- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
rrrawrrr
При кандидатстването - ще се вземат оценките от първия + втория модул заедно..Ако искаш може да кандидатстваш само и с първия модул,но са ти много малки шансовете
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+Първоначално написано от emin3mchet0
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Всички викате че ви е било лесно.Има ли ги в интернет тестовете да видя колко съм затъпял през 8ми клас.Успех в понеделник(нали тогава е математиката?)
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Да,има ги..В сайта на МОН..В предишните страници също бяха пуснали теста..Първоначално написано от master_of_disaster
- Да,понеделник е по математика..Надявам се да е лесен
на 11 излизат резултатите от първи модул и оценката се вписва като текуща
на 14- оценката от 2та модула, с която ще се кандидатства![]()
(в предните страници някой питаше и ако не е така ме поправете)
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Аз,аз...Първоначално написано от ameli
Иначе - Благодаря ти![]()
Само да кажа на тези които предпочитат преразказа да им се чете от квесторите .. Хора недейте така.
Миналата година когато аз кандидатствах (95 набор съм) в училището в което си правих изпита по БЕЛ, една даскалка дойде да чете текста и такъв глас извади, че вместо да слушам внимателно се заливах от смях![]()
И естествено не схванах текста, та трябваше само на 15-те минути да разчитам
Така че по-добре да го слушате на някакъв запис или каквото е там, човекът ще е добре подбран от министерството![]()
Ами, по-добре някой да ми го чете със какъвто и да било глас, отколкото нищо да не чувам... Всички се оплакаха, че касетофоните са бръмчали и т.н. Аз пък бях на чина възможно най-далече от касетофона и не чух нищо.Първоначално написано от fenche22
Та, да , все ще има недоволни каквото и да направят. xD
...
fenche22
Не си мисли,че да слушаш текста от касетофон е приятно и ......Аз бях най-отзаде и почти не чувах нищо..На някои места касетофона бръмчеше,абе каквото и да кажа - минало е вече..
SmilezZz, благодаря. Знам, че са ми много малки шансовете, всъщност по БЕЛ се справих и очаквам около 5,50-6. Искам да уча в езикова гимназия и българския ми е по-важен. Сметнах, че ако по математика имам поне 4, бала ми ще е доста висок. А самия 1ви модул, който носи 65т. май отговаря на ~4,6. Все пак втория модул ще се опитам да го реша, геометричните задачи са ми по-лесни, но при задача за работа/движение просто нямам никакъв шанс.![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
rrrawrrr
При мен е точно обратното:
- Искам да кандидатствам в Математическа гимназия и математиката ми е по - важна..
- Аз пък не разбирам геометричните задачи..От движение и работа се справям,но геометрични - НЕ..
- Дано и първия,и втория модул да е лесен
Може и да сме много различни, но едно ни обединява - всички искаме математиката да е лесна![]()
Напълно прав/аПървоначално написано от Sis0k0666
Да, на първия модулПървоначално написано от GracelessIsDumb
![]()
айде дано да ви е лесен изпита по мат
но да ви кажа малкоо се съмнявам
няма как и по бел да е лесно, и по мат
иначе не мога да не се похваля
сметнах си около 5,30 на външното ви по английски (4 грешки)
реших да го направя да видя колко съм затъпяла
като се има в предвид че не бях особено старателна![]()
Ми ако преразказа ти е добър..примерно 31, 32 от 35 ще те изтегли напредПървоначално написано от JuLeTyYy
Къде си се ориентирала да учиш?
Питам те съвсем нормално..![]()
Искам да ви питам според вас дали ще ми анулират преразказа по БЕЛ,защото поставих знак за нов ред на беловата.Според мен не, но дали няма да кажат, че този знак може да наруши анонимността ми.![]()
Глупости,НИКОЙ няма да ви анулира работата..Бъдете спокойни
Ами аз искам в някоя езикова, нещо като първа английскаПървоначално написано от GracelessIsDumb
.. Но пречувствам как няма да стане .. На преразказа едва ли ще имам 31, 32 .. писах адските глупости чак мен ме е срам
.. Ще си видя резултатите и тогава ще се ориентирам към някое училище ..
![]()
133, 7-мо, 47, 35 много сатам се влиза с нисък бал
Мм да 133 го имам като идея.. 22ро също .. 31 .. мм 7мо ..![]()
Тази година тази http://www.uchenik.com/downloads/Tes...vane-testa.pdf ли ще е скалата за оценяване?
За прием в гимназии само втория модул ли се гледа или и двата?![]()
Хора, аз предлагам да пуснем нова тема за изпита по математика, че тая се претрупа... Ама знам ли... вие си преценете.![]()
СТРАХ МЕ Е ЗА МАТЕМАТИКАТААААААА!![]()
![]()
![]()
Ами схемата за оценяване мисля, че не се знае.. А за прием се гледат и двата модула заедно .. Смисъл може и само със първи модул да кандидатстваш, но тогава възможността ти е по-малка.. Първият модул, ако всичко ти е вярно, демек 65 точки са за 4.60 точно..Първоначално написано от Sunrisee
Иначе бала се формира така : Двете оценки по български и математика от училище събрани + едната оценка от изпита умножена по 2 + другата оценка от изпита умножена по две.. Да кажем, че във училище имаш 6 по български и математика, а на изпита имаш 2 петици .. Бала ти е (6+6)+2(5+5) =32 ..![]()