.
Отговор в тема
Страница 3 от 66 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1650
    И интересното е че всички хора в България мога да протестират само ние неможем, защо, защото ние сме безправни.То това не е нормално сега в нашето образование, ако американците ги учат тея нещо то те ще бъдат поне 9 клас, ако са като нас нали от 1 до 12.И коя страна учи за България, като ние учим за всички други страни някакви допълнителни простотии
    I can see in their eyes
    they've already died
    inside, but as for the outside
    I'll take their f*cking heads

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Хей..Помогнете ми за тази задачка:
    Коментирайте в 2-3 изречения израза нашият изгубен рай от стихотворението "Заточеници"
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Абе завършете първо гимназията, тогава правете платове, къде ще следвате ..
    Колкото до изпита и аз съм кандидатстваща.
    Мисля си, че химията, биологията, английският и т.н - няма да са толкова трудни, защото би трябвало да се съобразяват със стреса, който преживяваме тази година.
    Обожавам българският, там не се притеснявам.
    По математика ходех цяла година на уроци, ясно са ми нещата стига да не се притесня.
    ЕЛИТНИ ГИМНАЗИИ В ПЛОВДИВ:

- математическата - насочете се на там, ако обичате математика, защото това е основното там. Батко ми завърши тази година, доволен е.Никакви проблеми нямаше.В 10 клас спечели състезание по английски и заедно с двама от училището бяха безплатно в Англия за един месец, като работят по един час на ден работа, която зависи от паралелската.

- английската - добро е училището, може би най-елитното в Пловдив.
    ако сте с английски по-добре, но трудно се влиза, а с немски - първата година ще ви е кошмарна и задължително ще трябват часни уроци.

- хуманитарна "кирил и методий" - за тази се чуват хубави неща тази година, нивото й много се дигна .. но незнам подробности.

- френската - гимназията е хубава, най-хубавите момичета са там, има басейн и внория срок по физическо плуват. / правят си мухабет във водата, докато даскалката си почива/ но учителката по химия била ужасна, заяждала се - оставяли ги на изпит. за това, който е решил откажете се.

- рускатаа - НА ТАЗИ СЪМ СЕ СПРЯЛА, ЧУХ ЧЕ Е НАЙ-ДОБРАТАА

КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ, НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ПОМОГНАЛА.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Хей..Помогнете ми за тази задачка:
    Коментирайте в 2-3 изречения израза нашият изгубен рай от стихотворението "Заточеници"
    Това да не е двадесета задача на тест по БЕЛ?
    Хич не я тача, но ще се опитам да ти помогна.
    Сравнението на родната земя с „изгубен рай” подчертава искреността на чувствата в този момент на изпитание, подчертава безпределната любов към всичко мило и драго в родината и тъгата по изгубенато отечество. Заточениците обичат от все сърце родината си и знаейки, че няма да я зърнат повече, те ще запазят светлия спомен за него в сърцата си.

Това обаче не е баш мое, извадих го и го преработих малко... от ей този сайт - http://www.myschoolbel.info/Temi_LIT...0rodinata.html

Иначе, и аз съм седми клас, ще кандидатствам "Биология" в ПМГ като 1-во желание, вероятно и БЕЛ в АГ - второ желание... Засега тези са ми най - сигурните позиции.Като повечето тук и аз искам да следвам медицина от малка и затова избрах биологията.
    Тревожа се най - много за математиката и то с основание ;/ Засега примерните тестове, които правя са ми за 4-ка.Че имам и по - слаби... И съм в математическа паралелка от 5-ти клас и излагацията е огромна
    ..
    Доста се притеснявах и за историята и географията, че там почти не учих цяла година, особено по история, но се оказа, че въпросите могат да се вържат от обща култура и логика.Поне при примерните тестове.
    Почти спокойна съм за БЕЛ, химия и биология.Физиката ми куца, но поне съм учила що годе през годината.По биология мога здравата да се прецакам, понеже имам 3 на тетрадка /учебна, непопълнени уроци - мързел ;д/, а ми трябва оценката... Но съм се заела с поправка.
    Не е чак такава трагедия с тия изпити, пожелавам на всички да се справят и да не прекаляват с напрежението.

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy

- рускатаа - НА ТАЗИ СЪМ СЕ СПРЯЛА, ЧУХ ЧЕ Е НАЙ-ДОБРАТАА

КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ, НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ПОМОГНАЛА.
    Ехх и аз там ще кандидатствам..Дано се видим догодина
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз се присъединявам към темата ..
    Притеснявам се и то много!
    Казвам , че не ми пука , но ми пука!
    Грр .. ще е гадно , ако слушаме текста за преразказа. По-добре да ни го четат квесторите. Вие как мислите ?
    А тези външни оценявания по - история , химия , физика и биология. Малее .. не знам как ще се справя. Аз цяла година учих само по БЕЛ и МАТ.
    По английски ще се справя 100 %! Там съм сигурна в себе си. : ))
    Ех , дано всички влезем където пожелаем от първо желание.

Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    И аз се присъединявам към темата ..
    Притеснявам се и то много!
    Казвам , че не ми пука , но ми пука!
    Грр .. ще е гадно , ако слушаме текста за преразказа. По-добре да ни го четат квесторите. Вие как мислите ?
    А тези външни оценявания по - история , химия , физика и биология. Малее .. не знам как ще се справя. Аз цяла година учих само по БЕЛ и МАТ.
    По английски ще се справя 100 %! Там съм сигурна в себе си. : ))
    И аз мисля,че ще е по-добре текста да ни го четат квесторите..
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Да ви се похваля!
    Преди малко направих един пробен тест от едно помагало по БЕЛ и имам само 1 грешка.
    Йес , йес!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    ДАНО...ДАНО !!!!!

reload1222, къде в Русе ще кандидатстваш? (ако не е тайна де). А иначе по-добре кандидатствай в Русе, много по-голям град е и с по-добро образование, отколкото Тутракан.
    Аз предполагам, че ще наредя така желанията си (и аз съм 7ми клас, следя ви, но не пиша, вече ще го правя обаче )
    1. АГ "Гео Милев" - Русе. Ако ме приемат и живот и здраве стигнем до там да си нареждам езиците (втори чужди, 1ви английски) според желанието, ще е 1. Немски 2. Френски 3. Руски
    2. МГ "Баба Тонка" с информатика
    3. СОУЕЕ с първи чужд испански
    4. СОУ "Христо Ботев" - хуманитарен профил
    Вие как ще си наредите желанията? А и още нещо - раздали ли са ви служебните бележки в кои стаи ще бъдете на изпитите?

iiordanova,
    дано се справиш така и на изпита!!И по математика подобен резултат!!УСПЕХ!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от adelina1996
    Вие как ще си наредите желанията? А и още нещо - раздали ли са ви служебните бележки в кои стаи ще бъдете на изпитите?
    Първо желание - МГ "Баба Тонка" гр.Русе - профил "Биология"
    Второ Желание - Колебая се дали да пиша СОУ "Христо Ботев" с Биология или МГ с Математика
    Трето - МГ "Баба Тонка" - информатика

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Остават по-малко от три дена!

Цитирай Първоначално написано от wasser
    iiordanova,
    дано се справиш така и на изпита!!И по математика подобен резултат!!УСПЕХ!
    О , дано!

Цитирай Първоначално написано от MissChocolate
    А ми се струват като цяла вечност..

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MissChocolate
    Тъкмо да научиш как е граматически правилно да се напише ''три дена''

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Aз се надявам да се справя по БЕЛ и Математика. То по другите не е толкова важно, е зависи от даскалите. По БЕЛ съм горе-долу добре, по Математика също в даскало си изкарявам 5 и 6, но като гледам примерни тестове едвам изкарвам 4 - 4,50

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    [color=red]

На изпита да се носят:
    - Бележник ИМАМ
    - Личната карта нямам
    - Помагала за МАТЕМАТИКАТА –
    = няколко еднакви сини химикалки/да не са по-светло и по-тъмно пишещи/ много умно
    = линия
    = триъгълник
    = пергел
    = транспортир
    = молив/и/ - черни + острилка
    = гума
    - Вода
    - Часовник ръчен абе само ще ни притеснява(най - вече по математика)
    - Кроасан /но тъй като много шумоли, обмислете Smile / по - добре шоколад или солети Носни кърпички
    - Пари не знам за какво, ама добре
    - Дъвка – може (да бе аз пиша и някой ще ми прави балончета... ее )
    - GSM-ите се оставят на бюрото на квестора

Взето от сайта на МОН (Министерство на образованието и науката)

Sunshineeee

Ще се радвам Още не съм се спряла на паралелка ,, ти как мислиш ?

Ехо, здравейте!
    Остана много малко до изпита по БЕЛ.
    Аз лично се притеснявам и за двата изпита. Все си мисля, че ще изкарам недобри оценки.
    По другите външни оценявания - ако нещо не знам, ще си играя на тото.
    Иначе аз ще кандидатствам в езикова гимназия с немски или френски език.

По български основно се притеснявам как ще запомня текста за преразказа с детайлите и онзи въпрос по литература, където трябва да се пише отговор от 2-3 изречения - май се дават точки не за отговора, а ако присъстват определени думи.

Sunshineeee

Амии мисля си да избера с английски .. ти ?

Град
    Русе
    VeNiTo0
    Аз лично часовници и дъвки няма да си взема..Не,че си ме питала де

Цитирай Първоначално написано от Sunshineeee
    Sunshineeee

Да, аз също мислех за английския, защото съм го учила 6 години и имам някаква представа какво става.
    Но за всеки случай ако не ме премат, мисля испански и френски да запиша. ТИ като план Б какво си решила ?

Цитирай Първоначално написано от Sunshineeee
    Sunshineeee

Да, аз също мислех за английския, защото съм го учила 6 години и имам някаква представа какво става.
    Но за всеки случай ако не ме премат, мисля испански и френски да запиша. ТИ като план Б какво си решила ?

Аз попринцип ще пиша и двете и ЕГ"Иван Вазов" и ЕГ"Пловдив" , а като за план Б ми е търговската гимназия..
    А ако не ме вземат с английски мисля с италиански език ) ,защото италианския бил близо до английския и предполагам ще ми бъде по-лесно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си