- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
не съм казала че не мога да искам 3-ка !!! моля ви се сега... просто попитах какво толкова![]()
иначе утре успех на всичкии![]()
утре?Първоначално написано от rozovka
какво има утре
![]()
26.05.10
Матура по история и география ..![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Пфу .. дано бала в моето училище да се вдигне супер много, че да влезнат по - нормални :Д
Днеска видях доста седмокласници и направо се отчаях ..![]()
Тая година зайците ще са ужасни .. поне от т'ва, което аз видях![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
да беПървоначално написано от qg0dkata
![]()
а аз имам лии такава?
26.05.10
Естествено, че да. Цяла България има.
В сряда е по Физика, Химия и Биология.
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Първоначално написано от sladk1KiFlA
![]()
![]()
![]()
![]()
съжалявам,не се сдържах.. а иначе ако не знаеш и формата какъв ще е - утре за по 30 мин. ще ти дадат първо модул по история и география,всеки модул е с 15 въпроса и е за по 30 мин всеки.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
аз що незнам нищоПървоначално написано от qg0dkata
![]()
а в сряда кое от трите е или и трите?
26.05.10
В сряда принципът ще е същият,само дето ще са трите предмета-Химия,Физика и БиологияПървоначално написано от sladk1KiFlA
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Хора, намерих и аз една формула - по нея ни оценяваше някакви тестове класната. Каза, че матурите на 12ти клас по тази формула били:
Оценка = 2 + (к/р х 4)
к - броят точки, които сте събрали
р - максималният брой точки за съответния тест.
Например аз имам ок. 70 точки:
2 + (70/100 х4) = 2 + 28/10 = 2 + 2,8 = 4,8![]()
Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
![]()
по химия ще ми е лесно мн ама по физикаа
нз как не съм знаела кво ще права![]()
26.05.10
^ сейм.
По физика имам толкова променливи оценки.. Началото на годината - 5, след тва ходих дори на областно и се бях подобрила - 6, а на последното контролно - 3..
По химия - само 6тициМного съм добра
![]()
По биология - много материал има за учене, а аз не съм учила редовно..![]()
Аз по математика се изложих днеска,на първия модул 60т а на втория само 11т.Общо 71т![]()
![]()
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
^
Горе-долу и аз толкова ще имам, само дето може и да са по-малко![]()
И според мен не е излагане, аз не се кахъря. По БЕЛ се надявам на 6 - 2 глупави грешки от 1я модул, остава преразказа.. Цяла година уроци само 1 ден ми оставаше почивка.. 71 точки - 5. И ако имаш 6 по БЕЛ - идеално, ше си влезеш, дет искаш) Споко.
bbe3 ами няма лошо.. дано имаш 100т .. пожелавам ти го.. но не на всички им е бил лесен и втория модул така, че .. тва, че ти си успял/а да го решиш не значи, че е леснопък и както гледам на повечето им е било трудно ..
П.П .. успех утрее на всичкии !!дано се справите и там !!
![]()
ако знаете кво станаа![]()
![]()
![]()
26.05.10
Какво е станало?Първоначално написано от sladk1KiFlA
без да исках направих малка черта на бланката за отговори дано не ми го приемат за знак...
По математика илии на днешното външно оценяване ?Първоначално написано от dan23
по математика .. квесторите казаха , че нямало да го приемат за знак , ноо ..Първоначално написано от FatallyGirl
Най-вероятно няма да го приемат за знакПървоначално написано от dan23
![]()
ами 2-3 сантиметра черта ...Първоначално написано от FatallyGirl
Днес теста по география и история беше супер елементарен по мое мнение. После ще си сверя отговорите.![]()
ам да не беше толкова труден .. реших го за 10 мин, като се има предвид,че по география не съм учила почти цяла година .. е имаше 2-3 въпроса , които ги налучках .. ноо![]()
мхмм и според мене.. а къде ще излязат отговорите? защото ако излязат в мон няма да мога да ги изтегля защото не се отварят после..ако може после някой да копне отговорите тук за да си ги сверяПървоначално написано от shakira96
![]()