- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
география - 0 грешки
история - 3 грешки
химия - 2 грешки
физика - 2 грешки
биология - 1 грешка![]()
перфектно е, при положение, че учебниците си седят чисто новички![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
хора,на трети въпрос по химия не е ли отговора Г),защото и в учебника ми си го пише, че простото веществи бром е с двумолекулен строеж,демек простото вещ. бром се записва Br2,тогава две молекули бром пак трябва да си се записват Br2,а не 2Br2,както е дадено в отговорите.
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
Br2 си е 1 отделна молекула, а 2бр2.. тогава вече са 2Първоначално написано от porshe9118
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
География - 0гр
История - 0гр или 2..
Химия - 3гр
Физика - 3гр
Биология - 3гр
утре ще излязат резултатитедано всички да бъдем доволни
![]()
по какво резултатитеПървоначално написано от sswweett
ами по български и математика моята съседка е от проверяващите и така ми каза дано е истина но и по новините бяха казали такова нещо
http://7klas.mon.bg/ Всеки момент трябва да ги изнесат, но ....
Побързайте моля ви се :Д
wtf кой ти каза ? ;дПървоначално написано от VeNiTo0
Ае, майнаа .. кой каза теяя неща бе ..![]()
![]()
То, ако е вярно добре, ама аз мисля, че нещо пак покрай 12 клас .. на тях пък им излязоха .. де да знам .. Не може толкова бързо да са ни ги проверили, да ги въведат и т.н. Според мен ще си излязат, когато са си казали хората .. около 11 .. то тва са 60 000 работи .. За една седмица .. Де да знам. И е работна, и те са учители.. Не ми се вярва да излизат днес или утре ..![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Кой ви каза, че днес излизат?![]()
и аз тва питам ;дПървоначално написано от edelweiss96
една учителка![]()
На нас г-жата по математика каза, че работите по математика са проверени, но пътят от проверяването до качването на резултатите е доста муден.
Така че не ми се вярва резултатите да бъдат качени.
+++++++ вече нищо не зависи от мен... свърши, каквото сабя покаже!Първоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
.. и смъртта майко юнашкаПървоначално написано от vilityyy96
![]()
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Хубу де няма ли да се забарзат малко![]()
Аз си проверих от нета имам около 80 точки по математика и 90 по български класната ми проверява по БГ и каза че почти са готови .. обаче чак на 11ти излизат
Уооооооооооуууу, дали наистина днес или утре ще излязат резултатите?![]()
Мисля, че няма да излязат днес или утре. Една фр от класа също каза, че чула нещо такова, ама аз не мисля. Срокът е до 11-ти... най-рано на 7,8 сиг ще стане.![]()
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Достоверна ли е информацията, че излизат днес?![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
надали ще излезнат днес
Тъй като никой не ми отговори аз пак ще питам.Оценките от НВО(нямам предвид матем, и БЕЛа, а останалите предмети) задължително ли ще се пишат или само ако ние искаме.