- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
азз имам 85![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
нзз дали е истина![]()
![]()
аааааааааааааа
26.05.10
Аз кандидатствах миналата година и да ви кажа теста ни по математика беше далеч по-труден. Но пък вас с преразказа здравата са ви прецакали. А пък който реве, че има 70 и колко там точки нз направоаз лично щях да скачам от радост. Този резултат поне миналата година беше страхотен.
Сега вече може да го карате по-спокойно изпитите минаха и чакате само резултатите - стискам палци да са отлични, защото всички го заслужават заради упоритя труд![]()
Glory, Glory Man. United
Би ли обяснил/а,защото не схванах??Първоначално написано от Pantheratigris
искам да идва 14..хора страх ме е ;(;(
според вас ако направят нова скала до колко максимум могат да качат двойката ? Миналата година е било да 16 тая повече от 25 дали ще дигнат?![]()
всички ще имат високи оценкиПървоначално написано от Manik96
Да ви се похваля днес на първия модул имам или 60 или 63 точки, а на втория всичко ми е вярно , но незнам дали на 29 ще ми дадат 10т., защото незнам дали е достатъчно подробно обяснено, а на 30 няма да са 10т. , но ще имам няколко пак и съм много щастлива направо съм на седмото небе.![]()
![]()
![]()
Мисля да кандидатствам в математическата в Пловдив, с компютърен дизайн ... ти ?Първоначално написано от princesss8
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Знам,че сте се справили прекрасно всички.И другата година да давате съвети и помощ на седмокласниците,между които ще съм и аз.
![]()
еми миналата година с бал 31 се влизаше почти навсякъде А вие с тези оценки(освен ако годишните ви оценки по БГ и мат са ви много ниски)ще можете да влизате където искате и за гимназиите с по нисък бал няма да остане никой
А 3.50 за четворка или за тройка се смята, че не ми е ясно?![]()
къде искаш да кандидатсваш?Първоначално написано от stelSs21
Да де,ама кои изобщо са тези две формулиПървоначално написано от Fantasti4naJena
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Мисля че е 4Първоначално написано от an0nimn0
Glory, Glory Man. United
Мале хора адски се изложих днес.Сметнах си точките само на първи модул и са 40.
![]()
Има три въпроса на които не помня какво съм отговорила,но все пак резултата ми е доста зле.Поне че е българският да ми компенсира,защото на преразказа би трябвало да имам висока оценка а на теста имам 60 точки.
Кое не схвана?Първоначално написано от Manik96
Пример:
-на 1-вата част имаш 65 точки (слагат ти 6 в дневника- 65 е макс)
-на 2-рата част имаш 25 точки + 65 = 90 точки. Но тук макс е 100. Тези 90 точки, които още не се знае точно каква оценка ще правят, ти важат за кандидатстването!!
-и още един вариант - на 1-вата част - 65т, на втората -0т, значи 65т се съпоставят към 100 - пак получаваш оценка[/b], с която можеш да кандидатстваш , но ще е доста по-ниска!
Баш за 3.50 се смята, доколкото знам.Не се изчислява със закръглени оценки...Първоначално написано от an0nimn0
Абе, 65 точки за колко е?А 68?А 70?
Това, ако случайно някой изрови скала.. Или формула за изчисляване.
Много се изложих ;/ Първи модул без грешки, но на втори най - много 5 точки да ми дадат.Не съм доволна от себе си.
Вързах петицата!!Направо не знам къде се намирам сега..
Айде ще ви почерпя :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
30т
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е най- гадната седмица в живота ми!
С колко точки върза 5?Първоначално написано от diksi
Ще хванеш 3 , спокойно!Първоначално написано от ysmivka96
Първи вариант(беше и миналата година):Първоначално написано от brutaLxxbunny
(точки + 68 ) : 28 = оценка
Среден 3 – 16 т.
Отличен 6 – 100 т.
Втори вариант:
(точки:25) +2 = оценка
Среден 3 - 25 т (това е по-кофти формула за по-малкия брой точки)
Отличен 6 - 100 т
+1Първоначално написано от Afterbirth
Не се заяждам. Питам, за да съпоставя с моите точки. И ако е изчислено по някаква формула ... дай насам![]()
То е ясно, че не се смятат закръглени. Напимер аз имах 4.60 и там на листа с оценките ми пишеше - Много добър 4.60Първоначално написано от Afterbirth
Glory, Glory Man. United
Ами аз все се бъркам. Значи говоря само за първия модул. Нали се вписва като текуща оценка в дневника, а там се пишат закръглени.Първоначално написано от mellina13
![]()
Би трябвало да е четири в тоя случай ^^Първоначално написано от an0nimn0