- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Според мен няма да има,защото на изпита по бг не ни пуснаха.Само изчакахме да принтират текса и това бешеПървоначално написано от iiordanova
.Даже идваха с нас до тоалетната
![]()
![]()
и аз съм за немски с англиийски ! ще ни вземат ... убеден съмПървоначално написано от Witch94
![]()
![]()
![]()
на 16та <MAN:<NAQ=5:3 от тук следва , че <MAN=5y=65 и y=13Първоначално написано от Sunrisee
<NAQ=3y=3.13=39
<X=<MAN+<NAQ=65+39=104
на нас ни казах че няма да има веднага запо4ваме .. евентуално ако ти остане време от първия модул седиш и чакаш вторияПървоначално написано от SmilezZz
тъпо е ама това е
25 задача е хипер лесна..Първоначално написано от Sunrisee
Тръгва в 8 и 15 и трябва да стигне до 13 часа..
13 става на 12,60 - 8,15 = 4,45..Пита се колко най-много може да отдели за почивка:
- 45 минути и 4 часа трябва да пътува..Или поне по моите сметки така излиза..
Ако не си разбрала нещо - питай
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
25 е лесна трябва да намериш за колко време с тази скорост изминава 300км и следтова от 13 часа изваждаш - ( 8 цяло и 15/60 + времето за изминаване на 300 км ,които бяха 4 часа май) и намираш колко време най-много може да си починеПървоначално написано от Sunrisee
Направих 4пъти теста от 6-плюс и двапати имам искарах 2.00 , 3.10 , 2.00 , 3.60но за по 5мин. ги прайх...
EDIT: още веднъж го напрайх имам 3.20дано и утре изкарам , или 3.20 или 3.10 или 3.60
![]()
Не е нужно да се правят чак толкова големи сметки..Учителката ми по частни уроци ми даде "трикове" относно тези задачи (да ти е лесно на тебе + да не губиш много време)Първоначално написано от dan23
кога успя да прочетеш всичките задачи та и да ги решиш за 5 минПървоначално написано от ilko0214
за 5 мин ?На тото ли играеш ?
Направи го бавно , спокойно , БЕЗ да гледаш колко минути ти остават.
Ще видиш , че ще имаш по-добър резултат.
3.30 за 1 мин :П хаха
Уффф ... ако има задачи от движения,дано да не са много трудни,защото хич не мога да ги оправям.Някой знае ли някакви лесни начини за решаване на задачите от движение,работа и от сплави![]()
![]()
smilezzПървоначално написано от Simincetyyy
15задачи на тото другото го четох.. иначе тея дето са примерно израза блала е тъждествено равен си нямам и на предства какво да правя .. някой хелп..Първоначално написано от iiordanova
![]()
Ако искаш да ти метна азПървоначално написано от Sunrisee
![]()
![]()
Някой ли ме викна ?Първоначално написано от dan23
Мдам. (:Първоначално написано от SmilezZz
приемате ли нови![]()
Я някой да ми обесни какво трябва да се направи на задачи с услови "Израза XXXXXXX е тъждествено равен на:" въобще си нямам напредства какво да правя..![]()
Някой ли ме викна ?[/quote]simincety искаше тактиката ти ;дПървоначално написано от dan23
Естествено..Има място за всичкиПървоначално написано от hulk
ако някой е направил примерния тест на МОН да сподели какви са му резултатите
В първия модул имам около 7 грешкиПървоначално написано от dan23
,дано и на истинския изпит да е така
дано този ми изглежда горе долу лесенПървоначално написано от SmilezZz