.
Отговор в тема
Страница 2 от 66 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1650
    Ами аз съм от Пловдив и мисля в някоя езикова гимназия да кандидатсвамм.. А ти? : ))
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Варна. И аз съм се насочила към Езикова. Първа за предпочитане, с английски.

И как се развиват нещата при теб? Мислиш ли,че ще успееш?

Град
    Сливен
    ^^^^^^^^^ - не знам колко
    Вече е МОМН (Министерство на образованието, младежта и науката), не МОН ( Министерство на образованието и науката)

Та какво да ви кажа.. Пожелавам ви успех и да влезете там където искате, както вие ни пожелахте миналата година на нас.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Даа,hola и от мене,кандидатстващи
    Аз лично см суупер нервна за математиката,защото там ми е дупката в системата..мене ми трябва поне 4,за да вляза,където искам..не мисля,че ще е много сложно,ноо Иначе за физиката,химия и биологията има една много готина зелено-синя книжка с тестове на Анубис.Който иска да я взема-много е добра
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    Варна
    Благодаря ти, fenche22. Успех и на теб!
    brutaLxxbunny - Решавала съм съвсем малко от там. Има и едно списание.. T-box.. с тестове за външно оценяване по история,география, биология и останалите науки.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MissChocolate
    А вие иначе .. откъде сте и къде мислите да кандидатствате?
    То вече мене ме научиха всичките потребители на форума ,но както и да е:
    МГ "Баба Тонка" гр.Русе - профил "Биология" (като първо желание)
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

И аз съм се насочила с английски.
    Ми надявам се да успея : )) Само Математиката ми е проблем..знам я ,но много се притеснявам .. такъв човек съм си : )) А при теб как са нещата?
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sunshineeee

Ми надявам се да успея : )) Само Математиката ми е проблем..знам я ,но много се притеснявам .. такъв човек съм си : )) А при теб как са нещата?
    При мен нещата си вървят като по мед и масло от началото на годината досега /да чукна на дърво /. Нямам притеснения. Все пак.. ние не сме единствените,на които им е трудно. А и нещата опират малко или много до късмет.

SmilezZz - И аз преди исках да кандидатствам някъде с Биология,но в последствие се отказах.

Цитирай Първоначално написано от Sunshineeee

При мен нещата си вървят като по мед и масло от началото на годината досега /да чукна на дърво /. Нямам притеснения. Все пак.. ние не сме единствените,на които им е трудно. А и нещата опират малко или много до късмет.

SmilezZz - И аз преди исках да кандидатствам някъде с Биология,но в последствие се отказах.
    E да така е .. ама все пак тая година ние сме опитните зайчета

Някой може ли да ми каже кое е по-добре:
    - Математика със засилено изучаване на английски (математика, информатика, английски)
    - Информатика със засилено изучаване на английски (информатика, математика, английски)
    - Информационни технологии със засилено изучаване на английски (информационни технологии, математика, информатика, английски)
    Формирането на бала е едно и също, но кое е подходящо? Клоня към третото, защото искам и информационни технологии да уча, това нали беше използване на вече готови програми?
    Искам ПМГ, в Езиковата всички се бутат, а и само английският език ме кефи, другите езици не, история, физика и биология не искам да уча, химията много ме кефи, но е заедно с биологията, а по математика и ИТ ме бива, така че училището май съм си го избрала... остават изпитите

Град
    Русе
    Е,защо така ?
    Иначе аз още от малка имам мечтата да вляза в това училище и да следвам медицината..
    Дано ни приемат всички

- Информационни технологии със засилено изучаване на английски (информационни технологии, математика, информатика, английски)

е най-лесното за мен и ти го препоръчвам ако си добър в математиката, английския и информационните техн.

Пп наистина ние сме някакфи "мишки" с които МОМН си експериментират и при нас са най-скапаните неща, а незнам дали сте гледали но министърчето на образованието каза че учебниците са на много високо ниво и не е правилно и чак след 5 години ще се оправят тези "проблеми" е извинявай ама аз до тогава ще бъда абитурент...
    I can see in their eyes
    they've already died
    inside, but as for the outside
    I'll take their f*cking heads

то и аз май натам съм се запътил с медицина ама съм пред голямата дилема:

Информационни технологии или биология и математика
    I can see in their eyes
    they've already died

Град
    Русе
    ^ Наистина ни използват за такива..Бахти смотаняците са там
    ВИНАГИ измислят нещо,което мислят,че ще е в полза на нашето образование и какво - само излишно ни притесняват..Много се дразня..
    А и откакто се помня,винаги при набор 96 имаше някакви промени..ВИНАГИ на нас ни се "падат" тези простотии..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от reload1222
    то и аз май натам съм се запътил с медицина ама съм пред голямата дилема:
    Информационни технологии или биология и математика
    Избора си е твой..
    Което повече те влече - това избирай..Иначе ако си твърдо решен да следваш медицина след 12 клас,то тогава е по-добре биологията..Мен лично в МГ (Русе) ме "влече" профил "Математика",но съм твърдо решена да следвам медицината и затова искам с биологията..За да ми бъде по-лесно..Но и без това Математиката и Биологията са ми любими предмети - така,че...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Е,защо така ?
    Иначе аз още от малка имам мечтата да вляза в това училище и да следвам медицината..
    Дано ни приемат всички
    Колежке.. и аз искам да следвам медицина. Най-накрая да намеря някой със същите планове.

И аз се чудя за какво само правят тия външни оценявания, хайде четвърти клас е краят на началното образование, ама пети клас? Шести? И за седми клас нямаше нужда, но лично за мен е по-добре, че иначе с 50 въпросен тест има по-голяма вероятност да объркаш нещо, а и по математика пускат логически задачи, които нямат нищо общо с учебния материал. И поне можеха да си спестят външните оценявания по английски, история и другите глупости (покрай българския и математиката един учебник по останалите предмети не съм отворила).

проблема при мен също така е дали да уча в Русе или в Тутракан, ако някой знае къде е до Русе на 60 км се намира
    I can see in their eyes
    they've already died

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    аз не съм учил засега по БЕЛ и май няма и да уча на този тест дето миналата год са го решавали искарах 41 точки без нш да уча и изобщо не съм учил а по МАТ геометрически задачи да дават на мене надявам се да изкарам 3 и да ме приемат ама такива глупаци са ги приели и се изкарали дори 4 а аз няма да изкарам 3
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Русе
    Доколкото разбрах - тази година нямало да има логически задачи по Математика..

MissChocolateЕе..Радвам се,че проявяваш интерес към медицината..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

ехх еми на баскетбол като се помоля да вкарвам и вкарвам дали ще се получи и на теста
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

ааа дано да има и логически, въпреки че си мисля, че този път малките матури ще бъдат супер трудни или поне трудни

То ние първо да ги минем тея неща а след това със сигурност ще решим къде да ходим.
    I can see in their eyes
    they've already died

Абее ще успеем бее

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от reload1222
    проблема при мен също така е дали да уча в Русе или в Тутракан, ако някой знае къде е до Русе на 60 км се намира
    Ооо..Ела в Русе..
    Даже и кандидатствай в МГ "Баба Тонка" - води се най-елитното училище в Русе..
    Има профили:
    1.Математика
    2.Биология
    3.Информатика..
    Пък може и да се видим догодина в МГ (не се знае )
    Ако те интересува нещо - питай

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от awerw

ехх еми на баскетбол като се помоля да вкарвам и вкарвам дали ще се получи и на теста
    Ще се получи,как няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си