- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
не ;дПървоначално написано от iiordanova
++Първоначално написано от dan23
, те тея учители нищо не искам от тях..
АреЕ бЕеЕ... ИскАм дА виДя РезуЛтаТитЕ ...![]()
;(
^Всички искаме да видим резУлтатите .. търпение ! ((:
Остана още съвсем малко .. "Видовден" идва!![]()
А за другия ми въпрос ... чакам още отговори! (:
Здравейте!Аз съм нова тук,но се регистрирах,за да намеря още малко информация за кандидатстването след седми клас ( : А аз, както и вие чакам с нетърпение резултатитеВие накъде сте се ориентирали да кандидатствате : )
Първоначално написано от SmilingGirl
Аз много се надявам на ГПЧЕ "Ромен Ролан" - Стара Загора, паралелка немски с английски.![]()
МГ "Баба Тонка" град Русе - с биология или информатикаПървоначално написано от SmilingGirl
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз съм се насочила към Търговско-банковата в София. Не съм сигурна дали ще ми стигне бала обаче.Първоначално написано от SmilingGirl
![]()
А знаете ли дали може да отиде само родител тъй като не съм запозната
Ами попринцип мисля, че и само родител може да отиде, стига само да носи всички документи за записванто и другите процедури![]()
Първоначално написано от shakira96
Всъщност, и аз мисля да пиша Търговско-банковата към желанията си, защото не съм сигурна какви оценки съм изкарала и дали балът ще ми стигне за тези, които сигурно ще пиша на по-предните места, но за това училище съм чувала доста добри отзиви![]()
А някой знае ли с колко най-малко бал трябва да си, за да те приемат в Търговската в Стара Загора?![]()
Абе в кой сайт ще излизат резултатите ?
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Зависи и от другите ученици. Аз също се замислям за това училище и ще го напиша в желанията си. Минималният бал е може би около... 28?Първоначално написано от an0nimn0
http://mon.bg/opencms/export/sites/m...ara_Zagora.xls - разгледай това, но не съм сигурна за коя година е.
http://7klas.mon.bg/Първоначално написано от term0t0
Какво толкова ги бавят тея резултати.
Казаха, че са проверени от миналия четвъртък, агрр :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Много бавно и мудно е качването на сайта, защото трябва "програмистите" на МОМН да въведат ЕГН-ето, Вх.номер, Трите Имена, и Оценките на 60 000 деца..Първоначално написано от LoveRetroMusic
Първоначално написано от term0t0
Ами на нас ни казаха, че или в сайта на училището, къдет учиш или в сайта на рио.Преди няколко дни ни дадоха един сайт, на който май също трябва да излезнат: 7klas.mon.bg![]()
Има веорятност и днес да ги пуснат резултатите.Първоначално написано от princesss8
![]()
Аз съм новак и искам да попитам колко бал се изисква за Математическата и англиийската в Пловдив... и ако може да ми кажете дали общия успех се включва към кандидатсването.![]()
Общия успех НЕ се включва към кандидатстването, а за бала, точно в Пловдив не знам, но в нашия град е към 26-28 и за двете у-ща.Първоначално написано от annihilator
![]()
НПМГ с математика ,ако сэм минала изпита ако пък не ще пробвам в Национална търговско-банкова гимназияПървоначално написано от SmilingGirl
![]()
ако не стане нищо си оставам в Дупница
оф нямам търпение до утре
Ами точни балове не знам. Защо не си изтеглиш тези от миналата година? Мисля че ги има в сайта на РИО но не съм сигурна.Първоначално написано от ilko0214
Общия успех не се включва. Включват се само определени оценки в зависимост от това в каква паралелка искаш да кандидастваш.