- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
С бал 32,572 ще мога ли да вляза в 1-ва Испанска? Или в Търговско-банковата? Става въпрос за София.![]()
А с бал 33.3 за първа английска в София?
Изобразителното е х1 към бала...Първоначално написано от qg0dkata
БГ - 4.821
МАТ - 5.089
Изобразително - 5.500
Аз ще трябва да наваксвам с изобразителното,балът за тази паралелка ми е 37 и нещо
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
^ как 37 бе? Нали макс бал е 36?
There is a princess in every girl
Някой знае ли кога ще излезе статистиката за София. С 5,946 по математика и 5,732 по български към кое място мислите, че ще съм в София?
Dali s bal 32.28 6te uspeq da vlqza v angliiskata v plovdiv ili ruskata plovdiv![]()
![]()
![]()
![]()
Nqkoi koito e zapoznat pls da pishe :P
момче или момиче си ?Първоначално написано от baobaobao
Ако 32.572 е за езикови, мисля че влизаш в испанската. сигурно и в ТБГ.Първоначално написано от shakira96
Във форума не знам да има много софиянци,но мисля,че си дооста добреПървоначално написано от bbe3
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Дано,дано .. аз се чудя с моя бал 32,898 дали ще мога да вляза в 1 АЕГПървоначално написано от elito6754
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само уточнявам, че това са по-миналогодишни балове, като се има в предвид, че миналата година оценките бяха много по-ниски.
Истина ли е, че от всички желания, които се посочат, могат да те изберат само в 1 училище?![]()
Да,естествено..Не напразно ги пишем така - макар,че не ми допада този начин,но дано ме приемат,както и всички ни от първо желаниеПървоначално написано от shakira96
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе хора дали ще ме вземат в ЕГ''Пловдив'' с бал 32,822.Момче съм....
И аз съм за там.Би трябвало да те приематПървоначално написано от haxh
momi4e s1m............. :PПървоначално написано от dan23
Абе хора 2х6 на изпитите и диплома пълно 6 предполага максимален бал, нали?
Защо питате дали може да влезете някъде, гледайки баловете от миналата година?С тогавашния извънземен изпит по математика с 32 можеше да влезеш навсякъде, сега, като всички имат високи оценки, ще се вдигне минималният бал.
Male
^
тъкмо това щях да напиша.. Тая година работите ще са по-различни..
Тази година ревът ще е голям.
Отлични оценки няма да влизат по първо желание.
Те ви сега лесен изпит.
Не получих отговор, затова ще попитам отново. С бал към 33.3 имам ли шанс за 1 АЕГ в София?
Според официални проучвания, баловете в София ще се вдигнат максимално с единица, а в другите градове не особено много.
Абе много се притеснявате, не са кой знае колко високи оценките и тая година .. това, че тука пишат 90% хора с високи балове, високи от порядъка ва 33 и нагоре нищо не значи, вярвайте ми, няма много разлика от миналата година, по новините казаха дори обратното .. според мен с 30 и нагоре бал, вратите почти навсякъде са ви отворени, от първо, най-много второ класиране ..)
Да съм казала, че отказвам се?!
bloodyred и аз мисля като тебе..Не ми се вярва да се вдигнат толкова много баловете за "елитните" гимназия..Според мен ще са си както миналата година,а и е по-добре..Както и да е..Притеснението ни е в повечко..Но дано всички влезем още от първо желание..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми тогава погледнете баловете от по-миналата година 2007.Тогава ане е била резачка,нали ?? Баловете не са се много по-различни от миналата може би да са били по-високи само с 0,50Тук някой каза,че са съобщили,че баловете ще се дигнат максимално с единица.Кво се притеснявате толкова пък в крайна сметка?Няма нищо фатално
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.