.
Отговор в тема
Страница 61 от 66 ПървиПърви ... 1151575859606162636465 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 1650
    Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от elito6754
    LeDa Това,което приказваш са пълни глупости. Пределно ясно е че с бал почти 34 ще те приемат навсякъде, тъй че са излишни притесненията си. Някой беше питал дали ще влезе с бал 31, ти му говориш за бал 34. нищо лично, но май просто се фукаш.

Относно въпроса..миналата година се влизаше с 31 и нещо за 73 СОУ, първа немска според мен няма да стане.
    Не,не се фукам.Просто съм реалистка и виждам колко високи резултати имат другите-балове над 35.И когато всички те се засилят към елитните гимназии,може и да не вляза,дори балът ми да е висок.

Супер фен Аватара на diksi
    Хора, не искам да пускам нова тема, защото пак ще има мрънкащи, но какво да избера информационни технологии или информатика.. Много се двумя, трабва ми добра подготовка по математика, за да може след 12 клас да уча в УАСГ...

Извинявам се за оффтопика, но много ми е важно, поне драснете нещо на лично, че в зор съм се видяла

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    ^^ ако искаш да учии повече математика,най-добре се заеми с информатиката

А някой има ли мнения на НГДЕК ?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

31.874 - бал за хуманитарен профил... Дали ще ме приемат с английски в ГХП(гимназия с хуманитарен профил) в Пловдив?
    : )))))))))

Повече от фен Аватара на bloodyred
    С бал над 30 влизате почти навсякъде, разберете .. няма значение езикова, испанска, немска, търговска и тем подобни .. просто шанса ви е почти 100% .. стига сте питали и наистина както някой каза имам чувството, че на моменти се фукате .. дори с бал над 27 смея да кажа, че айде не в най-елитните, но в 60% от училищата можете да влезете .. )
    Да съм казала, че отказвам се?!

За София-
    бал за момичета под 32
    и
    бал за момчета под 31
    е рисков за прием в първите ЕГ

Хей, някой знае ли къде мога да видя статистика с оценките в София? :o

Как да си сметна балът ?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от xaeron
    Как да си сметна балът ?
    За езикова - 2.(изпит БЕЛ+изпит Мат)+(оценките от удостоверението БАЛ+МАТ)
    За математическа - 3.изпит Мат + изпит БЕЛ + БЕЛ удостоверение + Мат.удостоверение

Зависи къде искаш.За някои училища балът е и по по-различен начин
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Ми искам в ПГЕА-София, А.С Попов или Хенри Форд и на изпита по Математика имам 3.802, а по БЕЛ 4.464. В училище по Математика имам 5 и по БЕЛ 5.

Някой ще ми каже ли как да си сметна бала за ПГЕА-София, А.С Попов или Хенри Форд? На изпита по Математика имам 3.802, а по БЕЛ 4.464. В училище по Математика имам 5 и по БЕЛ 5.И дали имам някъв шанс да вляза в която и да е специалност ?

Мила,говоря ти за резултата за кандидатстване, който НЕ закръглям. Моля те,не ми обяснявай какво съм изкарала и какво не, защото аз най-добре си знам, че имам 6.000 за кандидатсване, и съм горда с това. Всъщност, не мисля, че има някакво значение дали ще ми повярваш, просто много се дразня,когато някой ми обяснява,че лъжа. И защо да не може да ми вземат 1-2 точки от преразказа или тезата? Това министъра ли го е казал - задължително отнемаме по 1-2 точки, просто за по-интересно. Съжалявам,ако си изкарала ниски резултати, но това не е причина да си го изкарваш на другите. Хайде със здраве.

xareon - Това технологичен профил ли е?

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Цитирай Първоначално написано от adelina1996
    Мила,говоря ти за резултата за кандидатстване, който НЕ закръглям. Моля те,не ми обяснявай какво съм изкарала и какво не, защото аз най-добре си знам, че имам 6.000 за кандидатсване, и съм горда с това. Всъщност, не мисля, че има някакво значение дали ще ми повярваш, просто много се дразня,когато някой ми обяснява,че лъжа. И защо да не може да ми вземат 1-2 точки от преразказа или тезата? Това министъра ли го е казал - задължително отнемаме по 1-2 точки, просто за по-интересно. Съжалявам,ако си изкарала ниски резултати, но това не е причина да си го изкарваш на другите. Хайде със здраве.
    За мен 5.67 не е нисък резултат и съм доволна от себе си ,ама щом ми пишеш кандидатсване и запетая пред когато в "просто много се дразня,когато някой ми обяснява,че лъжа." се съмнявам .. но както и да е .. Ще повярвам само ако ми дадеш ЕГН и Входящ номер за да проверя.
    Или пък просто даде print screen на клавиатурата,копира го в пейнт и го качи тук.

Ще повярвам само ако ми дадеш ЕГН и Входящ номер за да проверя.

Прочети за подчинени изречения, ако още не си си върнала учебника, де.

Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    За мен 5.67 не е нисък резултат и съм доволна от себе си ,ама щом ми пишеш кандидатсване и запетая пред когато в "просто много се дразня,когато някой ми обяснява,че лъжа." се съмнявам .. но както и да е .. Ще повярвам само ако ми дадеш ЕГН и Входящ номер за да проверя.
    Браво бе, умните седмокласници да не могат да зацепят, че ИМА запетая пред когато
    Не знам как сте си взели изпитите, ама т'ва за пореден път доказва колко малоумни са били изпитите
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

уоуу аз ли немога да зацепя защо се смее ли просто ми се спи

Ами смешно ми е, че NoContinuation очевидно си няма работа и е решила да спори за оценките на другите, все едно това има някакво значение за нея. Смешно ми е също така, че ми иска личните данни.

Хах, тука голям смях пада. Едната вика, че е невъзможно хората да имат висок бал, другата - че се регват да лъжат за оценките. Сега сигурно като ви кажа, че миналата година имах 33,680 без частни уроци, ще ме обвините, че лъжа. На фона на фасулския ви изпит пак има недоволни.

Похвално.
    Male

Само не е ли уточняваща дума пред подчиненото изречение, както едва, и заради това няма запетайка. Поне аз така съм учила.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dki

Само не е ли уточняваща дума пред подчиненото изречение, както едва, и заради това няма запетайка. Поне аз така съм учила.
    Разбрала-недоразбрала, пише....учили, неучили...шестици изкарали...нямам думи....пред "когато, който, които, чийто..." се пише запетая (,)

Пример: Аз бях там, когато той излезе; Те са хората, които говорят глупости....

ПП - Не спорете за една или две запетаи. Първото, което е - тъпо е. Второто, което е - Ако от една запетая зависеше живота..

dki, аз нямам предвид, че тя е допуснала грешка - напротив,съвсем правилно си е, защото само е уточняващо наречие. Обаче момичето ме поправи, че пред когато не се слага запетайка, и на мен ми стана смешно. Извинявам се за недоразумението и лека, че ми се спи.

Повече от фен
    Град
    Велинград
    adelina1996 дай и снимка в 7klas.mon.bg с оценките ти и готово

Повече от фен Аватара на Forester
    Здравейте, прочетох, че в цяла България, на първи модул от изпита за НВО по БЕЛ има една шестица, но детето не се е явило на втория модул. Това означава ли, че няма нито една пълна шестица на изпита по БЕЛ за кандидатстване (тоест НВО + допълнителния модул) ? Логично е да е така.

А, и още един въпрос - понеже няма да мога да бъда тук, когато е записването след първото класиране, дали ще е някакъв проблем да се запиша на 1-ви юли?

Цитирай Първоначално написано от Forester
    Здравейте, прочетох, че в цяла България, на първи модул от изпита за НВО по БЕЛ има една шестица, но детето не се е явило на втория модул. Това означава ли, че няма нито една пълна шестица на изпита по БЕЛ за кандидатстване (тоест НВО + допълнителния модул) ? Логично е да е така.

А, и още един въпрос - понеже няма да мога да бъда тук, когато е записването след първото класиране, дали ще е някакъв проблем да се запиша на 1-ви юли?
    Искам да ти кажа, че има оценка 6.00 по БЕЛ включваща и 2та модула. Моя приятелка, която кандидатства тази година има 6,00 и по БЕл и по Математика макар д изглежда невъзможно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си