- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
http://www.rio-sofia-grad.com/ ето я и статисиката, която засега са пуснали за София.
А аз не разбирам, защо слагаш всички под общ знаменател?Първоначално написано от smiirnoff
Ха честита ви софийска статистика.
Да ви видим сега, като се молехте за лесни изпити.
1. Защото не знаеш, че пред въпросителни местоимения запетая НЯМА.Първоначално написано от DarkWhisper
2. Пред "когато" има запетая, ОСВЕН ако... има подобно наречие - само, чак, още, дори и т.н.
Anyway, да не се заяждаме за пунктуация сега...
И някой може ли да ми каже why the hell ви се струва толкова невъзможно да има повечко 6,000. Изпитите(особено БЕЛ) бяха лесни. Абсолютно нищо чудно. За едната бройка и аз да изкарам толкова. Ама моля ви се, в БЕЛ нямаше въпроси за метонимия, синекдоха, метафора дори. Най-трудното нещо от изпита беше въпроса за авторите и биографиите им, което пак беше сравнително лесно. Особено след дадени рожденни градове и "голям пътешественик".
А по математика... там пак беше лесно. Най-много грешки от недоглеждане да се получат, както при мен в първи модул. Далеч по-сложни задачи съм решавал. 26-та задача си беше елементарна. 27-ма що-годе. 28 - представа си нямам защо много хора не са получили 36 градуса... 29 - е тва вече е зор. 30 - елементарна като 30-та, имайки предвид множеството по-трудни примерни изпити, които се размятаха из интернет или по академиите.
Моля ви някой да ми каже всички документи, които трябва да се носят за подаване на желанията!
Да,и аз това щях да питам..Първоначално написано от bori96
Аз знам за копие + оригинал от удостоверението за завършен седми клас и копие + оригинал на служебната бележка с оценките от изпитите.![]()
е това и аз го знам,веднага след като си получа удостворението и служебната бележка мисля с майкада ходим да ги подаваме гнездото е в моето училище.Говореха ми за някаква мед. бележка??Първоначално написано от edelweiss96
![]()
За копие на служебната бележка не знаех ... А лична карта, бележник трябва ли да носим?Първоначално написано от juujaa
Моята класна не каза нито за мед. бележка, нито за бележник.
Май не трябва.
ами не съм мн сигурна, но за това аз ще нося служебната бележка, копие и удостоверението, личната карта, характеристика(за всеки случай) и медицинска бележка, както и нейно копие, а и бележка с оценките от изпитите.Първоначално написано от edelweiss96
![]()
Първоначално написано от bori96
* удостоверение за завършен VІІ клас (оригинал и копие) – получава се от училището, в което учи ученикът;
* служебна бележка с оценките от приемните изпити – получава се от училището, в което учи ученикът;
* заявление по образец с подредени желания – получава се и се попълва в училищата-гнезда на съответния град; подава се от ученика след представяне на документ за самоличност (по избор - ученическа книжка, ученическа лична карта, лична карта или задграничен паспорт) в присъствието на родител/настойник на ученика;
* медицинско свидетелство (оригинал и копие), издадено от лекуващия лекар на ученика – представя се при кандидатстване за професионална гимназия.
П.С - Доколкото знам аз, не трябва да се носи копие на служебната бележка с оценките от изпитите
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да, проблем ще е.Първоначално написано от Forester
Трябва да го свършиш от 28 до 30 юни
Искам да знам дали днес на 15 в Русе могат да се подават желанията, защото класния вчера каза, че не можело, а аз съм убедена, че ще стане, щом си го пише навсякъде, че е от 15 (включително). Искам да си ги подам днес и да съм си спокойна, не ми се занимава..
Наща класна каза, че не трябвало удостоверение .. О.о
Да съм казала, че отказвам се?!
Как да си сметна бала ?
Споко,може..Днес една приятелка подаде..Аз не можах,тъй като все още не ми дадоха удостоверениетоПървоначално написано от UnForgettableDream
![]()
Класната ви е в грешка...Удостоверението се носи..Без него предполагам,че не можеПървоначално написано от bloodyred
За езикава гимназия или математическа ? Също така какъв профил ?Първоначално написано от xaeron
Погледни и тази картинка..Не се вижда добре,ноо...
Тука е по-добре http://www.riodobrich.ucoz.org/razni...priem_7_kl.pdf
Ще мога ли да вляза в А.С Попов- София? На изпита по Математика имам 3.821, а по БЕЛ 4.464. В училище по Математика имам 5, по БЕЛ 5, а по Физика- 4.
Ще можеш.Първоначално написано от xaeron
Имам въпрос:
На кой ден ще излезе приет ли си или не? И на един и същ ден ли ще излезе за всички у-ща?
на 24.06 за цяла България.Първоначално написано от ilko0214