- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Ние пък ходихме пет дена на лагер безплатно с храната xP
УфффПървоначално написано от shakira96
![]()
Аз вече съвсем съм избръмчала и не знам как ще издържа другата седмица.
Но не искам и да свършва учебната година.Някои хора ще си заминат от класаИ то точно тези,които най-много искам да си останат...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
офф тук всички учители започват с изходните нива направо ...![]()
няма значение нее за казване. добре че мина тоя денПървоначално написано от dan23
![]()
26.05.10
К'во станаааааПървоначално написано от sladk1KiFlA
![]()
![]()
да не ти е дошъл цикъла по време на час![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
иначе аз по история имам около 10 и грешки май са 13![]()
география 5
26.05.10
мммПървоначално написано от December
![]()
26.05.10
ъммммПървоначално написано от sladk1KiFlA
![]()
Днес се справих добре - по география имам три грешки,а по история само едничкаА случайно някой да има скалата по която ще се оценяват изпитите тази година??????
![]()
не е смешноПървоначално написано от December
![]()
26.05.10
Вярно ли е , че ще ми отнемат 5 точки на 29 задача по математика, защото не съм правила таблици, а иначе задачата ми е вярна.
ама ти верно ли ;дПървоначално написано от sladk1KiFlA
горкото тоПървоначално написано от dan23
![]()
Имам 4 грешки по история и 4 по география.. стори ми се лесно, а как се изложих... На нас ще ни оценяват двете поотледно - по 18 точки и аз като имам 14 от 18 ще имам 4 и по двете сигурно.. Ужас..![]()
Сега само се надявам да ме приемат където искам и нищо вече не ми пука. Днес обаче така се уплаших, когато госпожата по български каза, че преразказите, които е проверила досега са били от 26 т. надолу...Моля се да имам 30 поне.. Или на проверяващите им се пишат ниски оценки или наистина яко сме се изложили всички..
Аз нямам грешки. Добре, че нямаше природни зони и
климатични пояси, че там е доста зле..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
БРАВО на теб!!!Първоначално написано от LoveRetroMusic
да за природните зони съм съгласна
![]()
баси утре пък по физика химия и биология![]()
да.... три в едно. И до колкото разбрах трябва да направим теста от 45 задачи за 1 час и половина.Първоначално написано от dan23
омгПървоначално написано от koteto120
Глупости,въпросите няма да са по 45 - ти добре ли си? Сигурно пак ще са по 18 или може би 20...ще видим утре!![]()
аз имах предвид, че общо ще са толкова. по всеки предмет по 15 въпроса.Първоначално написано от Manik96
горкото тоПървоначално написано от December
[/quote:f2dbc06a04]
надявам се да не припознаят утре
ми е най важния тест![]()
26.05.10
Любимите ми предмети особено химията. ще ми е най силния тестПървоначално написано от dan23
![]()
само биологията ме притеснява
26.05.10
Първоначално написано от koteto120
Да,това вече е вярно....Със сигурност знам,че времето ни за работа ще е 1 час и половина,но точно въпросите колко ще са незнам...![]()
искам да ви попитам с коя формула си заместваха точките , че да се получи оценка аз бях я видяла някъде из страниците..ама сега немога да я намеря