми верни до 25 (както на повечето от вас).![]()
Сега да видим какво ще стане на преразказа. Казаха ми, че до 5 дни ще излязат оценките по български.![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
ИЗЛЪГАЛИ СА ТЕ !Първоначално написано от qg0dkata
РЕЗУЛТАТИТЕ ИЗЛИЗАТ НА 11 ЮНИ
![]()
![]()
![]()
аз сега съм 8 клас, но реших да си направя теста и имам 45т. (за 15 мин) и не отгорорих на последния въпрос... та стана ми интересно колко ще имам![]()
Просто аз
Първоначално написано от Neopitom3na
И аз така, но имам 43в сравнение с миналата година съм много, много зле.
![]()
аз съм 8 клас и го направих.. ;д имам 64/65 точки.. мн е лесен..поне теста де..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Таа ако се изкара 2-ка на външното (пр. по история и география) директно оставаш да повтаряш ли? Всмисал има ли още нещо като 1 тест - който го решаваш и ако отново на него не изкараш оценка по голяма от 2 тогава оставаш на изпити през лятото .. ??? говоря за 7 клас матурите...
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...