.
Отговор в тема
Страница 53 от 66 ПървиПърви ... 34349505152535455565763 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 1650
    Повече от фен
    Град
    Велинград
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Вие ще давате ли тефтер или тениска ,или нещо на , което съученици и учители да напишат нещо ?
    не ;д

Цитирай Първоначално написано от dan23
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Вие ще давате ли тефтер или тениска ,или нещо на , което съученици и учители да напишат нещо ?
    не ;д
    ++ , те тея учители нищо не искам от тях..

АреЕ бЕеЕ... ИскАм дА виДя РезуЛтаТитЕ ... ;(

Мега фен Аватара на iiordanova
    ^Всички искаме да видим резУлтатите .. търпение ! ((:
    Остана още съвсем малко .. "Видовден" идва!

А за другия ми въпрос ... чакам още отговори! (:

Здравейте!Аз съм нова тук,но се регистрирах,за да намеря още малко информация за кандидатстването след седми клас ( : А аз, както и вие чакам с нетърпение резултатите Вие накъде сте се ориентирали да кандидатствате : )

Повече от фен Аватара на Forester
    Цитирай Първоначално написано от SmilingGirl
    Здравейте!Аз съм нова тук,но се регистрирах,за да намеря още малко информация за кандидатстването след седми клас ( : А аз, както и вие чакам с нетърпение резултатите Вие накъде сте се ориентирали да кандидатствате : )

Аз много се надявам на ГПЧЕ "Ромен Ролан" - Стара Загора, паралелка немски с английски.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    МГ "Баба Тонка" град Русе - с биология или информатика
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Аз съм се насочила към Търговско-банковата в София. Не съм сигурна дали ще ми стигне бала обаче.

А знаете ли дали може да отиде само родител тъй като не съм запозната

Ами попринцип мисля, че и само родител може да отиде, стига само да носи всички документи за записванто и другите процедури

Цитирай Първоначално написано от shakira96
    Аз съм се насочила към Търговско-банковата в София. Не съм сигурна дали ще ми стигне бала обаче.

Всъщност, и аз мисля да пиша Търговско-банковата към желанията си, защото не съм сигурна какви оценки съм изкарала и дали балът ще ми стигне за тези, които сигурно ще пиша на по-предните места, но за това училище съм чувала доста добри отзиви

Голям фен Аватара на an0nimn0
    А някой знае ли с колко най-малко бал трябва да си, за да те приемат в Търговската в Стара Загора?

Град
    морската столица
    Абе в кой сайт ще излизат резултатите ?

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Повече от фен Аватара на Forester
    Цитирай Първоначално написано от an0nimn0
    А някой знае ли с колко най-малко бал трябва да си, за да те приемат в Търговската в Стара Загора?
    Зависи и от другите ученици. Аз също се замислям за това училище и ще го напиша в желанията си. Минималният бал е може би около... 28?

http://mon.bg/opencms/export/sites/m...ara_Zagora.xls - разгледай това, но не съм сигурна за коя година е.

Цитирай Първоначално написано от term0t0
    http://7klas.mon.bg/

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Какво толкова ги бавят тея резултати.
    Казаха, че са проверени от миналия четвъртък, агрр :Д
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Какво толкова ги бавят тея резултати.
    Казаха, че са проверени от миналия четвъртък, агрр :Д
    Много бавно и мудно е качването на сайта, защото трябва "програмистите" на МОМН да въведат ЕГН-ето, Вх.номер, Трите Имена, и Оценките на 60 000 деца..

Цитирай Първоначално написано от term0t0

Ами на нас ни казаха, че или в сайта на училището, къдет учиш или в сайта на рио.Преди няколко дни ни дадоха един сайт, на който май също трябва да излезнат: 7klas.mon.bg

още 1 денн .. :P

Цитирай Първоначално написано от princesss8
    още 1 денн .. :P
    Има веорятност и днес да ги пуснат резултатите.

Аз съм новак и искам да попитам колко бал се изисква за Математическата и англиийската в Пловдив... и ако може да ми кажете дали общия успех се включва към кандидатсването.

Цитирай Първоначално написано от annihilator
    Аз съм новак и искам да попитам колко бал се изисква за Математическата и англиийската в Пловдив... и ако може да ми кажете дали общия успех се включва към кандидатсването.
    Общия успех НЕ се включва към кандидатстването, а за бала, точно в Пловдив не знам, но в нашия град е към 26-28 и за двете у-ща.

НПМГ с математика ,ако сэм минала изпита ако пък не ще пробвам в Национална търговско-банкова гимназия ако не стане нищо си оставам в Дупница

оф нямам търпение до утре

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Цитирай Първоначално написано от annihilator
    Общия успех НЕ се включва към кандидатстването, а за бала, точно в Пловдив не знам, но в нашия град е към 26-28 и за двете у-ща.
    Ами точни балове не знам. Защо не си изтеглиш тези от миналата година? Мисля че ги има в сайта на РИО но не съм сигурна.
    Общия успех не се включва. Включват се само определени оценки в зависимост от това в каква паралелка искаш да кандидастваш.

Мега фен Аватара на iiordanova
    А към колко часа ще ги пуснат резултатите ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си