.
Отговор в тема
Страница 51 от 66 ПървиПърви ... 4147484950515253545561 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 1650
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    А тва е мега омотано, нищо не разбирам .. ако не са приети не подават, ако са приети пък на второ или трето желание да се подава паак wtf? ..
    Да,ако не са приети - не подават,а мисля,че директно "отиват" на втори етап на класирането..Доколкото знам..А пък са приети в училище,писано на второ желание и искат да "минат" на втори етап на класиране,подават заявление в училището - в което са приети
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на bloodyred
    А, ясно тогава .. иначе принципно знам, но да си питам за всеки случай - примерно в икономиката, мога да си пиша 3 желания/или 2 няма значение ? Т.е. 1 желание - еди коя си специалност, второ - еди коя си ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Град
    Русе
    А, ясно тогава .. иначе принципно знам, но да си питам за всеки случай - примерно в икономиката, мога да си пиша 3 желания/или 2 няма значение ? Т.е. 1 желание - еди коя си специалност, второ - еди коя си ..
    Ако съм те разбрала правилно:
    - Да,може да пишеш колкото си пожелание искаш..Ако например дадено училище има 5 паралелки,може да напишеш и петте..Ти решаваш

аз искам да питам: значи на първо класиране разбираме в кои училища сме приети и в кои не сме така ли? Много ми е шашнато

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от teendes
    аз искам да питам: значи на първо класиране разбираме в кои училища сме приети и в кои не сме така ли? Много ми е шашнато
    Да..В Интернет ще бъдат пуснати..По-вероятно в РИО`то на съответния град или в сайта на МОМН,както беше и миналата година

А къде ще трябва да си подреждаме желанията?
    Къде ще подаваме молбите? На едно място или за всяко училище? И по точно за Пловдив?

п.п.[1]
    сори за многото въпроси, амаа не става ясно

п.п.[2] Ехх не остаана за оценките .. м даа още 5 дни Дано всички да сме изкарали добри оценки, поне колкото за да влезем там, където искаме.

п.п[3] Ии има ли желаещи за ЕГ''Иван Вазов'' с английски език?? Поне горе-долу да си знам конкуренцията

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от princesss8
    Къде ще подаваме молбите? На едно място или за всяко училище? И по точно за Пловдив?
    1.Желанията се подреждат в заявленията,които ще се подават за явяване на първи етап на класиране..
    2.Молбите/Заявленията се подават в училище-гнездо на съответния град..За Русе мисля,че е ОУ "Отец Паисий",но за Пловдив не мога да ти помогна..Виж в сайта на МОМН..

Хмм може ли линк към списъка с училищата-гнезда, че не успявам да го намеря .. :S

Хмм може ли линк към списъка с училищата-гнезда, че не успявам да го намеря .. :S
    За кой град?

за Пловдив може в ГХП ,,Св.св.Кирил и Методий"(хуманитарната) също така и в Климент Охридски,а има и трето, но не си го спомням

Я дайте направо списака с гнездата..

^Благоевград

^Благоевград
    На вниманието на директори на училища,ученици,завършващи седми клас и родители!
    Списък на училищата -гнезда, в които се подават документи за участие в І и ІІІ класиране на ученици, успешно издържали приемните изпити след СЕДМИ КЛАС.

1.Благоевград – V Средно общообразователно училище „Георги Измирлиев”, ул. „Христо Чернопеев” №16, тел. 073 /831508; 831507; директор Мария Тричкова - Котева
    2.Сандански – Гимназия „Яне Сандански”, ул. „ Свобода” №1№, тел. тел: 0746/ 3-20-55 директор – Зорица Тошкова Органджиева;
    3.Петрич – Професионална гимназия по икономика и туризъм „Проф. д-р Асен Златаров”, ул. „Отец Пайсий” №2, тел. 0745/22929; 61733; директор – Светла Данаилова;
    4.Гоце Делчев – Природоматематическа гимназия „Яне Сандански”, ул. „Скопие” №4; тел. 0751/60306; 60332; директор – Елка Божикова;
    5.Банско – Професионална гимназия по електроника и електротехника, ул. „България „ №23; тел. 0749/88404; 88402; директор – Георги Ковачев]
    6.Разлог –Средно общообразователно училище „Бр. Каназиреви”, ул. „Любен Каравелов” №12; тел. 0747/80232; 80233; директор – Мариана Попадийна

Цитирай Първоначално написано от Desole
    Олеле,тази работа с класирането изобщо не я разбирам.
    и аз

Град
    Русе
    Питайте нещата,които не разбирате

Мега фен Аватара на iiordanova
    Кое е училището гнездо във Велико Търново ?

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    На вас не ви ли казаха кои са училищата.. то няма и 10 дни останаха. На нас класния ни каза, че той ще е в нашето у-ще гнездо ("Отец Паисий") и ние при него отиваме да се записваме. Съответно ако и вие ще ходите при вашите учители те трябва да ви кажат в кое училище.

Тази година много тънко минахте, изпитът ви по математика е залъгалка в сравнение с миналогодишния.
    Male

Цитирай Първоначално написано от princesss8

п.п.[1]
    сори за многото въпроси, амаа не става ясно

п.п.[2] Ехх не остаана за оценките .. м даа още 5 дни Дано всички да сме изкарали добри оценки, поне колкото за да влезем там, където искаме.

п.п[3] Ии има ли желаещи за ЕГ''Иван Вазов'' с английски език?? Поне горе-долу да си знам конкуренцията
    И аз съм се засилила натам, но не се притеснявай не съм толкова голяма конкуренция

Цитирай Първоначално написано от faststep
    Тази година много тънко минахте, изпитът ви по математика е залъгалка в сравнение с миналогодишния.

++! абсолютно
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от wali00

++! абсолютно
    Ами не е съвсем така. По-точно втория модул беше гаден. На първия можех и без грешка да мина, но втория няма как да го направиш за 35 точки ако не си ходил на уроци. И все пак не знам какво е било миналата година, но ако наистина сега е по-лесен, то скалата ще е по-различна и няма да има ощетени.

Искам да попитам дали някой знае колко точки е за 3ка по математика.По принцип съм ученик който искарава 4-5 в даскало ама на матурата съм се провалил и искам да попитам колко точки е за 3ка че видях предишни коментари,че 16 точки даскалката по математика вика, че 30 т а класната вика,че не се знае още ..
    ако някой ми каже да знае че му благодаря предварително

Мега фен
    Не ревете, моля ви. Всички сме ревали и бъдещите поколения продължават да реват...въпреки, че всички са си направили изпита, защото всички са учили, всички реват...това е логиката на българския ученик - все недоволен от нещо...

Мега фен
    Кога ще излязат резултатите? Знае ли се вече?

Цитирай Първоначално написано от wali00

++! абсолютно
    Много сте тъпи всички осмокласници дето мислят така. Та нали изпитът е бил еднакъв за конкуренцията както тази година, така и миналата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си