- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Здравейте,виждам седмокласници от Пловдив и обсъждате,че ит.е близък до англ.,ами аз уча испански и определено ит. е много близък до него,не до английския.Ако сте решили да учите сериозно-добре дошли в ЕГ Иван Вазов,ако не - където поискате![]()
![]()
Много съм притеснена за математиката.По български съм уверена че ще се справя,защото имам само 6 и 5,но по математика съм доста зле така че ме е страх дали ще ме приемат там където ще кандидатствам.В най-лошия случай бала ми ще бъде 24,а такъв бал не е особенно добър.А иначе ще кандидатствам в АГ"Гео Милев" Русе с английски и немски.Попринцип се колебаех дали да не е английски и френски обаче немски съм учила 7 години,сега съм в Немска гимназия и ще ми бъде по-лесно ако съм с немски.
Не знам може би така ми се струва,но тази учебна година мина адски бързо.Сега като се замисля че ми остава по-малко от месец с класа ми и чак ми се реве.
Успех на всички с матурите!Стискам палци на всички ви да се справите добре и да ви приемат на желаното място.
![]()
^ Ти не беше ли 8 клас..Ако е така - мисля,че в АГ приемаха след завършен 7 клас,след 8 не съм сигурна..Освен с изпит по чужд език..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и аз няма да взимам спокоПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Аз също съм 7 клас,но незнам защо изобщо не се притеснявам за тези изпити.Само малко за математиката от втория модул,но дано задачите да не са трудни,че иначе...![]()
Хора, два дена ни останаха до първия изпит.
На седмокласниците - успех.
На останалите - молете се за нас. :[
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Първоначално написано от djuwkata
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Изпитът по български е утре, а отсега ме боли корема. Имам чувството, че нищо не знам, че изобщо не съм се подготвяла. Страх ме е!!![]()
![]()
Успех на всички, дано ви приемат по първо желание!![]()
Спокойно, по БЕЛ специално е по - лесно, много неща опират до логика... Граматиката, правописа се запомят от книги... Не е нужно да си висял над учебниците цяла година... Не се плаши толкова много и успех.Страхът може само да блокира мозъка ти.Първоначално написано от adelina1996
зайка ли си ?Първоначално написано от great_mari
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Същото..Първоначално написано от Vikito0o
Притеснявам се само малко за математиката,, иначе БЕЛ върви,, ще е най-добре ако има по-малко въпроси по Български и повече по Литература![]()
![]()
УСПЕХ НА ВСИЧКИ !!
Женско !
Бе ще се справите 100% съм сигурен, сегашните седмокласници, сякаш умни ми изглеждате..![]()
Ще ви пожелая да не става като мойта работа. И си сядайте тоя 1 ден на задника и решавайте задачи по математика и тестове по български език.Успех!
Вафла..
За един ден няма да научат нищо, ама ей, гледайте поне 3-ки да хванете! Знайте, с 3-ка се отварят всички врати - 99% а с 4 - 100% вход навсякъдеПървоначално написано от mrtn
![]()
Ех супер,ще е със запис на диск!И после ще имаме 15 минути да сами да си прочетем разказаАз въобще не се притеснявам,не знам защо вие така се панирате
![]()
Странни са ми идиотите от нашият клас дето се радват "Яяя супер П. ти си в мойта стая,ще си подсказваме".Тея явно наистина не разбраха за к'во става на въпрос.Една тъпа тъпа тъпа,че чак се чудя как може Господ толкова да наказва хората ми вика "Ай да научим морзовата азбука и да си подсказваме с "тропане"
Lucho е прав.От един ден решаване на тестове,няма да има голяма полза...който не е внимавал в часовете по БЕЛ през годината с един ден зубрене едва ли ще изкара 100т.
Айде успех на всички от мене!Не се притеснявайте,бъдете спокойни и всичко ще бъде наред.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ще се молим, обещавам!Първоначално написано от djuwkata
![]()
И аз нямам търпение да разбера какво им е толкова специалното на тези прословути матури.![]()
Иначе утре и в понеделник ни спестявате супер шибани часове, заслужавате всичко да е ЛЕСНО.
Иначе първата по български, там няма абсолютно нищо страшно. Аз миналата година само слушах в час, ходих на пробните и олимпиадата и последния ден реших един тест.И пак идеално вързах, ама ме е яд, че можеше и повече, ако се бях постарала. Ама дори и тези, с минималното старание, въпросите са логични и някои от обща култура се знаят. Поне петица ще ви е в торбата, пък това е достатъчно.
![]()
Математика ....![]()
И все пак се предполага да са по-лесни, заради подписките и оплакванията и по новините от миналата година. Иначе алгебричните от всички изпити са лесни, геометричните с ромб, успоредник винаги ми се струват невъзможни.
И все пак дано нямате толкова логически.![]()
Аз ако не знам нещо, винаги търся уж най-възможното, ако и такова няма и задачата е извънземна пиша Б.
Останала съм с впечатление, че това е винаги най-възможното.
И внимавайте, че ще ми направят чертежите с грешни ъгли този път, че имаше случаи, дето някои ги мереха с транспортир и пишеха приблизителното и наистина се получаваше често. Те го разбраха тоя номер, и сега няма да се повтори.
Хайде СУУПЕР да се справите, и не се шашкайте много де. Умната!
![]()
![]()
Ние днеска се бъзикахме за подсказване чрез кашляне, почесване, прозяване и т. н.. Ама, сериозно, няма да подсказвам на никого. Да са си учили
.
Ако текста за преразказва
не ни го дадат на лист да си го четем - няма за какво да се притеснявам. Ще имаме големи, средни, малки пликове, че и ще отлепяме, залепяме, слагаме всичко подред, така ни инструктираха.
утре е денятпритеснено ми ,но пък какво стане това и 3 да изкарам пак съм доволна
малко ми е притеснено за трансформиращият прераказ но дано се справим
![]()
успех на всички
Най - много се притеснявам за втория модул по математика ..Мисля си , че ще е трудничко , защото щом за първите въпроси ти дават 1 час , а след това за 5 въпроса час и половина
дано успеем всички за да стана и софиянец
![]()
Утре е това нещо,наречено "страх"![]()
Дано всички успеем и по БЕЛ,и по Математика..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
УспехчиТъЪъЪна всички утре и на 31.Не се притеснявайте излишно и четете внимателно въпросите,а другото каквото сабя покаже (както беше казал някой миналата година
)
![]()
успех и от мен! Пожелавам ви да преминете изпита с по-малко притеснение (не че аз успях така) и всеки да влезне там, където желае![]()
![]()
![]()
Някой да е чул какъв ще е текстът, върху който ще преразказваме? Ако имате секретна информация, споделяйте![]()
Няма от какво да се притеснявате. Въпросите по БЕ се взимат на боргия, внимавайте за правописа и пунктуацията, иначе не е зор. А за преразказа - няма как да е труден. Имате време да го прочетете, четат ви го на вас. Само да не ви накарат да правите преразказ от името на някой, който не участва в повечето сцени. Когато аз кандидатствах разказа беше този: http://dariknews.bg/view_article.php...171&comments=1
и единият вариант беше да се прави преразказ от името на звънчето на вратата. Мн кофти. Добре че не беше този вариант. Като цяло не е трудно по БЕЛ, по математика е малко по-кофти. Успех на всички!
Skype -> lucasboy_k
FaceBook -> LucasBoy
Default за навсякъде -> LucasBoy
Пожелавам ви успех! Не се притеснявайте, не е толкова страшно, колкото изглежда. Важното е да внимавате, да четете добре въпросите и да не се паникьосвате. Пак ви повтарям - няма нищо страшно. Вярвайте в себе си и ще успеете!![]()
Остана малко време...
Успех на всички и дано влезнем, където искаме после.![]()