- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
В сайта на МОН излизат някъде слеобед. Не ти се отварят понеже нямаш програмата "Adobe Reader". След като излязат, ако някой не ги е пуснал вече, ще ги сложа.Първоначално написано от rozovka
![]()
Наистина, днес теста беше супер елементарен. Нищо, абсолютно нищо не знам по тези предмети, а дори не се замислих на нито един въпрос. xD
...
Абе какво е това КОО ??
Първоначално написано от Lucho
![]()
26.05.10
????Първоначално написано от sladk1KiFlA
аз по география и история имам 13 грешки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
утре ще разбера и по БЕЛ колко ще имам
аз по география и история имам 13 грешки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
утре ще разбера и по БЕЛ колко ще имам
хахахаха без да съм учил цяла година по история и география имам 4 грешки общо.2 по география и 2 по история .Дори и не съм преписвал, ама те тея не са важни...
Откъде знате колко грешки имате ??
Наистинаа днешния тест беше много лесен.Аз нищо не съм училаа пък и не ми е важен тоз тест ,колкото математиката и бел. Но иначе за грешки незнам дали имам..по-късно като излязат ще ги проверя. :P
Аз имам три грешки - 1 по История и 2 по География![]()
Откъде знаете, ве... излязоха ли отговорите?![]()
Аз ще имам доста грешки по гео май... ама по история тази Вилендфорска Венера ме уби ... свършват по география въпросите, отгръщам и я гледам няква ГРАМАААДНА![]()
Като цяло беше лесно ... а дано шестица!![]()
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Някой може ли да ми каже откъде знае колко грешни има? xD Аз не намирам отговорите в сайта на МОН.![]()
...
баистина беше много смешнамиличката Венера ..пожелавам на всички добри оценки и успех утре !!
![]()
наистина* ..Ами да ти кажа то наистина ги няма отговорите.Явно са си ги сверявали
Ако не сме написали на втория модул от външното оценяване знака Z, дали ще ни анулират работата? На нас квесторите абсолютно нищо не ни казаха да пишем и ако не ги приемат направо ще ги съдя.Знаете ли нещо по този въпрос и как са нещата при вас?
![]()
Ние следващия час имахме История и госпожата ни каза кои са били верните (и по двата предмета).Първоначално написано от Witch94
на нас квесторите ни написаха знака. споко, няма да ти анулират работата, защото не написах Z на края по български на преразказа, но госпожата ми каза, че това не е от голямо значениеПървоначално написано от an0nimn0
![]()
я кажете според вас кои са верни ?
При нас квесторите казаха да пишем знака,защото там нали е празно място.Но иначе чак да анулират работата за това не ми са вярва.![]()
Според мен няма проблем. Аз сложих, но не си единствен/a. Тук 1000 човека не са слагали Z, така че май не е от особено значение. Въпреки, че на нас ни казаха, че Зет-а бил хипер важен, дъра-бъра ... но не ми се вярва... голяма част от аудиторията не са слагали, така че не се притеснявайПървоначално написано от an0nimn0
![]()
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Ама този знак на самия лист, където е преразказа ли се пише по принцип?
Хаха.. аз имам доста грешки 6 по география и 4 по история.![]()
Изобщо не съм учила през цялата година, чудя се дажее, че не изкарах по-малко точки, както си и мислех. Но като цяло за моето ниво ми харесва този резултат. Е, можех, естествено, че и по-добре. Ама така или иначе не ми е важно тва чудо.![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..