.
Отговор в тема
Страница 49 от 66 ПървиПърви ... 3945464748495051525359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1650
    Цитирай Първоначално написано от strawbery
    Тъй като никой не ми отговори аз пак ще питам. Оценките от НВО(нямам предвид матем, и БЕЛа, а останалите предмети) задължително ли ще се пишат или само ако ние искаме.
    Задължително, надали ще ни оставят избор да решаваме ,а дори и да има такава алтернатива госпожите сигурно ще си ги нанесат, нашите госпожи ги използваха като изходни нива

Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна
    Задължително е.

Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    Цитирай Първоначално написано от vilityyy96
    ..каквото сабя покаже!
    .. и смъртта майко юнашка
    честта бе, тии ни погреба още преди да са излезнали резултатите

Мерси за отговора. Аз така или иначе знаех, че учителите няма да се съобразят с това да ли е пожелание или задължително. Аз по другите предмети (освен бг и мат ) не очаквам особено добри резултати, но аз си избрах паралелка в която не ми трябват оценките от другите предмети. Що се отнася за резултати на нас ни казаха, и по математика и по български са проверени, но днес започва разсъкратяването (надявам се така да се пише) и въпреки това да учакваме утре резултати , но май не е много сигурно. И дори да има резултати те ще са в точки, а скалата не знам кога ще излезе.

^Дано да си правa, направо вече нямам търпение, целия съм в напрежение и се моля да имам 3-ка по математика и 4.50 по български

Аз съм тя. Иначе успех

Аз съм тя. Иначе успех
    Съжелявам , необърнах внимание , веднага си едитвам поста!

Няма нищо. А по темата искате ли докато тече болезненото чакане на резултати да си разкажем кой къде ще ходи на екскурзия.

Нашия клас няма да ходим на екскурзия, а на мен така ми се ходи..!Тъпата ни класна не и се занимава да ни води и тн...

Повече от фен
    Град
    Велинград
    ние от отдавна сме забравили за екскурзията ;д

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Нашия клас няма да ходим на екскурзия, а на мен така ми се ходи..!Тъпата ни класна не и се занимава да ни води и тн...
    и при нас е така. На всички ни се ходи, ама нашата класна не иска, защото каза, че сме много шумни и не може да се оправи, ако отидем.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Тъй като никой не ми отговори аз пак ще питам. Оценките от НВО(нямам предвид матем, и БЕЛа, а останалите предмети) задължително ли ще се пишат или само ако ние искаме.
    Задължително е..Пишат се като текущи оценки..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

И нас няма да ни водят на екскурзия (класа)
    Но други класове ще ходят и мислех дали да не отида с тях - една седмица на лагер или в Трявна... Но се отказах в крайна сметка Предпочитам със семейството ми..

Утре сутринта стръгваме за Сапарева баня!! Нямам търпение вече!

Цитирай Първоначално написано от koteto120
    Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    и при нас е така. На всички ни се ходи, ама нашата класна не иска, защото каза, че сме много шумни и не може да се оправи, ако отидем.
    и при нас е абсолютно същото ...
    класната имам чувството че не може да ни понася и с нетърпение очаква края но годината

Голям фен
    Град
    Varna
    Пък наща класна е много яка и ще ни води за две вечери на златните.

наща госпожа по география и класната ни ще ни водят на Пампорово и Триград.Ще е бахти и якотоооооооооо
    87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!

Ето го безизвестният автор:
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=502370
    Оказа се, че имал и някакъв роман за хора над 18 години :/.

Цитирай Първоначално написано от somanycookies
    Ето го безизвестният автор:
    http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=502370
    Оказа се, че имал и някакъв роман за хора над 18 години :/.

"Историята е много интересна и секси. Главният герой е едно българче, на което му клъцват топ...., за да стане евнух в двореца на турския султан. Но никой не знаел, че момчето има природен недостатък - в случая това обаче му помага да остане мъж. Той имал т.нар. асансьорен тестикул - особеност, при която единия се качва в корема. Така че нашето момче се оказва недоорязано и почва да вилнее в харема. Люби се с най-големите красавици и на султана му се раждат доста полубългарчета. После се оженва и т.н. Ето, пак патриотична книга, макар и в по-лек жанр."

интересна идея
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Цитирай Първоначално написано от dudit00
    Утре сутринта стръгваме за Сапарева баня!! Нямам търпение вече!
    И аз утре заминавам на екскурзия с класа.

Град
    Русе
    Приятно прекарване на тези,които тръгват на екскурзия..Иначе къде ще намерим резултатите ? В този сайт ли:
    http://7klas.mon.bg/

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Приятно прекарване на тези,които тръгват на екскурзия..Иначе къде ще намерим резултатите ? В този сайт ли:
    http://7klas.mon.bg/
    "НА ВНИМАНИЕТО НА ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ!

Уважаеми зрелостници, резултатите от държавните зрелостни изпити 2010 г. – майска сесия, са публикувани на сайта:

http://rezultati.zamaturite.bg

За достъп до информацията ви е необходим входящ номер и ЕГН. "

от сайтчето на МОМН
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    Русе
    krokkrok
    Интересуват ме резултатите на седмокласниците,не на зрелостниците (т.е. на дванайсетокласниците)

За тях мисля,че от там...или поне ще дадат link,когато излезнат резултатите

И така де някой да е чул нещо за резултатите?Вече направо не издържам.. на нас даскалите ни казват, че вече са проверени, но течело разсекретяването.., та се надявам понеделник/вторник да излязат..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си