- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Хора преди малко говорих с няколко даскалки, които бяха квестори и им викам че нямам търпение до 14 и те ми казаха, че оценките излизат на 6 юни!ТАКА ЛИ Е ?![]()
не, резултатите излизат на 11-ти юни.Първоначално написано от ilko0214
Ами аз до колкото знам,ще излязат ДО 11 юниПървоначално написано от wwww
![]()
аз пък на първия модул имам 53 точки, а на втория около 10,12![]()
ааам.. оценките излизат на 11 заедно с тези по бг , но пълните излизат на 14 до колкото знам от учителката си и от тв-то ... но по сайтовете има отговорите както и в МОН така, че оценките г/д си ги знаем вече![]()
Добре де, ами ако например 30 задача си писал само решението и ти е вярна,колко точки се даватПървоначално написано от PlOk
![]()
![]()
Да се изкажа и аз.1ви модул 1 грешка и имам 62 точки,а от 2ри имам 16-20 точки.Така,че 78 точки най-мъничко,коетооо ме дразни,защото една задача я реших и накрая най-елементарното сбърках,а тя е 5 точки![]()
![]()
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
АЗ имам 65 точки на 1модул, а на 2модул всичко ми е вярно така че между 95 и 100 точки трябва да имам зависи от описанието.
само верният отговор е 1 точкаПървоначално написано от Simincetyyy
Някой да знае миналата година с кви оценки най-ниски се е влизало в ЕГ"Пловдив"и как се е смятал бала миналата година?
Първоначално написано от haxh
Как така само решението, и да е вярна? Без отговор накрая ли?Първоначално написано от Simincetyyy
Всяка стъпка се оценява с по 1-2 точки - нали видяхте в ключа с отговорите?
Аз имам 32 точки от първия модул по Математика. Някой може ли да ми каже, за каква оценка се отнасят. Моля ВИ !![]()
![]()
![]()
За всяка вярна стъпка или уравнение или нещо такова се дава по 1,2 точки, но ако не ти е пълно решението и не си стигнал/а до точен отговор не ти дават максимален брой точки.
Към 100 точки е 3,20 някъде, към 65 повече ..Първоначално написано от bert0
Да съм казала, че отказвам се?!
ЗА езиковите в София, а предполагам и в Пловдив:Първоначално написано от haxh
2хОценкаТестБЕЛ + 2хОценкаТестМат + 1хОценкаБелДиплома + 1хОценкаМатДиплома
Първоначално написано от bert0
амии .. към 3 е някъде .. виж колко имаш и ан втория модул и тогава..
имам 76 точки общо.оценката до колкото знам се смята точките по 0,04 +2
говорим каква е била най-ниската оценка на ученик приет в ЕГ"Пловдив"Първоначално написано от Fantasti4naJena
Къде мога да видя баловете за гимназиите от миналата година???? :?
В сайта на РИО-избираш града сиПървоначално написано от roslasheva
![]()
Как се справихте?
Аз ще имам някъде около 65 точки от двата модула. Не знам дали да съм доволна..![]()
Първоначално написано от Simincetyyy
Тогава какъв е проблемът ;дд