- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Хора колко получихте на последните две ? Аз получих на 29 210км и 10ч 20мин. а на 30 го получих равностранен.![]()
![]()
![]()
Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...
На 30 задача и аз получих,че е равностранен
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
суперр само остана някой да каже и на 29
![]()
Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...
И азПървоначално написано от mim4encetyyyy
![]()
Първоначално, като ги видях, бая се шокирах, ама се стегнах и ги направих.
Което доказва, че вкъщи, ако ги имах същите, щях да се откажа.
аз на една от черновите забравих да изброя 7 квадратчета. нали това не е от голямо значение. НАЛИ???
Първоначално написано от somanycookies
![]()
![]()
на нас ни останах 30 минути и аз бях решила всички освен 29 и си викам да я оставя,защото аз тея от движение не ги разбирам,обаче се пробвах и май съм успяла
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от krasiveli
![]()
![]()
аз въобще не съм ги прегъвал
откъде си ?Първоначално написано от mim4encetyyyy
Сливен
линк към теста може ли да дадете че не видях да има...
Иначе на първия модул май не съм направил кой знае какво пък за втория да не говорим там нищо ненаправих...
I can see in their eyes
they've already died
inside, but as for the outside
I'll take their f*cking heads
http://pmgzlatarov.org/Documents/7_klas_MATEMATIKA.pdf .. това е линк към теста.. ама само от 1-ви модул
изпита беше лесен..в сравнение с тоя по БЕЛ![]()
реших всичките задачи не бяха трудни
някой знае ли кога ще излезат отговорите:P
![]()
26.05.10
http://pmgzlatarov.org/Documents/2_M...elen_modul.pdf .. аа ето и от втори![]()
На 26 колко получихте ? а принедлежи на 1/4 до + безкрайност,нали ?![]()
Първия модул ви е бил уникално ЛЕСЕН!
ЕЛЕМЕНТАРЕН просто!,..
И втория като гледам не е нищо особено!
Радвайте се бе хора!
Миналата година к'во беше!,.. 50 задачи, от които 30-ина - като вашите последни пет задачки!
![]()
Първи модул днес беше супер елементарен. Но втори беше кошмарен. Дано съм оцелила нещо с налучкването.![]()
![]()
Първоначално написано от Fantasti4naJena
![]()
![]()
![]()
Да ама нашите пет задачки не бяха с отбелязване на отговор...Първоначално написано от dan23
Айде спрете да плашите момичето/момчето, нищо няма да стане 100% няма да ти я анолират, на черновата можеш да си пишеш каквото искаш, никой от комисията, която те оценява не те гледа черновата, така че спокоПървоначално написано от viqnkababyy
![]()
случайно някой да има теста+отговорите вече
36 еПървоначално написано от princesss8
не е вярно, защото ти гледат и черновата. а и квесторите повтарят поне 100 пъти да не си пишем името никъдеПървоначално написано от ilko0214
btw.Отговори още ли не са пуснати?
I can see in their eyes
they've already died
inside, but as for the outside
I'll take their f*cking heads
какво ми се оплаквате толкова.. миналата година теста беше много по- труден и поне 20 задачи бяха същите като вашите от втория модул.. имаше и 10 логически. Ако имате по- ниски оценки от 4 просто![]()
Просто аз