- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
77 точки горе долу за 4 и колко са ?
за 5 и нещо саПървоначално написано от dan23
НУЛА ГРЕШКИ!!! само ако и решенията са ми правилни може да имам 100 точки![]()
Някой да ми каже отговорите на 26,27,28![]()
Много се притесних днес. На първия модул се оказа, че имам само 1 грешка (13 задача), а на втория почти нищо не можах да напиша. От тези със свободен отговор нито една не ми е вярна, а от 29 и 30 се надявам на поне 5 точки.. По мои изчисления има за 4.50, но никак не съм доволна от представянето си..![]()
26, а>1/4 27. 0 28. 36 градусаПървоначално написано от ilko0214
БРАВО!!!!!Първоначално написано от krasiveli
Миналата година нямаше нито една 6,000 за цяла България![]()
Наистина евала! Даже и да не е точно 00, навсякъде вратите са ти отворени. Голямо браво!Първоначално написано от Fantasti4naJena
![]()
![]()
Някой може ли да ми каже до колко точки е 2-ката![]()
![]()
Подкрепям ..Първоначално написано от princesss8
![]()
Дооостаа слабоо.. ;//
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
За момчетата балът е по-нисък нали ?
по принцип няма значение от пола, но за някои гимназии имаПървоначално написано от dan23
НЕ,в никакъв случй не е по нисък,сигурна съм!Първоначално написано от dan23
Който пита - 16 точки мисля, че бяха за тройка.
сс колко точки си тии.. едва ли по зле от менн 70 т ....Първоначално написано от qg0dkata
![]()
![]()
![]()
![]()
много си права,мале миналата година просто си спомням в последните 5мин ми оставаха към 10 задачи ии направо теста беше толкова ужасен..сега ми се струват доста по-правдоподобни задачитеПървоначално написано от Fantasti4naJena
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Ох , изложих се .. в пътвия модул имам 4 грешни .. а във втория имам една със сиг. вярна .. а можех да имам и повече , но съм направила егати тъпите грешки.ТОлкова ме е яд , че ми иде да се метна от някъде![]()
![]()
![]()
Божее.. за 70 точки хоро щях да играя .. Аз имам около 60 и нещо ..Първоначално написано от princesss8
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
70 точки не са чак толкова зле ..
Аз имам 54 само от теста, 3ти не съм го смятала, не знам дали а или б съм писала ... честно казано, очаквах да имам доста по-малко .. на втория модул, мисля, че от последните 2 задачи ще имам 5-8 точки долу-горе, та така ..
Да съм казала, че отказвам се?!
66 .. слабо,много слабо![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Може ли да се кандидатсва САМО с ПЪРВИЯ МОДУЛ???