- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
дайте го този примерен тест от МОН![]()
виж няколко страници назад
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
от втория модул как ви се струват задачите ?
28 и 30 ми се струват малко труднички,но пък за сметка на това,другите са лесни..Дано и такива да са и утре..Първоначално написано от dan23
Аз имам един справочник, в който има дадени 3 примерни теста и го има този от МОН, решен и обяснен подробно![]()
ахмПървоначално написано от SmilezZz
Не съм писала в тази тема след изпитите, та ще се отчета сега![]()
По български на първия модул до 24 задача имам 53 т., а на 25 се надявам на поне 2 т. ии оценката ми от този модул вроятно ще е около 5.30На втория модул се надявам на 32/3 т. и мечтата ми е да изкарам 5.50 на изпита като цяло, макар че с моя късмет сигурно ще имам 5.48
![]()
По английски имам 31 т... Малко се обърках на някои от въпросите и сега ме хваща яд на себе си.. Ще имам 5, ама нали си имам 6-тици само през годината, така че няма голям повод за притеснение.![]()
Утрее.. притеснено ми е и не искам да решавам задачи, защото се плаша още повече. Утре сутринта ще преговоря текстовите задачи, формулите и свойствата на успоредниците ии така..
Съжалявам за дългия пост, желая късмет на всички и я карайте без много притеснения. Още 1 ден и ще сме малко по-спокойни, а след 3 дни живота ще е пред нас!![]()
![]()
Мерси..Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Ако някой не може да реши някоя задача от теста на МОН, мога да му помогна .. имам решенията на всичките![]()
Ми .. ако ти се занимава напиши как се решават 27 и 28 задачаПървоначално написано от JuLeTyYy
![]()
![]()
Само утре да мине .. !
След това .. не ме търсете за учене!![]()
и аз щях да съм така,но тая тъпа география ...Първоначално написано от iiordanova
Нямам как да пиша дробна черта затова вместо нея ще пиша ''/''Първоначално написано от Simincetyyy
27) Да означим по-малкото от двете числа с X. Тъй като разликата им е 28, то по-голямото от тях е Х+28. По условие 20% от по-малкото число са 15% от по-голямото число. Тогава 20/100 . Х = 15/100(х+28 ) |. 100/5 <=> 4x= 3х + 3.28 <=> х=84. Следователно числата са 84 и 84+28=112. Средноаритметичното на двете числа е (84+112)/2 = 196/2 = 98.
![]()
![]()
боже нищо не разбрах ;дд
Първоначално написано от JuLeTyYy
точно тая задача ми я обясниха на частния урок и ся пакк нищо не помняя..![]()
![]()
Даноо угре нещата да са по-добре![]()
Много се "умълчахте",бе хора !!
Ако някой не може да реши някоя задача - да пита..
Всички гледат "Стъклен дом"![]()
Пак ли беПървоначално написано от Sis0k0666
Мен пък този филм не ме кефи..
![]()
Затова само ние висим тука сега![]()
![]()
Йее..Не съм единственатаПървоначално написано от Sis0k0666
![]()
![]()
хах
Хахаа и аз съмм тукаа.. Трябва да се къпя и да си приготвям нещата за утре, ама като гледам пак няма да легна на време.![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Ама аз правя и двете - гледам "Стъклен дом" и гледам форума.![]()
Искам да ви кажа , че цял ден съм много , много напрегната и притеснена , преди малко се изкъпах , погледнах листовките за гимназиите , казах си , че няма да се притеснявам .. все за 3 ще има , но аз мога да мина 3-ката. Сега съм спокойна , дано съм така и сутринта.
И аз тей.. Ама се изкъпахПървоначално написано от qg0dkata
![]()