.
Отговор в тема
Страница 5 от 66 ПървиПърви 1234567891555 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1650
    Успех, наборчета!
    Дано с някои да се видим, дано на другите им провърви и влязат там, където искат като първо желание!
    Абсолютно на всички желая най-големия късмет на света!
    Ще споделяме преживяванията от теста утре към обяд, когато всичко е свършило.. (как бързо се мина времето .. )
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Успех на всички !
    Да, наистина тази учебна година се мина толкова бързо ..
    Важното е да не ни обземе паниката утре и на 31..

Фен
    Град
    Ruse
    УСПЕХ на всички нас..Дано се справим успешно и на двата изпита

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    И аз желая успех на всички. Малко съм се притеснила.. Преговорих всичко, но дано преразказа да не е объркан. Дано влезем там, където желаем! Утре ще споделим как е минал изпита и дали е имал общо с очакванията ни.

Супер фен Аватара на diksi
    Малее хораа ПАНИРАХ се Толко си бях спокойна и изведнъж.. Успех.. Утре ви чакам пак тука да споделяме вероятни точки и пр.

УСПЕХ! Аз честно казано за утре не съм притеснена,щото аз по български съм добре,на преразкази също.Дано само въпросите са повече по литература,а не по български.Сега ще преговарям видовете сложни изречение,щото тях винаги ги бъркам.

Разсъждението ме притеснява само...
    E дано да го направя.Цяла година ходя на уроци, пробни изпити ала-бала. Успех на ВСИЧКИ

Супер фен Аватара на diksi
    Цитирай Първоначално написано от vampirediaries
    УСПЕХ! Аз честно казано за утре не съм притеснена,щото аз по български съм добре,на преразкази също.Дано само въпросите са повече по литература,а не по български.Сега ще преговарям видовете сложни изречение,щото тях винаги ги бъркам.
    Само като си научиш хубаво съюзите и си готова.. Не се забърквай с други подробности.. Успех! Утре пиши да споделиш премеждията по пътя свят

Оооп обвзе ме музата.. ми тогава отивам да уча.

Прочетох само няколко страници, защото нямам много време, незнам дали го има като въпрос в темата, но бях чула, че щели да се отнемат точки за грешен отговор. Вие чували ли сте такова нещо, дали е вярно?

Мега фен Аватара на iiordanova
    Успех !
    Дано се справим добре !
    И утре ще пишем кой как се е справил.
    Успех , отново.

Цитирай Първоначално написано от gevitooo
    Прочетох само няколко страници, защото нямам много време, незнам дали го има като въпрос в темата, но бях чула, че щели да се отнемат точки за грешен отговор. Вие чували ли сте такова нещо, дали е вярно?
    Не,няма да отнемат точки.За това играйте тотооо (ама малко!!!)
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Голям фен Аватара на rammstein123
    Не знам какво ми стана, но от сутринта стоя като на тръни... :д Дали ще се оправя, ако взема валериан/някаква подобна гадост?
    Успех на всички, не вярвам да е нещо ужасно. Дано влезете където искате и ако стане обратното, родителите ви да не се карат /много/.
    И случайно има ли Съмишленици от Бургас в темата?
    Saatana! Vittu! Perkele!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от gevitooo
    М`не..Няма такова нещо..
    Спокойно..Просто бъди сигурна в знанията си и всичко ще е наред (аз поне се опитвам да мисля така )
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Охоо, от Бургас си викаш Къде ще кандидатстваш?

WOW.. аз си се притеснявам..особено по математика...в преразказите ме бива, в литературата малко, а в бг хич..та се моля 4/4.50 по бг и 3по мат

Успех утре. ! Дал Господ 6

Не мога да повярвам колко бях планирала да свърша в началото на годината и колко направих наистина . Чувствам бавно как изпитната треска ме овладява.

Мега фен Аватара на Sisito941
    Успех на всички!!!!!!! Споделете как е минало утре..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Голям фен Аватара на rammstein123
    Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    WOW.. аз си се притеснявам..особено по математика...в преразказите ме бива, в литературата малко, а в бг хич..та се моля 4/4.50 по бг и 3по мат
    Където сабя/двойка покаже... Ти?
    Saatana! Vittu! Perkele!

Дано всички да се справят добре!!! Аз взех да се притеснявам, ама щом съм учила, всичко ще бъде наред (надявам се)

Пожелавам успех на всички! Знам какво ви е и знам, че не приятно. Най-важното е да не се панирате и ако не сте готови с изпита не излизайте преди да сте напълно сигурни, че това, което сте написали е максимума Ви. Не предавайте изпит с празни отговори-попълвайте всичко, защото на въпросите с избираем отговор винаги имате едно 25% тото шанс Сигурен съм , че макар и тази година вие да сте буквално опитнтите зайчета на Министерството(а от догодина ще бъдете и зайците на избраните от Вас гимназии ) всички ще се справите!!!
    Успех на всички!!!
    If you can't dazzle 'em with brilliance, baffle 'em with bullshit.

айде успех бъдещи зайчета
    не се шашкайте и всичко ще е на 6

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Преди да си легна,реших да се разпиша и да ви пожелая мнооооооооооооооооооооого късмет и никаква паника Баба ми едно време ми каза "Няма нищо фатално,непоправимо е само когато човек умре!" и мисля,че тя е много мъдра жена.Късмет и ще разказваме после
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на Colouring
    Успех ви пожелавам,седмокласници.Зн ам,че ви е втърснало от съвети от тези,които са минали през това,но наистина - не е нищо кой знае колко сложно;нещо,с което не можеш да се справиш,ако си учил;нещо страшно или потискащо.Иначе напрежението си го има и това си е нормално.
    Още веднъж - У С П Е Х!
    И после да се хвалите...

Късмет на всички : ))). Смятам утре като никой път да ям шоколад за закуска, ей така просто.
    P.S. Успях да реша без грешки задачите по български от ДЗИ, така че се надявам да се справя и на това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си