- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Днес питах класната дали трябва задължително да има родител, когато подаваме заяления за кандидатстване. Тя каза, че не било нужно и можем да отидем с приятел или сами.
Аз ще подам в хуманитарната, че ми е по близо.![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Зависи си от ученика. Например, аз се увличам по математиката, не съм ходила на курсове или частни уроци, но реших вярно всички задачи и мога да кажа, че не бяха чак толкова трудни.
И да, като се пробвах на миналогодишния изпит, тестът беше супер труден и са ви прецакали доста. Така че сме късметлии.
А в стаите голямо преписване е падало, въпреки двамата квестори в стая и камерите. Някои са решили една-две задачи от втория модул, чули са отговора от някой друг, написали са го и са сгрешили задачата. За тяхна сметка си е.
Офф..Всички осмокласници - теста наистина си беше лесен,но стига сте недоволствали..Теста ви миналата година беше труден,но пък за сметка на това смъкнаха доста баловете и всеки влезе там,където пожела (повечето де)
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Въобщееееее не е еднакъв.Определено миналата година беше по-трудно.Първоначално написано от wwww
![]()
^
Опитва се да каже, че ако ти не се справиш, пък си подготвен..то и другите така. Следователно равна трудост за тези от конкуренцията.
Ама как ще лепвате така наляво-надяно етикети.. "тъп", не знам си какво. Лично мнение, никой не ви се злоби, че е по-лесно. Сега пък повече хора ще се борят за едно и също място, стотни ще са от значение, предполагам.
Кажи на класната ти,че е много неосведомена...Първоначално написано от qg0dkata
![]()
Късмет на всички бъдещи зайчета. Горките вие...само да знаехте какво ви чака.Аз уча до 15ти юли и почвам на 1ви септември и всяка година трябва да работя в някоя фирма, за да си завърша производствената практика и да премина в следващата година. За 10 години смених 9 класни като засега само 3ма в гимназията. директорките ще ви гонят по цял ден и толкова често ще си правите компания в дирекцията, че с директорките ще сте си най-добри приятели.
А от 11 клас като ви заподпукат с едни "сипове", които са по-скоро "зипове" ще полудеете. После следват по 100 книги на ваканция и ще откачите....защо, не сте се сетили да повтаряте поне още 10 години.
Аз ако имах възможност бих повтаряла 7ми клас, но той мина доста одавна, а в моята гимназия, ако повтарям ще ме изключат.
Айде късмет от мен, стискайте зъби и дано следващите 5 години да минат възможно най-бързо, защото в гимназията цари олигофренизъм, интриги, анархия и тотална деградация, а това не го пожелавам на никой.
Съжалявам много,че си поапднала в такава гимназия,дори не са те научили да пишеш правилно.Първоначално написано от Callisto
Аз от моята съм мноого доволна,не се плашете момчета и момичета.![]()
Епа вЕрно си е, доколкото съм видяла, сигурно ще стане и по-зле.Първоначално написано от Callisto
![]()
Ама все пак не се плашете така, ще срещнете нови хора, и ако си мислите, че ще загърбите досегашното в 7ми клас - групички, интриги и тем подобни, ем.. едва ли.![]()
Ама наистина времето си лети.Като се сетя, сякаш вчера и аз бях като вас, пък то една година.
![]()
Тука в Русе ще работят,но не цял ден..За другите градове нямам информация,но не мисля,че ще има някаква промяна..Т.е. ще работят до обядПървоначално написано от NoContinuation
ОоОоО уМирАм.. иСкАм дА си ВидЯ реЗУлтАТиТЕ![]()
![]()
Ми ОсТаНаХа ОщЕ 2 дЕнА,бЕз ДнЕсПървоначално написано от VeNiTo0
![]()
Ари уе, пуснаха по - рано резултатите на зрелосниците, да пуснат и нашите по - рано![]()
Дано,но едва ли !!!Първоначално написано от ilko0214
на зрелостниците ги пуснаха още на 1 ма карай
ама ги правиха на 14 и 17 ...Първоначално написано от sti4i
Може и без родител! Бабата на приятелката ми лично е питала директорката на Икономиката в Благоевград, тва да не ви тревожи ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
има ли някакво значение как са подредени училищата ?
За желанията ли става въпрос ?Първоначално написано от dan23
Ако е за това..Естествено,че има значение..
и какво е то ? ако ме приемат в първото желание в другите очилища няма да ме приемат или ?Първоначално написано от SmilezZz
Например:Първоначално написано от dan23
- Писал/а си на първо желание - МГ (т.е. имаш най-много желание за нея) и те приемат..Ако не ти стига бала за първо желание - слизат на по-долно желание и те приемат там,за където ти стига мястото
Според мен ставаше дума, дали ако на първо желание си приет, те приемат и в останалите училища.. Ами не.Първоначално написано от SmilezZz
Братле, според мен нямаш шанс за първо желание. За теб няма да има значение как ще ги подредишПървоначално написано от dan23
![]()
Вие ще давате ли тефтер или тениска ,или нещо на , което съученици и учители да напишат нещо ?![]()