.
Отговор в тема
Страница 52 от 66 ПървиПърви ... 24248495051525354555662 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 1650
    Днес питах класната дали трябва задължително да има родител, когато подаваме заяления за кандидатстване. Тя каза, че не било нужно и можем да отидем с приятел или сами.
    Аз ще подам в хуманитарната, че ми е по близо.
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Зависи си от ученика. Например, аз се увличам по математиката, не съм ходила на курсове или частни уроци, но реших вярно всички задачи и мога да кажа, че не бяха чак толкова трудни.
    И да, като се пробвах на миналогодишния изпит, тестът беше супер труден и са ви прецакали доста. Така че сме късметлии .
    А в стаите голямо преписване е падало, въпреки двамата квестори в стая и камерите. Някои са решили една-две задачи от втория модул, чули са отговора от някой друг, написали са го и са сгрешили задачата. За тяхна сметка си е.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Офф..Всички осмокласници - теста наистина си беше лесен,но стига сте недоволствали..Теста ви миналата година беше труден,но пък за сметка на това смъкнаха доста баловете и всеки влезе там,където пожела (повечето де)
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от wwww
    Цитирай Първоначално написано от wali00
    Цитирай Първоначално написано от faststep
    Тази година много тънко минахте, изпитът ви по математика е залъгалка в сравнение с миналогодишния.

++! абсолютно
    Много сте тъпи всички осмокласници дето мислят така. Та нали изпитът е бил еднакъв за конкуренцията както тази година, така и миналата.
    Въобщееееее не е еднакъв.Определено миналата година беше по-трудно.

ощее 3 дни самоо 3 ии всичко приключваа

Град
    Русе
    ^
    Опитва се да каже, че ако ти не се справиш, пък си подготвен..то и другите така. Следователно равна трудост за тези от конкуренцията.

Ама как ще лепвате така наляво-надяно етикети.. "тъп", не знам си какво. Лично мнение, никой не ви се злоби, че е по-лесно. Сега пък повече хора ще се борят за едно и също място, стотни ще са от значение, предполагам.

Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    Днес питах класната дали трябва задължително да има родител, когато подаваме заяления за кандидатстване. Тя каза, че не било нужно и можем да отидем с приятел или сами.
    Аз ще подам в хуманитарната, че ми е по близо.
    Кажи на класната ти,че е много неосведомена...

Голям фен Аватара на Callisto
    Късмет на всички бъдещи зайчета. Горките вие...само да знаехте какво ви чака. Аз уча до 15ти юли и почвам на 1ви септември и всяка година трябва да работя в някоя фирма, за да си завърша производствената практика и да премина в следващата година. За 10 години смених 9 класни като засега само 3ма в гимназията. директорките ще ви гонят по цял ден и толкова често ще си правите компания в дирекцията, че с директорките ще сте си най-добри приятели. А от 11 клас като ви заподпукат с едни "сипове", които са по-скоро "зипове" ще полудеете. После следват по 100 книги на ваканция и ще откачите....защо, не сте се сетили да повтаряте поне още 10 години. Аз ако имах възможност бих повтаряла 7ми клас, но той мина доста одавна, а в моята гимназия, ако повтарям ще ме изключат.

Айде късмет от мен, стискайте зъби и дано следващите 5 години да минат възможно най-бързо, защото в гимназията цари олигофренизъм, интриги, анархия и тотална деградация, а това не го пожелавам на никой.

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Късмет на всички бъдещи зайчета. Горките вие...само да знаехте какво ви чака. Аз уча до 15ти юли и почвам на 1ви септември и всяка година трябва да работя в някоя фирма, за да си завърша производствената практика и да премина в следващата година. За 10 години смених 9 класни като засега само 3ма в гимназията. директорките ще ви гонят по цял ден и толкова често ще си правите компания в дирекцията, че с директорките ще сте си най-добри приятели. А от 11 клас като ви заподпукат с едни "сипове", които са по-скоро "зипове" ще полудеете. После следват по 100 книги на ваканция и ще откачите....защо, не сте се сетили да повтаряте поне още 10 години. Аз ако имах възможност бих повтаряла 7ми клас, но той мина доста одавна, а в моята гимназия, ако повтарям ще ме изключат.

Айде късмет от мен, стискайте зъби и дано следващите 5 години да минат възможно най-бързо, защото в гимназията цари олигофренизъм, интриги, анархия и тотална деградация, а това не го пожелавам на никой.
    Съжалявам много,че си поапднала в такава гимназия,дори не са те научили да пишеш правилно.
    Аз от моята съм мноого доволна,не се плашете момчета и момичета.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Епа вЕрно си е, доколкото съм видяла, сигурно ще стане и по-зле.
    Ама все пак не се плашете така, ще срещнете нови хора, и ако си мислите, че ще загърбите досегашното в 7ми клас - групички, интриги и тем подобни, ем.. едва ли.
    Ама наистина времето си лети. Като се сетя, сякаш вчера и аз бях като вас, пък то една година.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    ВЪПРОС!!!!!!

На нас ще ни дават удостоверенията за завършен 7 клас и служебните бележки със оценките на 18 , обаче 19 и 20 са събота и неделя - а срокът за подаване на документи за класиране е до 21!Някой знае дали училищата гнезда ще работят събота и неделя ,за да не трябва да подаваме в последният ден - 21?
    Тука в Русе ще работят,но не цял ден..За другите градове нямам информация,но не мисля,че ще има някаква промяна..Т.е. ще работят до обяд

ОоОоО уМирАм.. иСкАм дА си ВидЯ реЗУлтАТиТЕ

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от VeNiTo0
    ОоОоО уМирАм.. иСкАм дА си ВидЯ реЗУлтАТиТЕ
    Ми ОсТаНаХа ОщЕ 2 дЕнА,бЕз ДнЕс

Ари уе, пуснаха по - рано резултатите на зрелосниците, да пуснат и нашите по - рано

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Ари уе, пуснаха по - рано резултатите на зрелосниците, да пуснат и нашите по - рано
    Дано,но едва ли !!!

на зрелостниците ги пуснаха още на 1 ма карай

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Цитирай Първоначално написано от sti4i
    на зрелостниците ги пуснаха още на 1 ма карай
    ама ги правиха на 14 и 17 ...

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Може и без родител! Бабата на приятелката ми лично е питала директорката на Икономиката в Благоевград, тва да не ви тревожи ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Повече от фен
    Град
    Велинград
    има ли някакво значение как са подредени училищата ?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от dan23
    За желанията ли става въпрос ?
    Ако е за това..Естествено,че има значение..

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    и какво е то ? ако ме приемат в първото желание в другите очилища няма да ме приемат или ?

Град
    Русе
    и какво е то ? ако ме приемат в първото желание в другите очилища няма да ме приемат или ?
    Например:
    - Писал/а си на първо желание - МГ (т.е. имаш най-много желание за нея) и те приемат..Ако не ти стига бала за първо желание - слизат на по-долно желание и те приемат там,за където ти стига мястото

Супер фен Аватара на diksi
    Например:
    - Писал/а си на първо желание - МГ (т.е. имаш най-много желание за нея) и те приемат..Ако не ти стига бала за първо желание - слизат на по-долно желание и те приемат там,за където ти стига мястото
    Според мен ставаше дума, дали ако на първо желание си приет, те приемат и в останалите училища.. Ами не.

Братле, според мен нямаш шанс за първо желание. За теб няма да има значение как ще ги подредиш

Мега фен Аватара на iiordanova
    Вие ще давате ли тефтер или тениска ,или нещо на , което съученици и учители да напишат нещо ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си