- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Айде успех и дано да се справим отлично (да,да?) аз тръгвам![]()
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Спокойствие и само спокойствие, казваше Карлсон.![]()
![]()
![]()
И мен ме боли корема, но се опитвам да го преодолея, защото знам, че съм достатъчно подготвена. Сладкакифла, не се притеснявай - щом си добра по математика, ще се справиш, сигурна съм!![]()
Пожелавам ви промишлено количество късмет и на 14ти да се похвалим с отличните си оценки!
Кво стана![]()
Аз се изложих адски зле.От вторият модул пък направих само 2 задачи.Хич ме няма с математиката...дано да хвана 4.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Здравейте, аз се върнах.. като цяло мина добре, лично на мен математиката ми е адски сложна наука, така че за мен беше доста трудно, но от отзивите на по - подготвените ми приятели, не беше много трудно.Аз мисля, че постигнах желаната си оценка ( 3-ка
)!Дано всички сте се справили блестящо!
![]()
П.С. Когато излезе ключа с верните отговори нека някой го постне тук!
Edit: December double post..![]()
Edit2: какво написахте на задача 1,2,3 от втория модул?
аз написах:
1. 1/2 ( "/" това го използвам тук за дробна черта! )
2. 1
3. 30
Дано да са ми вярни.. :P
Ей, аз се върнах вече.. Първият модул не беше нищо особено, ама вторият..Де да знам, даже условието не разбрах на задачите.. От прекалено многото думи забравих всичко.
Главата ме заболя. Надух се с вода направо..
И тъй всичко писах на късмет на втория, задачите до половината..
Дано да имам 4 и нещо поне.![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Първият модул беше супер лесен за разлика от втория...![]()
![]()
![]()
На теста МАЙ нямам грешкиВтори модул ме озори, дано поне 10 точки да имам
Я ми погледнете поста от миналата страница, че нещо го подминахте..![]()
Аз на втори модул написахПървоначално написано от ilko0214
1. - (-4) <-- Тва съм сиг, че е грешно
2. - 1
3. - 30 градуса
На втори модул съм писала:
26 зад отг. 1,5![]()
27 зад. отг. -1![]()
28 зад. отг. 30 градуса![]()
29 задача - не съм
30 задача отг. 60 ..![]()
Вие какво получихте ?![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Върнах се. Мисля, че ги реших повечето и даже имах време да намеря пунктуационна грешка в едно от условията xD.
Много ми се различават отговорите от вашите и не знам, ама някак си съм сигурна, че са ми верни, пък не знам:
26. a > 1/4
27. 0
28. <BAC=36
29. автобусът пристига в 10:20
разстоянието е 210 км
30. Триъгълникът е равностранен (буквално в последните 20 минути я решавах и нямах време да мисля по написаното... тежка си е, но май я направих)
26. а> -1/4 (/ е дробна черта)
27. 0
28. 30 градуса
29. писах цял преразказ, ама нищо не намерих![]()
30. нищо не направих
26. В последния момент писах а<0, а имам спомен, че получих преди това и нещо като 1/4![]()
![]()
27. 0
28. 30
29. Нищо не измъдрих![]()
30. 60, 60, 60
Ии всичко свърши![]()
.. Първият модул беше лесен.. на втория отговорих само на 2-ра и на 3-та задача.. На 3-та писах 30 градуса.. А на втора -1 .. Иии сега се чуда дали е -1 или 1.. ;ххх
на 28 как получавате 30 и 36 градуса аз пробвах и с двете ама не става
отговорите ми са съвсем същитеПървоначално написано от somanycookies
![]()
Айде да дават ключа да видиме кой е познал..![]()
Първия модул беше елементарен, щом дори и аз успях да го реша. Втория беше отвратителен, ето ги и отговорите ми:
26. а>-5![]()
27. 0 (в училище всички са получили -1, тук се поуспокоих като видях, че не съм единствена)
28. 30 градуса
29. Нищо
30. Съкратен запис и чертеж
Само искам да попитам нещо. Много се притесних като ни казаха, че ако имаме двойка на втория модул няма да имаме право да кандидатстваме, а някой пък каза, че ако имаме дори и една точка можем да кандидатстваме... Някой да знае нещо по въпроса?![]()
...
Хора,как се справихте ?
Аз,надявам се,да съм се справила добре..Както и всички останали
Искам да ви попитам нещо:
- Дали ще ми анулират работата по БЕЛ,защото си написах името на черновата..Защото днешните квестори казаха,че не е трябвало да се пише,а аз на черновата по БЕЛ писах![]()
И аз искам това да знам.Първоначално написано от Witch94
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
MA_@kg_&%88 .. това е ключа .. ама сайта много ми забива ако някой може да отключи теста да казва![]()
общо взето мацано дупе с тиквикоолкото тоолкова ... дано поне 4 да имам все пак
![]()
Здравейте и от мен. Тъй като не съм много запознат с баловете имам въпрос. Знаят ли се баловете за гимназиите вече или се определят след изпитите (по-конкретно питам за НЕГ и 73 СОУ)?
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
на 28 какво беше условието някой да си спомня ?