- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Задължително, надали ще ни оставят избор да решаваме ,а дори и да има такава алтернатива госпожите сигурно ще си ги нанесат, нашите госпожи ги използваха като изходни ниваПървоначално написано от strawbery
![]()
честта бе, тии ни погреба още преди да са излезнали резултатитеПървоначално написано от qg0dkata
![]()
![]()
![]()
Мерси за отговора. Аз така или иначе знаех, че учителите няма да се съобразят с това да ли е пожелание или задължително.Аз по другите предмети (освен бг и мат ) не очаквам особено добри резултати, но аз си избрах паралелка в която не ми трябват оценките от другите предмети. Що се отнася за резултати на нас ни казаха, и по математика и по български са проверени, но днес започва разсъкратяването (надявам се така да се пише) и въпреки това да учакваме утре резултати , но май не е много сигурно. И дори да има резултати те ще са в точки, а скалата не знам кога ще излезе.
^Дано да си правa, направо вече нямам търпение, целия съм в напрежение и се моля да имам 3-ка по математика и 4.50 по български![]()
![]()
![]()
Аз съм тя. Иначе успех
СъжелявамПървоначално написано от strawbery
, необърнах внимание
, веднага си едитвам поста!
![]()
Няма нищо. А по темата искате ли докато тече болезненото чакане на резултати да си разкажем кой къде ще ходи на екскурзия.
Нашия клас няма да ходим на екскурзия, а на мен така ми се ходи..!Тъпата ни класна не и се занимава да ни води и тн...![]()
ние от отдавна сме забравили за екскурзията ;д
и при нас е така. На всички ни се ходи, ама нашата класна не иска, защото каза, че сме много шумни и не може да се оправи, ако отидем.Първоначално написано от ilko0214
Задължително е..Пишат се като текущи оценки..Първоначално написано от strawbery
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И нас няма да ни водят на екскурзия (класа)![]()
Но други класове ще ходят и мислех дали да не отида с тях - една седмица на лагер или в Трявна... Но се отказах в крайна сметкаПредпочитам със семейството ми..
и при нас е абсолютно същото ...Първоначално написано от koteto120
класната имам чувството че не може да ни понася и с нетърпение очаква края но годината![]()
Пък наща класна е много яка и ще ни води за две вечери на златните.![]()
наща госпожа по география и класната ни ще ни водят на Пампорово и Триград.Ще е бахти и якотоооооооооо![]()
![]()
![]()
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
Ето го безизвестният автор:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=502370
Оказа се, че имал и някакъв роман за хора над 18 години :/.
Първоначално написано от somanycookies
"Историята е много интересна и секси. Главният герой е едно българче, на което му клъцват топ...., за да стане евнух в двореца на турския султан. Но никой не знаел, че момчето има природен недостатък - в случая това обаче му помага да остане мъж. Той имал т.нар. асансьорен тестикул - особеност, при която единия се качва в корема. Така че нашето момче се оказва недоорязано и почва да вилнее в харема. Люби се с най-големите красавици и на султана му се раждат доста полубългарчета. После се оженва и т.н. Ето, пак патриотична книга, макар и в по-лек жанр."
интересна идея![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
И аз утре заминавам на екскурзия с класа.Първоначално написано от dudit00
![]()
Приятно прекарване на тези,които тръгват на екскурзия..Иначе къде ще намерим резултатите ? В този сайт ли:
http://7klas.mon.bg/
"НА ВНИМАНИЕТО НА ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ!Първоначално написано от SmilezZz
Уважаеми зрелостници, резултатите от държавните зрелостни изпити 2010 г. – майска сесия, са публикувани на сайта:
http://rezultati.zamaturite.bg
За достъп до информацията ви е необходим входящ номер и ЕГН. "
от сайтчето на МОМН![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
krokkrok
Интересуват ме резултатите на седмокласниците,не на зрелостниците (т.е. на дванайсетокласниците)
За тях мисля,че от там...или поне ще дадат link,когато излезнат резултатите![]()
И така де някой да е чул нещо за резултатите?Вече направо не издържам.. на нас даскалите ни казват, че вече са проверени, но течело разсекретяването.., та се надявам понеделник/вторник да излязат..![]()