- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
В РИО-то немога да ги намеря тея класирания ... Ако някой намери за Пловдив класиранията миналата година да ги дадеПървоначално написано от UnForgettableDream
Как да проверя ... съжалявам за глупавия въпрос ..Първоначално написано от UnForgettableDream
![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Първоначално написано от dan23
И на мен не ми излиза нещо.. Иначе пиша "класиране след 7 клас Русе 2009" и ми излизат няколко подобни резултата..Първоначално написано от PurpleSand
някой знае ли до кога е крайния срок да ни оформят оценките
и като резултатите излизат на 11.06 как ще ни ги пишат акто текущи оценките или хич няма да ни ги пишат тези по мат и бел
По принцип ние сме един от най-слабите набори и сме малко хора, от друга страна матурите бяха лесно - тъй де двете неща се елиминират, следователно баловете трябва да си останат същите![]()
Ето http://www.rio-plovdiv.com/Priem-2008-2009/M_M1.htm ,но това е от 11.07.2008год.![]()
![]()
къде по-точно влезе ?Първоначално написано от Simincetyyy
![]()
А някой да го има за София, че нещо не мога да ги намеря?Първоначално написано от Simincetyyy
![]()
http://www.regalia6.com/p-kurs/kand_...alelki_2kl.pdf тук има някакви балове от 2009...Първоначално написано от shakira96
Мреси много!Първоначално написано от roslasheva
![]()
Някой има ли някакви балове от Бургас?
А за Плевен ?![]()
Досега търсих и нищо не намирам ...![]()
Утре е по география и история, нали?![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
хора я кажете някое училище или паралелка или нз и аз какво търся.Искам да кандидатствам някъде където има английски, биология,български, да не са заедно може и поотделно ама предложете добри училища.
I can see in their eyes
they've already died
inside, but as for the outside
I'll take their f*cking heads
АЕГ английски РЕГ английски, МГ биология и БГ навсякъде си го има![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
искам да ви попитам нещо... начи на първата задача от 2 модул писах че а=1/4 [от бързане записах че е равно] пък то е ">" задачата за грешна ли се счита? макар че отговора [числото е вярно]Първоначално написано от Fantasti4naJena
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох и аз така направих :С:С:СПървоначално написано от rozovka
Ще имам между 95 и 100 точки. Всичко ми е вярно. Мисля, че горе-долу добре се справих.
а е по-голямо от една четвърт. Следователно една четвърт не е решение и сори но няма да ти дадат никакви точки.
Разбира се, че няма да ви е вярно. Това са два коренно различни знака.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Малее.. хора, сега като гледам тука направо се изумявам.. едните се борят за 3, като се има предвид, че теста беше лесен, най-спокойно можеха да си изкарат 4.. а другите имат по 80т и недоволстват
.. какво се чудите тука и ревете бее.. вторият модул наистина си беше ужасен така, че 15-20т са много добре [аз и толкова няма да имам сиг] .. сега нямам търпение само да излязат резултатите.. и се надявам да вляза там, където искам.. и междодруготоо.. успехх на всичкии.. дано имате добрии резултати и влезете където искате !!\
/
И 1модул и 2модул бяха супер лесни не виждам кое му е хубавото на 15-20 точки. Всичко под 3о е излагация. Аз се надявам, че ще имам 35 и ще събера общо 100 точки, но да видим.