- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
много се изложих по АЕ :@
пък и госпожата ни ПО БЪЛГАРСКИ четеше Listening-a:@
Ама учителите по ФЕ са добри, нали?Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Днес разбрах, че за 3-ка по български е около 16 точки, т.е. и по математика ще е така най - вероятно. По малко от 16 няма да е 3. Спокойно, сигурна съм , че ще изкараш достатъчно.Първоначално написано от ilko0214
Мина и английският.Ние пак бяхме с камери.Беше много лесен и интересен тестът.
Кога ще изляват верните отфовори?Аз си написах какво съм отговаряла.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
http://mon.bg/news-home/2009/10-05-27_7kl_vo.htmlПървоначално написано от December
Вече са излезли. xD
...
горе долу 3 грешки иам
Първоначално написано от dudit00
Това откъде го разбра???
Така беше миналата година, но за тази - сигурно ли е, че ще е същата?![]()
Нямам нито една грешка, а ако на 25 ми урежат точки във всеки случай ще е над 5.50Дано само да не станат някакви издънки.
Колкото до Z , ние слагахме. Но Но ако стане проблем, че нямате, последиците няма да са върху вас, а върху квесторите. Спокойно и късмет![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
МерсиПървоначално написано от Witch94
![]()
Аз има 2 грешки.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Може. По химия оценките са ми добри по математика същоПървоначално написано от Witch94
:P
на по друго![]()
иначе днес на изипита няма да имам повече от 15т![]()
нищо не написах
26.05.10
23/35, доволен съм!А някой може ли да ми каже това г/д на каква оценка се равнява?
![]()
Получавам 4.62 - значии към 4.65Първоначално написано от ilko0214
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
По английски имам 33 точки.
По български имам една грешка и не знам за колко ще оценят последната задача.
Абе.. да се надяваме да е повече от 5,50![]()
Аз днес правих изпит по РЕ (първият ми чужд език) и си беше доста елементарен..
Проверих си отговорите (които си спомням) и имам около 26/35..За някои отговори не съм сигурна и не знам дали са верни и затова..Но предполагам,че се справих доста добре
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
не на мен ми казаха че от 30 гочки нагоре е за 3Първоначално написано от dudit00
Не мога да повярвам, че отговорът е бил truly scary.
Ебати тъпото.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Ха-ха, значи съм познала. Аз тоя последния въпрос от втория текст не можех да го разбера, смисъл не му хващах отговора от изречението.. бяха ми абсурдни, ама каквото е..![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
26/35
Що-годе доволна.![]()
Аз май се изложих на теста по БЕЛ..
Отговорите,които си спомням,че съм дала - носят около 43 т.,без 25 задача (защото не знам дали ще ми дадат някакви точки) и без преразказа..Това долу-горе за каква оценка е ?
43 точки са 3.72
Глупасти 43/65 е 4.646Първоначално написано от Sis0k0666
не е бил truly scary а В) nothing special...Първоначално написано от Pwnmaster
По български имам около 55 точки от 1-ви модул. На преразказа ще видим какво съм направила.
Днес на теста па английски - повечето отговори ги налучквах.Едва ли имам много верни.
Ти как го пресметна ?Първоначално написано от diksi
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
боже хора подтискате ме тотално .... ако още някой ми каже че по бел на теста няма грешка или има почти 60 то4ки ... ще спра да пиша казвам ви .... аз па имам 45 то4ки от 1 модул![]()
![]()
![]()
![]()
кво да направа вие тука с по 60 то4ки аз братко ...
ама кат си знам че ще ме вземат в езиковата ( с немски кандидатствам) ... 'щото такива глупаци взимат мен няя да ме вземат
горкия аз с мойте 45 то4ки ..
![]()
![]()
![]()