.
Отговор в тема
Страница 6 от 66 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 1650
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    не зн що този изпит е мн важен за мен а не съм притеснен като зн че само половината ще бъдат приети иде ми да си избърша гъза пред квесторите нещо откачам ама мисля че познавам доста по тъпи хора от мен които са го взели а за мен тряя да няма пречки
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

УСПЕХ ДНЕС НА ВСИЧКИ !!
    а на останалите-- да стискат палци за нас !
    [/b]
    Женско !

Айде успех отново на всички днес!!!

Айде аз тръгвам за изпита.Късмет наборчита
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

С вас сме!!!Успех!!!И едно голямо Благодаря за днес и Понеделник!!!Чакаме ви зайци!
    If you can't dazzle 'em with brilliance, baffle 'em with bullshit.

Успех на всички набори и от мен, после ще разказваме, нали? Аз се поуспокоих, нощес до към пет часа се събуждах по 2-3 пъти на час и задължително на кръгъл час (аз винаги се будя на кръгъл час, не знам зашо.. ) и ме свиваше корема, но сега съм по-добре. Развълнувана съм, разбира се, но съм се подготвяла толкова много и и на трите пробни по БЕЛ съм нямала под 5,50, така че ще се справя, надявам се! Надявам се и вие да се справите, опитни/бъдещи зайчета!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Здравейте отново..Намерих малко инфо и реших,че ще е полезна за всички нас:

ИНСТРУКТАЖ ЗА УЧЕНИКА
    ПРИЕМ СЛЕД VII КЛАС ПО БЕЛ И МАТЕМАТИКА

Преди започване на изпита за прием след VII клас по БЕЛ и математика ученикът:

• Влиза в изпитната зала с документ за самоличност и със служебната бележка, удостоверяваща мястото за явяване на приемни изпити;
    • Заема определеното му място не по-късно 8,45 ч;
    • Предава на квесторите за съхранение на видно място по време на целия изпит изключена мобилната си комуникационна техника;
    • Носи и ползва на изпит химикалка, която пише със син цвят, а за изпита по математика – линия, пергел, транспортир, триъгълник, молив и гума;
    • Изслушва настоящия инструктаж и се подписва в протокола за дежурство по време на изпита от лявата страна на името си;
    • Получава от квестор голям плик, среден плик, малък бял плик, лист за отговори за модула национално външно оценяване с прикрепена към него идентификационна бланка, свитък за допълнителния модул и 3 броя листове за чернова;
    • Под контрола на квесторите отделя идентификационната бланка от листа за отговори, попълва я и я поставя в малкото пликче, без да го залепва.

По време и след приключване на приемния изпит:
    • пише със син цвят химикалка, чертае с черен молив;
    • не ползва коректори, калкулатори, справочници и мобилна комуникационна техника;
    • не шуми и не извършва действия, които нарушават нормалното протичане на изпита;
    • не подсказва и не преписва;
    • не поставя знаци, които могат да нарушат анонимността на изпитната работа;
    • не напуска изпитната зала:
    o по-рано от 30 (тридесет) минути след началния час на всеки от модулите;
    o след изтичане на времето за работа върху модула НВО, ако ще работи по допълнителния модул;
    • получава тестовете и започва работа след обявяване на началния час от квестора;
    • след изтичане на времето, определено за работа по модула НВО поставя листа за отговори в средния по големина хартиен плик и го запечатва, след което го поставят в големия хартиен плик;
    • ако ще работи по допълнителния модул НЕ запечатва големия хартиен плик, а остава на мястото си до започване на втория модул, като:
    o за изпита по БЕЛ:
    • изслушва един път текста за преразказ от диска или прочетен от консултанта;
    • получава един екземпляр от текста за преразказ и го чета самостоятелно в рамките на 15 (петнадесет) минути, след което го връща на квесторите;
    • по време на изслушването и на самостоятелното четене на текста няма право да си води бележки;
    o за изпита по математика – получава екземпляр със задачите от допълнителния модул;
    • ако НЯМА да работи по допълнителния модул, на работното си място след проверка от квестора за правилното попълване на идентификационната бланка, я поставя в малкото пликче, залепва го и го поставя в големия плик с вече запечатания среден по големина хартиен плик с листа за отговори от модула НВО, след което залепва и големия плик, предава изпитната си работа заедно с теста на квестора, неизползвания свитък за втория модул и неизползваните листове за чернова и се подписва в протокола за дежурство и напуска изпитната зала.
    • При необходимост получава допълнителни листове за чернова, като това се отбелязва от квесторите в протокола.
    • След приключване работата по допълнителния модул, на работното си място след проверка от квестора за правилното попълване на идентификационната бланка, я поставят в малкото пликче, залепват го и го поставят в големия плик, заедно със свитъка за допълнителния модул, черновата и вече запечатания среден по големина хартиен плик с листа за отговори от модула НВО, след което залепват и големия плик, предават изпитната си работа заедно с теста на квестора и неизползваните листове за чернова и се подписват в протокола за дежурство и напуска изпитната зала.

На изпита да се носят:
    - Бележник
    - Личната карта
    - Помагала за МАТЕМАТИКАТА –
    = няколко еднакви сини химикалки/да не са по-светло и по-тъмно пишещи/
    = линия
    = триъгълник
    = пергел
    = транспортир
    = молив/и/ - черни + острилка
    = гума
    - Вода
    - Часовник ръчен
    - Кроасан /но тъй като много шумоли, обмислете Smile /
    - Носни кърпички
    - Пари
    - Дъвка – може
    - GSM-ите се оставят на бюрото на квестора

Взето от сайта на МОН (Министерство на образованието и науката)
    Този списък е от форума bg-mamma! МОН ли ще пишат за ръчен часовник, дъвка и кроасан??
    Поне цитирай правилно източника!

УСПЕХ на всички!!!

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Тестът беше многоо лесеен.
    Преразказа не беше труден,но не беше и много лесен-нещо средно.
    Мисля,че оценката ми ще е над 5,00
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Лелее тоя преразказ, като го чух за първи път и щях да се отказвам от живота.. Отначало ми изглеждаше шокиращ и невъзможен, ама после като си го прочетох го позапомних и изписах всичките листове.
    Имам изпуснати и неточни моменти, знам го. Но пък теста беше лесен, наистина.
    Сега ще ги проверя точките.. дано е станало нещо.
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Цитирай Първоначално написано от qg0dkata
    Лелее тоя преразказ, като го чух за първи път и щях да се отказвам от живота.. Отначало ми изглеждаше шокиращ и невъзможен, ама после като си го прочетох го позапомних и изписах всичките листове.
    Имам изпуснати и неточни моменти, знам го. Но пък теста беше лесен, наистина.
    Божее ...и аз съм точно така
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Отначало ми изглеждаше шокиращ и невъзможен, ама после като си го прочетох го позапомних и изписах всичките листове.
    ..
    Всичките листове !?!
    А какви точки да проверяваш и къде!?

Дам, кви точки ?

Да, всичките изписах.
    И не пиша едро..
    А иначе не можем ли да си проверим точките .. от теста..
    Щото аз си ги записах отговорите на една салфетка. За тва питам дали можем да си ги проверим..

Преразказа не го направих за възможностите си..писах лист и половина, а теста мисля го направих чака/ 4/4.50 !АМА по математика ме е страх от сега .. бтв от каде си гледате точките?

Ами аз сега се опитах да вляза в сайта на МОН обаче не се зарежда ..
    Сигурно обработват данните.

Да, всичките изписах.
    И не пиша едро..
    А иначе не можем ли да си проверим точките .. от теста..
    Щото аз си ги записах отговорите на една салфетка. За тва питам дали можем да си ги проверим..
    Тарикатка , на нас не ни даваха

Като си дойдох, веднага влязох в сайта, обаче имаше само ключа за 1 вариант .. ии нямаше нищо друго.

Като си дойдох, веднага влязох в сайта, обаче имаше само ключа за 1 вариант .. ии нямаше нищо друго.
    А къде точно влизаш

Тестът беше, меко казано, елементарен.
    Преразказът също не беше труден, но текстът беше доста смотан и скучен.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Ам просто на началната страница на сайта го имаше.(:

Теста беше лесен мен ме затрудниха само 4 задачи.А преразказа също беше лесен,отначало като го чух много се стреснах,но после като го дадоха се успокойх.Мисля че съм се справила.И ако видите някъде отговорите казвайте,че в сайта на мон зарежда супер бавно.Явно седмокласниците сме го претоварили.

Теста беше лесен. Имаше 2-3 подвеждащи въпроса, но ако се вкара малко мисъл - не е проблем. Мисля, че се справих. Колкото до преразказа - беше гаден. можеше и по-труден, разбира се, но този хич не беше лесен. Както и да е, мисля, че съм се справила.

Теста беше лесен.Направих го 3 пъти щото намяше кво да прая.Преразказа много замотан и труден.Не запомних нищо, като го пуснаха на тонколоните.Написах до 3та страница на половината...Надявам се на повече точки от теста.Какво написахте на 23 задача В под условие.?

Абе само на мен ли ми се струва, че нямаше нищо за изразните средства?
    Тестът - ами лесничък беше. Онова разсъждение само малко ме притеснява.

Град
    WonderLand
    ^ Ако 23 задача беше тази с авторите, мисля, че В) е Пенчо Славейков.
    Иначе теста беше долу-горе лесен. Обаче преразказа ми се стори гаден,но написах 2 страници. Дори ви се чудя какво толкова сте писали 3-4 страници?! Та то текста беше д-г 2 страници.
    So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си