- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Или 4,214 - по миналогодишната скалАПървоначално написано от fenaNiki
![]()
Голямо тото е тука!
Споко! Докато не излезе статистиката с натрупване нищо, ама нищо не е ясно!![]()
А 69 точки колко е?
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
за 4.76Първоначално написано от Pwnmaster
Хора..казвам ви истина..миналата година теста беше много по-труден от тоя..аз имах на него 3, а по български 5..Вече не помня кръгли ли бяха, но съм сигурна, че не бяха, а и теста по бг нямаше преразказ..Поне хубавото при мене беше, че изпита ми (където исках да кандидатствам), беше месец преди тестовете от министерството..И на тия тестове в моето даскало изкарах 4 по математика и 6 по БЕЛ...ебати прецаканото е за сички държавни училища..бъхтиш се като кон без глава, за да влезеш къде...? В няква си Испанска, където не се знае дали изглежда толкова хубава, колкото я представятСмешно е положението.лАре успех на сички Вас, където тая година ходиха на излишни уроци, ама все пак изкараха високи резултати
![]()
4,893Първоначално написано от koteto120
![]()
ама аз що ги пиша тия формули???
аз имам 85т![]()
![]()
26.05.10
Аз като гледам съм доста зле с тия 66 точкиА бях се засилила към 1 АЕГ
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Миналата година теста беше отвратителен!!! Тази година е елементарен и май ще се вдигне бала. Поне така си мисля.![]()
Мхм,със сигурност.Първоначално написано от elito6754
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
То добре ще се вдигне балът, но дано успеем да влезем там, където искаме ...
А и все пак за нас, които сме ходили за уроци или курсове, изпитите бяха елементарни, но не се знае колко са им били лесни на другите.
Ох, не съм сигурна, но може би имам 58/59т., което прави 4,50. Дано имам толкова, боже!![]()
Първоначално написано от shakira96
хахаххаха една моя приятелка си беше написала на скайп-а ''Дай боже 3 на изпита по математика''![]()
Аз искам Руската с английски или Търговската - банково дело (все в Пловдив)Първоначално написано от qg0dkata
Аз искам Руската с английски или Търговската - банково дело (все в Пловдив)[/quote]
Ооо и аз съм за там.Само че ще пиша Търговската на първо място,ако ми стигне бала де.Също исках банково дело ама се учи немски![]()
Има ли някой представа миналата година в Икономиката как са приемали, за Благоевград говоря? С Банково дело или Оперативно счетоводство .. на там съм се насочила аз ..
Да съм казала, че отказвам се?!
Айде, дано не вдигнат много баловете.....
айде и аз да се разпиша :дд
теста беше лесен - 1 грешка имам 63/65
2 модул не чак толкова - 1 вярна (5т.) 1та за разписване (10т.) и другата малко от нея (2-3 т.)
около 80 се закръглят.. дано да имам повече от 5![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от Sis0k0666
повечето госпожи казаха, че за миналата година си е било за тогава.. и дуумите на директорката бяха: Ами какво да се прави, да не се оплакват много все пак имаха 3 часа.. и нашите госпожи, както и от други училища казаха че БАЛА ЩЕ ПАДА .. съмнява ме , ноо даноо![]()
Ами аз не съм ходила и по български първия модул не беше труден, преразказа мъничко ме затрудни, а по математика първия беше по-лесен в сравнение с българския, за втория няма да казвам колко гаден беше.. Може би щеше да е малко по-добре ако бях ходила на няколко урока преди изпита специално заради втория модул (по математика), но според мен е напълно излишно да ходиш редовно на уроци.. Няколко пъри са достатъчни, колкото да ти разяснят неясното от материала..Първоначално написано от bori96
![]()
51точки каква оценка е?!
Моля ви кажете ми!![]()
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
4,04Първоначално написано от b3s7
![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
4.25 по едната формула и 4.04 по другата.Първоначално написано от b3s7
Мислите ли ,че бал 28 или 30 е добре !?![]()
![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Зависи къде ще кандидатстваш. Виж в класирането от миналата година на учениците от твоя град за училището, в което искаш какви са били резултатите на учениците..Първоначално написано от PurpleSand
![]()
Благодаря за бързият отговор!![]()
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!