- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Абе 65 точки добре ли е..?
FUCK-тически не ме интересувате..
Аз доколкото го сметнах: ми излиза 4,495,но все пак да ти го сметне някой друг,че да не те объркамПървоначално написано от JuLeTyYy
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ако е само за теста е ЗЛЕ ...Първоначално написано от uBuTo
^ как така само за теста..?
;д ами 65 точки от 1ви и 2ри модул или как ? ;дПървоначално написано от uBuTo
^ ми от първия и 2рия заедно..
абе някой знае ли от каде да си проверим резолтатите ????![]()
Резултатите щели да излязат на 11 юни..Така,че има още много да чакамеПървоначално написано от alex0011
Дам,на 11 юни най-рано .. но иначе на вас нали са ви раздавали едни служебни бележки с номера на стаите,в които ще бъдете ?? Там има един "Номер за интернет".Така мисля,че ще можеш сам да си провериш оценката в Интернет,в сайта на МОМН може биПървоначално написано от alex0011
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Да, но до "Номер за интернет" нищо не пише ..Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
Аз съм доста притеснена, силно се надявам и математиката да не е трудна!![]()
![]()
![]()
Да и в нашите служебни бележки нищо не пише тамПървоначално написано от cappuccin0
Ами на нас ни казаха, че като излязат резултатите ще можем да ги видим в интернет, а по - късно и в училище ..Първоначално написано от SmilezZz
аа аз си помислих,че питаш дали е добре 65 точки от първия модулПървоначално написано от uBuTo
и затва ..
В нашите имаше кодове за проверкаС по пет цифри са, моя например е
02132
е то май се проверяват с егн и входящ номер ...Първоначално написано от cappuccin0
Да, и аз така мисляПървоначално написано от dan23
Седмокласниците пък ще узнаят резултатите си на техния тест по литература на два етапа. На 11 юни ще излязат резултатите от външното оценяване след седми клас, а на 14 юни – резултатите за участване в класирането за гимназиите
Това какво ще рече..Оценките от двата изпита взети заедно,или ?
Ама по български ли имаш 48?Първоначално написано от JuLeTyYy
Първоначално написано от dan23
http://195.34.104.130/7klas/ ЕГН и ВХОДЯЩ НОМЕР се изисква бе хорица![]()
![]()
![]()
И аз имам такъв номер за интернет с 5 цифри.Първоначално написано от Sis0k0666
И на мен не ми става много ясно...Първоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
Първоначално написано от Forester
според мен ще е много по трудна за сметка на българския... за да балансират![]()
Хора.. искам да попитам нещо..
Сега последно за кандидатстване в др. гимназия ще се гледат общите точки от двата модула на изпита или само от втория? И още нещо: Например 60т. на 1вия модул и 0т. на 2ия равностойни ли са на 45т. на 1ия модул и 15т. на втория?![]()
![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Днес беше изпитът по изобразително.![]()
Много тъпа тема дадоха според мен. Честно да си кажа най-много се притеснявах да не ми кажат ТОЧНО нея .. И то ето какво стана.
Отидохме пак доста рано в училището, ама така казаха. Чакахме доста, ама се запознах с две момичета.И после влязохме в стаята.. стояхме, стояхме и като след около час и половина дойдоха с темата ми заявиха, че първата е "Музиканти", а втората "Във фитнеса" .. имаше още няква чрез геометрични фигури да се изрази настилка на асфалт..нещо такова.
![]()
Аз избрах музикантите, защото тея другите са ми абсурдни. Първо рисувах пианист и певица, ама то стана, че все едно тая певица е на някви клечки и се е качила върху пианото.![]()
![]()
Изтрих всичко, като се бях мъчила за него час и нещо. После се чудих още пет минути и нарисувах един уличен музикант с китара, който пее.. до него нарисувах едно малко момиченце, което също пееше. Разни улици, къщи, дървета и тва. Нищо особено не направих, ама темата ми уби всякво желание за рисуване.![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..