.
Отговор в тема
Страница 41 от 66 ПървиПърви ... 3137383940414243444551 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 1650
    Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rozovka
    Цитирай Първоначално написано от shakira96
    Днес теста по география и история беше супер елементарен по мое мнение. После ще си сверя отговорите.
    мхмм и според мене.. а къде ще излязат отговорите? защото ако излязат в мон няма да мога да ги изтегля защото не се отварят после..ако може после някой да копне отговорите тук за да си ги сверя
    В сайта на МОН излизат някъде слеобед. Не ти се отварят понеже нямаш програмата "Adobe Reader". След като излязат, ако някой не ги е пуснал вече, ще ги сложа.

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Наистина, днес теста беше супер елементарен. Нищо, абсолютно нищо не знам по тези предмети, а дори не се замислих на нито един въпрос. xD
    ...

Абе какво е това КОО ??

Днес теста по география и история беше супер елементарен по мое мнение. После ще си сверя отговорите.
    мхмм и според мене.. а къде ще излязат отговорите? защото ако излязат в мон няма да мога да ги изтегля защото не се отварят после..ако може после някой да копне отговорите тук за да си ги сверя
    В сайта на МОН излизат някъде слеобед. Не ти се отварят понеже нямаш програмата "Adobe Reader". След като излязат, ако някой не ги е пуснал вече, ще ги сложа.

мерсиии

мерсиии

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Цитирай Първоначално написано от sladk1KiFlA
    ако знаете кво станаа
    Какво е станало?
    26.05.10

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    ако знаете кво станаа
    Какво е станало?
    ????

аз по география и история имам 13 грешки утре ще разбера и по БЕЛ колко ще имам

аз по география и история имам 13 грешки утре ще разбера и по БЕЛ колко ще имам

хахахаха без да съм учил цяла година по история и география имам 4 грешки общо.2 по география и 2 по история .Дори и не съм преписвал, ама те тея не са важни...

Откъде знате колко грешки имате ??

Наистинаа днешния тест беше много лесен.Аз нищо не съм училаа пък и не ми е важен тоз тест ,колкото математиката и бел. Но иначе за грешки незнам дали имам..по-късно като излязат ще ги проверя. :P

Аз имам три грешки - 1 по История и 2 по География

Откъде знаете, ве... излязоха ли отговорите?
    Аз ще имам доста грешки по гео май... ама по история тази Вилендфорска Венера ме уби ... свършват по география въпросите, отгръщам и я гледам няква ГРАМАААДНА
    Като цяло беше лесно ... а дано шестица!
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Някой може ли да ми каже откъде знае колко грешни има? xD Аз не намирам отговорите в сайта на МОН.
    ...

баистина беше много смешна миличката Венера ..пожелавам на всички добри оценки и успех утре !!

наистина* ..Ами да ти кажа то наистина ги няма отговорите.Явно са си ги сверявали

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Ако не сме написали на втория модул от външното оценяване знака Z, дали ще ни анулират работата? На нас квесторите абсолютно нищо не ни казаха да пишем и ако не ги приемат направо ще ги съдя. Знаете ли нещо по този въпрос и как са нещата при вас?

Цитирай Първоначално написано от Witch94
    Някой може ли да ми каже откъде знае колко грешни има? xD Аз не намирам отговорите в сайта на МОН.
    Ние следващия час имахме История и госпожата ни каза кои са били верните (и по двата предмета).

Цитирай Първоначално написано от an0nimn0
    Ако не сме написали на втория модул от външното оценяване знака Z, дали ще ни анулират работата? На нас квесторите абсолютно нищо не ни казаха да пишем и ако не ги приемат направо ще ги съдя. Знаете ли нещо по този въпрос и как са нещата при вас?
    на нас квесторите ни написаха знака. споко, няма да ти анулират работата, защото не написах Z на края по български на преразказа, но госпожата ми каза, че това не е от голямо значение

Повече от фен
    Град
    Велинград
    я кажете според вас кои са верни ?

При нас квесторите казаха да пишем знака,защото там нали е празно място.Но иначе чак да анулират работата за това не ми са вярва.

Цитирай Първоначално написано от an0nimn0
    Според мен няма проблем. Аз сложих, но не си единствен/a. Тук 1000 човека не са слагали Z, така че май не е от особено значение. Въпреки, че на нас ни казаха, че Зет-а бил хипер важен, дъра-бъра ... но не ми се вярва... голяма част от аудиторията не са слагали, така че не се притеснявай
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Ама този знак на самия лист, където е преразказа ли се пише по принцип?

Хаха.. аз имам доста грешки 6 по география и 4 по история.
    Изобщо не съм учила през цялата година, чудя се дажее, че не изкарах по-малко точки, както си и мислех. Но като цяло за моето ниво ми харесва този резултат. Е, можех, естествено, че и по-добре. Ама така или иначе не ми е важно тва чудо.
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си