- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Да,ако не са приети - не подават,а мисля,че директно "отиват" на втори етап на класирането..Доколкото знам..А пък са приети в училище,писано на второ желание и искат да "минат" на втори етап на класиране,подават заявление в училището - в което са приетиПървоначално написано от bloodyred
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А, ясно тогава .. иначе принципно знам, но да си питам за всеки случай - примерно в икономиката, мога да си пиша 3 желания/или 2 няма значение ? Т.е. 1 желание - еди коя си специалност, второ - еди коя си ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Ако съм те разбрала правилно:Първоначално написано от bloodyred
- Да,може да пишеш колкото си пожелание искаш..Ако например дадено училище има 5 паралелки,може да напишеш и петте..Ти решаваш
аз искам да питам: значи на първо класиране разбираме в кои училища сме приети и в кои не сме така ли? Много ми е шашнато
Да..В Интернет ще бъдат пуснати..По-вероятно в РИО`то на съответния град или в сайта на МОМН,както беше и миналата годинаПървоначално написано от teendes
А къде ще трябва да си подреждаме желанията?
Къде ще подаваме молбите? На едно място или за всяко училище? И по точно за Пловдив?
п.п.[1] сори за многото въпроси, амаа не става ясно![]()
![]()
п.п.[2] Ехх не остаана за оценките .. м даа още 5 дниДано всички да сме изкарали добри оценки, поне колкото за да влезем там, където искаме.
п.п[3] Ии има ли желаещи за ЕГ''Иван Вазов'' с английски език?? Поне горе-долу да си знам конкуренцията![]()
![]()
![]()
1.Желанията се подреждат в заявленията,които ще се подават за явяване на първи етап на класиране..Първоначално написано от princesss8
2.Молбите/Заявленията се подават в училище-гнездо на съответния град..За Русе мисля,че е ОУ "Отец Паисий",но за Пловдив не мога да ти помогна..Виж в сайта на МОМН..
Хмм може ли линк към списъка с училищата-гнезда, че не успявам да го намеря .. :S
Да съм казала, че отказвам се?!
За кой град?Първоначално написано от bloodyred
за Пловдив може в ГХП ,,Св.св.Кирил и Методий"(хуманитарната) също така и в Климент Охридски,а има и трето, но не си го спомням![]()
Я дайте направо списака с гнездата..![]()
На вниманието на директори на училища,ученици,завършващи седми клас и родители!Първоначално написано от bloodyred
Списък на училищата -гнезда, в които се подават документи за участие в І и ІІІ класиране на ученици, успешно издържали приемните изпити след СЕДМИ КЛАС.
1.Благоевград – V Средно общообразователно училище „Георги Измирлиев”, ул. „Христо Чернопеев” №16, тел. 073 /831508; 831507; директор Мария Тричкова - Котева
2.Сандански – Гимназия „Яне Сандански”, ул. „ Свобода” №1№, тел. тел: 0746/ 3-20-55 директор – Зорица Тошкова Органджиева;
3.Петрич – Професионална гимназия по икономика и туризъм „Проф. д-р Асен Златаров”, ул. „Отец Пайсий” №2, тел. 0745/22929; 61733; директор – Светла Данаилова;
4.Гоце Делчев – Природоматематическа гимназия „Яне Сандански”, ул. „Скопие” №4; тел. 0751/60306; 60332; директор – Елка Божикова;
5.Банско – Професионална гимназия по електроника и електротехника, ул. „България „ №23; тел. 0749/88404; 88402; директор – Георги Ковачев]
6.Разлог –Средно общообразователно училище „Бр. Каназиреви”, ул. „Любен Каравелов” №12; тел. 0747/80232; 80233; директор – Мариана Попадийна
и азПървоначално написано от Desole
![]()
Питайте нещата,които не разбирате![]()
На вас не ви ли казаха кои са училищата.. то няма и 10 дни останаха. На нас класния ни каза, че той ще е в нашето у-ще гнездо ("Отец Паисий") и ние при него отиваме да се записваме. Съответно ако и вие ще ходите при вашите учители те трябва да ви кажат в кое училище.
Тази година много тънко минахте, изпитът ви по математика е залъгалка в сравнение с миналогодишния.![]()
Male
И аз съм се засилила натам, но не се притеснявай не съм толкова голяма конкуренцияПървоначално написано от princesss8
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от faststep
++! абсолютно
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Ами не е съвсем така. По-точно втория модул беше гаден. На първия можех и без грешка да мина, но втория няма как да го направиш за 35 точки ако не си ходил на уроци. И все пак не знам какво е било миналата година, но ако наистина сега е по-лесен, то скалата ще е по-различна и няма да има ощетени.Първоначално написано от wali00
Искам да попитам дали някой знае колко точки е за 3ка по математика.По принцип съм ученик който искарава 4-5 в даскало ама на матурата съм се провалил и искам да попитам колко точки е за 3ка че видях предишни коментари,че 16 точки даскалката по математика вика, че 30 т а класната вика,че не се знае още ..
ако някой ми каже да знае че му благодаря предварително
Не ревете, моля ви. Всички сме ревали и бъдещите поколения продължават да реват...въпреки, че всички са си направили изпита, защото всички са учили, всички реват...това е логиката на българския ученик - все недоволен от нещо...![]()
Кога ще излязат резултатите? Знае ли се вече?![]()
Много сте тъпи всички осмокласници дето мислят така. Та нали изпитът е бил еднакъв за конкуренцията както тази година, така и миналата.Първоначално написано от wali00