- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Успех, наборчета!![]()
Дано с някои да се видим, дано на другите им провърви и влязат там, където искат като първо желание!
Абсолютно на всички желая най-големия късмет на света!![]()
Ще споделяме преживяванията от теста утре към обяд, когато всичко е свършило..(как бързо се мина времето ..
)
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Успех на всички !![]()
Да, наистина тази учебна година се мина толкова бързо ..
Важното е да не ни обземе паниката утре и на 31..![]()
УСПЕХ на всички нас..Дано се справим успешно и на двата изпита
И аз желая успех на всички. Малко съм се притеснила.. Преговорих всичко, но дано преразказа да не е объркан. Дано влезем там, където желаем!Утре ще споделим как е минал изпита и дали е имал общо с очакванията ни.
![]()
![]()
Малее хораа ПАНИРАХ сеТолко си бях спокойна и изведнъж.. Успех.. Утре ви чакам пак тука да споделяме вероятни точки и пр.
![]()
УСПЕХ!![]()
Аз честно казано за утре не съм притеснена,щото аз по български съм добре,на преразкази също.Дано само въпросите са повече по литература,а не по български.Сега ще преговарям видовете сложни изречение,щото тях винаги ги бъркам.
Разсъждението ме притеснява само...
E дано да го направя.Цяла година ходя на уроци, пробни изпити ала-бала. Успех на ВСИЧКИ
Само като си научиш хубаво съюзите и си готова.. Не се забърквай с други подробности.. Успех! Утре пиши да споделиш премеждията по пътя святПървоначално написано от vampirediaries
![]()
![]()
![]()
Оооп обвзе ме музата.. ми тогава отивам да уча.![]()
Прочетох само няколко страници, защото нямам много време, незнам дали го има като въпрос в темата, но бях чула, че щели да се отнемат точки за грешен отговор. Вие чували ли сте такова нещо, дали е вярно?
Успех !
Дано се справим добре !
И утре ще пишем кой как се е справил.![]()
Успех , отново.![]()
Не,няма да отнемат точки.За това играйте тотооо (ама малко!!!)Първоначално написано от gevitooo
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Не знам какво ми стана, но от сутринта стоя като на тръни... :д Дали ще се оправя, ако взема валериан/някаква подобна гадост?
Успех на всички, не вярвам да е нещо ужасно. Дано влезете където искате и ако стане обратното, родителите ви да не се карат /много/.
И случайно има ли Съмишленици от Бургас в темата?![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
М`не..Няма такова нещо..Първоначално написано от gevitooo
Спокойно..Просто бъди сигурна в знанията си и всичко ще е наред (аз поне се опитвам да мисля така)
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Охоо, от Бургас си викашКъде ще кандидатстваш?
WOW.. аз си се притеснявам..особено по математика...в преразказите ме бива, в литературата малко, а в бг хич..та се моля 4/4.50 по бг и 3по мат![]()
Успех утре. !Дал Господ 6
![]()
Не мога да повярвам колко бях планирала да свърша в началото на годината и колко направих наистина. Чувствам бавно как изпитната треска ме овладява.
Успех на всички!!!!!!! Споделете как е минало утре..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Където сабя/двойка покаже... Ти?Първоначално написано от ilko0214
![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
Дано всички да се справят добре!!! Аз взех да се притеснявам, ама щом съм учила, всичко ще бъде наред (надявам се)![]()
![]()
![]()
![]()
Пожелавам успех на всички! Знам какво ви е и знам, че не приятно. Най-важното е да не се панирате и ако не сте готови с изпита не излизайте преди да сте напълно сигурни, че това, което сте написали е максимума Ви. Не предавайте изпит с празни отговори-попълвайте всичко, защото на въпросите с избираем отговор винаги имате едно 25% тото шансСигурен съм , че макар и тази година вие да сте буквално опитнтите зайчета на Министерството(а от догодина ще бъдете и зайците на избраните от Вас гимназии
) всички ще се справите!!!
Успех на всички!!!
If you can't dazzle 'em with brilliance, baffle 'em with bullshit.
Преди да си легна,реших да се разпиша и да ви пожелая мнооооооооооооооооооооого късмет и никаква паникаБаба ми едно време ми каза "Няма нищо фатално,непоправимо е само когато човек умре!" и мисля,че тя е много мъдра жена.Късмет и ще разказваме после
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Успех ви пожелавам,седмокласници.Зн ам,че ви е втърснало от съвети от тези,които са минали през това,но наистина - не е нищо кой знае колко сложно;нещо,с което не можеш да се справиш,ако си учил;нещо страшно или потискащо.Иначе напрежението си го има и това си е нормално.
Още веднъж - У С П Е Х!
И после да се хвалите...![]()
Късмет на всички : ))). Смятам утре като никой път да ям шоколад за закуска, ей така просто.
P.S. Успях да реша без грешки задачите по български от ДЗИ, така че се надявам да се справя и на това![]()