- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Мм за бала знам иначе мерси за инфото.Четох, че само с втори модул се кандидатства и просто се учудих.
Следователно и при математиката ще е така? 100% сигурно ли е, че и двата се гледат?
'Щото вторият е с 5 задачи с отворен отговор и е мн кофти. : )))
Ами ти можеш и само със първи модул да кандидатстваш, ако не искаш да останеш за 2-ри.. Но всички госпожи ни препоръчаха да останем и за втори .. нищо няма да изгубим.. Така дори и да си написала нещо малко пак се дават точки .. На пробния изпит, бях решила малка част от една задача и пак ми дадоха точки .. (говоря за 2-ри модул) .. Ако мислиш,че ще решиш първия модул без грешка и 4.60 са ти достатъчни или мислиш, че няма да решиш нищо от втория модул, си тръгни .. всеки решава сам за себе си ..
Аха. А само информативно да питам, от 65 точки на първия модул (и 0 на втория) ако изкараш около 30 вързваш ли 3.00?
![]()
30 точки са 3.20 ..Първоначално написано от Sunrisee
![]()
Значи горе-долу по старата схема на оценяване?![]()
Ами госпожата от курсовете ми обясни, че ако общо са сто точки .. и да кажем от 100 точки имаш 50 .. Умножаваш 50 по 0,04 + 2 .... (като пример го дадох) .. И да повторя,че това е само ако е от 100 точки ..
30 точки по 0,04 + 2 = 3.20![]()
Няма проблем !Първоначално написано от Sunrisee
![]()
![]()
Първоначално написано от JuLeTyYy
Балът се формира така само за езиковите!
За СМГ, за професионалните, за 22-ро - за някои е 3хИзпита Мат, а за други е 3хИзпита по БЕЛ , а и от дипломата се взимат различни оценки!
А за тези, които са за НПМГ , се взима 3хВътрешния им изпит в гимназията! Ако искате за конкретно у-ще - питайте!
А математиката хич не я чакайте да е лесна!
И резултатите от преразказа ще са доста ниски. Да не говорим, че в теста също има много грешки от учениците , особено 25 върпос, както и напрАно - това е вярното, а не напраВо и др подобни
Наистина балът за езиковите,математическите и професионалните гимназии се образуват по различен начин..
Например:
- Аз искам да кандидатствам в Математическа гимназия и при образуването на бала ми се взема 3 пъти оценката от изпита по Математика..
Иначе дано утре теста да е лесен,че....
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Само да те питам, ако може..Първоначално написано от SmilezZz
С какъв профил искаш?
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Как ми уби надеждатаПървоначално написано от Fantasti4naJena
![]()
Естествено,че може да ме питаш..Споко - не се притеснявайПървоначално написано от qg0dkata
![]()
Иначе - колебая се между "Математика" и "Биология",но по-вероятно ще вляза в профил "Биология"...А то и без това в нашето МГ,освен Профилите: "Математика","Биология" и "Информатика" - други няма..Изключвам третия вариант - информатиката,тъй като това не ме влече..
Ако имаш други въпроси - питай
И моята..Първоначално написано от Sis0k0666
Тъкмо се опитвах да си "вкарам" в главата,че утре теста ще е лесен..
Успокой се, деПървоначално написано от Sis0k0666
![]()
Успех утре на всички!
Дано тестът да е лесен като този по български.![]()
Мерси за отговора. Ами като цяло само това исках да те питам, тъй като и аз съм се ориентирала към МГ-то, обаче в профил "Компютърен дизайн", затова .. Търся си съучениците.Ако изобщо вляза.
Днес мисля да реша някой друг тест, да си припомня правилата за успоредниците и т.н., за да може утре да съм що-годе спокойна. Леле, как мина всичко толкова бързо.. Вече три изпита ми минаха .. всичко свършва скоро..![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Теста по математика няма да бъде чак толкова труден .. все пак не само кандидатсващите ще го решават.. 2-рия модул ще бъде по-труден ..
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
От Русе ли си ?Първоначално написано от qg0dkata
Хах, в бургаското МГ профилите са същитеПървоначално написано от SmilezZz
![]()
[b]Седмокласници,искам да ви попитам една задача.."Закъсах" на нея и имам нужда от помощта ви..
Та задачата е:
Ако х + у = 5
х по у = 6 то х
x=5-y
y(5-y)=6
5y-yy=6
yy-5y+6=0
(y-2)(y-3)=0
y1=2
y2=3
x1=3
x2=2
xx+yy=9+4=13
[quote=SmilezZz][b]Седмокласници,искам да ви попитам една задача.."Закъсах" на нея и имам нужда от помощта ви..
Та задачата е:
Ако х + у = 5
х по у = 6 то х
Какъв тест?
В Сайта на:Първоначално написано от Sis0k0666
Министерството на образование,младежта и на науката (МОМН) има примерен тест по математика
Аз бях гледала два-три там, ама този нов ли е? Ако може пратете и линк, че нета ми е слаб и трудно отваря сайтовете на министерствата.