- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Първоначално написано от portishead
За да се разбере най-ясно- просто погледни статистиката. Аз сравнявах статистиките от тази и миналата година и просто има черно на бяло, че средният успех по БЕЛ, е същият. Нормално е иначе тези, които са 95, са приказват колко по-трудни им били изпитите. По математика обаче оценките са малко по-високи, но в крайна сметка точно оценките нямат никакво значение, важна е СТАТИСТИКАТА, да видиш за собствения си град- колко имат по-висок сбор на двете оценки. Ако някое дете иска, мога да му пратя по- и-мейл-а точно такава статистика, на кое място е във ВАРНА.
Бел-5,70
математка-5![]()
![]()
А някаква статистика за Русе някой да има ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
нещо не схванах как се смята бала. Някои го закраглят там.![]()
Я ми го сметнете за МГ плс
Математика - 5.464 БЕЛ - 5.214 Годишни 2x 6
33.606Първоначално написано от VeNiTo0
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Някой може ли да ми сметне бала за 79 СОУ .. БЕЛ: Мн. добър 4, 786 ; Математика: Добър 3, 933 Годишни: БЕЛ - 4 ; Математика - 3![]()
Какъв е профилът?Първоначално написано от SheIsAggressive
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Ако е за профил "Чуждоезиков" бала ти е 33,356Първоначално написано от VeNiTo0
Ами или чуждоезиков или технологичен..Първоначално написано от qg0dkata
![]()
Балът за кандидатстване в гимназията се образува от утроената оценка от теста по математика, оценката от теста по български език и литература, оценките от свидетелството за седми клас по математика и български, за профил "Биология" - математика и биология. --- ПМГ
24.438Първоначално написано от SheIsAggressive
Хууу тексПървоначално написано от lustorm
![]()
Супер
С бал 31 имам ли въобще шанс за 91 НЕГ и 73 СОУ до 2ро класиране?
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Дали ще дигат баловете в ЕГ"Пловдив" и ЕГ"Иван Вазов"?
аз не мога да разбера защо и тези, които не са оставали за 2рия модул имат право да кандидатстват. сестра ми остана за 2рия модул, а братовчедка ми не и сега и двете имат право да кандидатстват, като на братовчедка ми са и свалили само по 30 стотни и на българския и на математиката. някой да има представа какво става?
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Ш*бана работа ...
xора на тия лесни изпити признавам доб1р ученик дет има по всичко 6 .. а ние миналата година имахме супер смазан изпит по мат .. все пак имах п1лно 6 по български и 5.321 и имах един от най-големите балове на тоя сложен изпит... 34 и нещо си .. тка че тия с 4ките на ваште изпити са си чисти 2ки ;д
Едва ли.Аз с 33,928 се притеснявам дали ще ме приемат ..Първоначално написано от Pwnmaster
е защо се притесняваш? Балът ти е висок. ти къде искаш да влизаш, защото то зависи и от това колко е бил минималния бал миналата година.Първоначално написано от LeDa
Първа английска или първа испанска.Първоначално написано от koteto120
![]()
ама в кой град?Първоначално написано от LeDa
LeDa Това,което приказваш са пълни глупости. Пределно ясно е че с бал почти 34 ще те приемат навсякъде, тъй че са излишни притесненията си. Някой беше питал дали ще влезе с бал 31, ти му говориш за бал 34. нищо лично, но май просто се фукаш.
Относно въпроса..миналата година се влизаше с 31 и нещо за 73 СОУ, първа немска според мен няма да стане.