.
Отговор в тема
Страница 15 от 66 ПървиПърви ... 51112131415161718192565 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1650
    Фен Аватара на Gamebg
    Град
    НикъДе КъДеТо ВсеКи ХоДи ???!!!!
    Теста беше много лесен но тва преразказа некво много смотано.А според вас 50 точки за колко са

Цитирай Първоначално написано от edelweiss96
    Цитирай Първоначално написано от krasiveli
    аз не написах Z когато си свърших преразказа. ДАЛИ ЩЕ МИ ГО АНУЛИРАТ????????????
    За малко и аз щях да го пропусна...
    Дано да не ти анулират работата.
    Не смятам, че ще ти анулират преразказа... Колкото и да се панират за тези един милион малки детайли, няма чак такова значение.Така мисля, понеже аз на националния пробен тест /знам, че сега си е същинския изпит, но все пак/ до 20 и някой си въпрос писах с химикал на теста, а не трябваше, трябваше да е напълно анонимно и т.н. ... А това ми се струва по - серизоно от пропусната драсканица... И пак не ми анулираха работата.Спокойно.
    Иначе аз май съм с 61/65... Тая 25 зад. ми яде точките.Само заради нея не съм сигурна в резултата си.А преразказа беше гаден за мен, понеже трудно се преценяваше къде Вида е присъствала и къде не.И имената бяха... То не бе Вилица, не бе Самун ;д И докато разбера, че жена му не го е посрещнала тихо, ами е Тиха ;д Добре, че ни дадоха да го четем текста, не мисля, че бих разбрала някои подрбности ако само го слушам.Като цяло, изпита не беше чак толкова зле.Дано да съм се справила на преразказа ;/

Цитирай Първоначално написано от dudit00
    Цитирай Първоначално написано от somanycookies
    На нас пък квесторите ни писаха Z-тата.
    Много лесен тест. И текстът не беше толкова зле. Само дето винаги степента на теста по БЕЛ е обратнопропорционална на степента на теста по математика
    Тогава математиката... трябва да е на ниво висша математика.
    Но пък не ми се вярва. Първият модул трябва да е лесен, за да може всички да се справят "прилично"...
    Аз ще се явявам на математика на двата модула и ми трябва 3-ка.. и незнам как да я искарам освен тото...

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Цитирай Първоначално написано от somanycookies
    На нас пък квесторите ни писаха Z-тата.
    Много лесен тест. И текстът не беше толкова зле. Само дето винаги степента на теста по БЕЛ е обратнопропорционална на степента на теста по математика
    Тогава математиката... трябва да е на ниво висша математика.
    Но пък не ми се вярва. Първият модул трябва да е лесен, за да може всички да се справят "прилично"...
    Аз ще се явявам на математика на двата модула и ми трябва 3-ка.. и незнам как да я искарам освен тото...
    Ами преполагам зависи от това какво знаеш и от квесторите. Може да препишеш ако не си в стая с камери и квесторите са като нашите (по едно време и двамата излязоха). Ходил ли си на уроци>

Само аз ли не се притеснявам толкова по математика?
    По БЕЛ ми беше много, много по-притеснено.

Утре дали ще е трудно по английски?

Никога не е било трудно по английски. Предполагам и сега няма да е. По принцип не се притеснявам много за математиката. Вторият модул предполагам ще ми е по - труден...

Да се похваля всичко ми е правилно до 25,само дето искам да попитам нещо.. ако на въпроса с преобразуването в непряка реч съм написала:
    Калугерът попита Илийца какво дири тук. вместо както е там:какво търси тук,ще ми го зачетът ли за правилно?

Никога не е било трудно по английски. Предполагам и сега няма да е. По принцип не се притеснявам много за математиката. Вторият модул предполагам ще ми е по - труден...
    За г-нът от курса по математика, модулът НВО ще е лесен, за да може всички да го минат (дори и тия с не дотам добри учители по математика), а вторият модул ще е доста гадничък...
    По АЕ щом ще продължи 2 учебни часа външното...

Голям фен Аватара на LeDa
    Мен ме притеснява,че квесторите ни казаха,че можем да задраскваме по какъвто искаме начин .. Дали е така ?

Цитирай Първоначално написано от roflCHOPTER
    Да се похваля всичко ми е правилно до 25,само дето искам да попитам нещо.. ако на въпроса с преобразуването в непряка реч съм написала:
    Калугерът попита Илийца какво дири тук. вместо както е там:какво търси тук,ще ми го зачетът ли за правилно?
    Мисля, че ще го зачетат. А как си с пълен брой точки, след като пишеш "зачетът"??

Повече от фен
    Град
    Велинград
    WTF по английски за колко време ще е ?!?!

Цитирай Първоначално написано от roflCHOPTER
    Мисля, че ще го зачетат. А как си с пълен брой точки, след като пишеш "зачетът"??
    Опс.. съжалявам,ноо да с максимум съм,въпреки че мен вече ме приеха там,където исках ии този изпит въобще не ми е от значение.Не искам като кажа следващото на някой да му стане тъпо,но аз цяла година не пипнах нищо по бг и литература от даскало,просто вчера седнах и прочетох целия учебник по литература и бг,пфф,който е казал,че не трябва да се учи в деня преди изпит, ЛЪЖЕ! муа.

Цитирай Първоначално написано от dan23
    60 минути доколкото разбрах.

Повече от фен
    Град
    Велинград
    е няма ли да е както предишните години

60 минути доколкото разбрах.
    Дано да е толкова...
    При мен се каза, че ще е 2 учебни часа (40 минути) + междучасие (10 мин.), т.е. 90 минути.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    днес ми беше г/д лесничко макар че май имам грешчици ама да се надяям там 3 айде най-малко
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Мен ме притеснява,че квесторите ни казаха,че можем да задраскваме по какъвто искаме начин .. Дали е така ?
    Не прочетохте ли на първата страница на теста пишеше да се запълва буквата и да се задрасква нова
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

е няма ли да е както предишните години
    Мисля че е един учебен час 45 минути + 15 минути междучасие.

Цитирай Първоначално написано от bori96

Откъде ги измислихте тези глупости за анулиране не знам. Това по-горе съм го извадила от сайта на РИО.

Квесторите на нас ни казаха, че ако не се постави знак Z работите се анулират , защото след като поставиш знака значи, че си приключил с преразказа и повече нищо не пишеш, а така излиза, че все едно някой ти го е дописал или след края си писал драстични мерки .. прекалено е !!! А лично при нас, квесторите бяха така добри да ни напишат те знака имах чувството, че толкова се притесняват, през цялото време ни повтаряха за знака, а накрая к'во?! Те си го написаха

Колкото до изпита.. според отговорите от МОН, ще имам около 60 точки, а за преразказа в един момент забравих всичко но написах там 2 страници .. пък каквото излезе

Всички отговори са ми верни до 25 (както на повечето от вас).
    Сега да видим какво ще стане на преразказа. Казаха ми, че до 5 дни ще излязат оценките по български.
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    Казаха ми, че до 5 дни ще излязат оценките по български.
    ИЗЛЪГАЛИ СА ТЕ ! РЕЗУЛТАТИТЕ ИЗЛИЗАТ НА 11 ЮНИ

Град
    [На Метри От Земята]
    аз сега съм 8 клас, но реших да си направя теста и имам 45т. (за 15 мин) и не отгорорих на последния въпрос... та стана ми интересно колко ще имам
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    аз сега съм 8 клас, но реших да си направя теста и имам 45т. (за 15 мин) и не отгорорих на последния въпрос... та стана ми интересно колко ще имам

И аз така, но имам 43 в сравнение с миналата година съм много, много зле.

аз съм 8 клас и го направих.. ;д имам 64/65 точки.. мн е лесен.. поне теста де..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Таа ако се изкара 2-ка на външното (пр. по история и география) директно оставаш да повтаряш ли? Всмисал има ли още нещо като 1 тест - който го решаваш и ако отново на него не изкараш оценка по голяма от 2 тогава оставаш на изпити през лятото .. ??? говоря за 7 клас матурите...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си