.
Отговор в тема
Страница 62 от 66 ПървиПърви ... 1252585960616263646566 ПоследнаПърви
Резултати от 1 526 до 1 550 от общо 1650
    http://www.rio-sofia-grad.com/ ето я и статисиката, която засега са пуснали за София.

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Браво бе, умните седмокласници да не могат да зацепят, че ИМА запетая пред когато
    Не знам как сте си взели изпитите, ама т'ва за пореден път доказва колко малоумни са били изпитите
    А аз не разбирам, защо слагаш всички под общ знаменател?

Ха честита ви софийска статистика.
    Да ви видим сега, като се молехте за лесни изпити.

Цитирай Първоначално написано от DarkWhisper
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Браво бе, умните седмокласници да не могат да зацепят, че ИМА запетая пред когато
    Не знам как сте си взели изпитите, ама т'ва за пореден път доказва колко малоумни са били изпитите
    А аз не разбирам, защо слагаш всички под общ знаменател?
    1. Защото не знаеш, че пред въпросителни местоимения запетая НЯМА.
    2. Пред "когато" има запетая, ОСВЕН ако... има подобно наречие - само, чак, още, дори и т.н.
    Anyway, да не се заяждаме за пунктуация сега...
    И някой може ли да ми каже why the hell ви се струва толкова невъзможно да има повечко 6,000. Изпитите(особено БЕЛ) бяха лесни. Абсолютно нищо чудно. За едната бройка и аз да изкарам толкова. Ама моля ви се, в БЕЛ нямаше въпроси за метонимия, синекдоха, метафора дори. Най-трудното нещо от изпита беше въпроса за авторите и биографиите им, което пак беше сравнително лесно. Особено след дадени рожденни градове и "голям пътешественик".
    А по математика... там пак беше лесно. Най-много грешки от недоглеждане да се получат, както при мен в първи модул. Далеч по-сложни задачи съм решавал. 26-та задача си беше елементарна. 27-ма що-годе. 28 - представа си нямам защо много хора не са получили 36 градуса... 29 - е тва вече е зор. 30 - елементарна като 30-та, имайки предвид множеството по-трудни примерни изпити, които се размятаха из интернет или по академиите.

Моля ви някой да ми каже всички документи, които трябва да се носят за подаване на желанията!

Цитирай Първоначално написано от bori96
    Моля ви някой да ми каже всички документи, които трябва да се носят за подаване на желанията!
    Да,и аз това щях да питам..

Аз знам за копие + оригинал от удостоверението за завършен седми клас и копие + оригинал на служебната бележка с оценките от изпитите.

Цитирай Първоначално написано от edelweiss96
    Аз знам за копие + оригинал от удостоверението за завършен седми клас и копие + оригинал на служебната бележка с оценките от изпитите.
    е това и аз го знам,веднага след като си получа удостворението и служебната бележка мисля с майкада ходим да ги подаваме гнездото е в моето училище.Говореха ми за някаква мед. бележка??

Цитирай Първоначално написано от juujaa
    е това и аз го знам,веднага след като си получа удостворението и служебната бележка мисля с майкада ходим да ги подаваме гнездото е в моето училище.Говореха ми за някаква мед. бележка??
    За копие на служебната бележка не знаех ... А лична карта, бележник трябва ли да носим?

Моята класна не каза нито за мед. бележка, нито за бележник.
    Май не трябва.

Моята класна не каза нито за мед. бележка, нито за бележник.
    Май не трябва.
    ами не съм мн сигурна, но за това аз ще нося служебната бележка, копие и удостоверението, личната карта, характеристика(за всеки случай) и медицинска бележка, както и нейно копие, а и бележка с оценките от изпитите.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от bori96

* удостоверение за завършен VІІ клас (оригинал и копие) – получава се от училището, в което учи ученикът;
    * служебна бележка с оценките от приемните изпити – получава се от училището, в което учи ученикът;
    * заявление по образец с подредени желания – получава се и се попълва в училищата-гнезда на съответния град; подава се от ученика след представяне на документ за самоличност (по избор - ученическа книжка, ученическа лична карта, лична карта или задграничен паспорт) в присъствието на родител/настойник на ученика;
    * медицинско свидетелство (оригинал и копие), издадено от лекуващия лекар на ученика – представя се при кандидатстване за професионална гимназия.

П.С - Доколкото знам аз, не трябва да се носи копие на служебната бележка с оценките от изпитите
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Forester
    Цитирай Първоначално написано от Forester
    А, и още един въпрос - понеже няма да мога да бъда тук, когато е записването след първото класиране, дали ще е някакъв проблем да се запиша на 1-ви юли?

А, и още един въпрос - понеже няма да мога да бъда тук, когато е записването след първото класиране, дали ще е някакъв проблем да се запиша на 1-ви юли?
    Да, проблем ще е.
    Трябва да го свършиш от 28 до 30 юни

Повече от фен Аватара на Forester
    Благодаря ти много, hulk.

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    Искам да знам дали днес на 15 в Русе могат да се подават желанията, защото класния вчера каза, че не можело, а аз съм убедена, че ще стане, щом си го пише навсякъде, че е от 15 (включително). Искам да си ги подам днес и да съм си спокойна, не ми се занимава..

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Наща класна каза, че не трябвало удостоверение .. О.о
    Да съм казала, че отказвам се?!

Как да си сметна бала ?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    Искам да знам дали днес на 15 в Русе могат да се подават желанията, защото класния вчера каза, че не можело, а аз съм убедена, че ще стане, щом си го пише навсякъде, че е от 15 (включително). Искам да си ги подам днес и да съм си спокойна, не ми се занимава..
    Споко,може..Днес една приятелка подаде..Аз не можах,тъй като все още не ми дадоха удостоверението

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Наща класна каза, че не трябвало удостоверение .. О.о
    Класната ви е в грешка...Удостоверението се носи..Без него предполагам,че не може

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от xaeron
    Как да си сметна бала ?
    За езикава гимназия или математическа ? Също така какъв профил ?
    Погледни и тази картинка..Не се вижда добре,ноо...

Тука е по-добре http://www.riodobrich.ucoz.org/razni...priem_7_kl.pdf

Ще мога ли да вляза в А.С Попов- София? На изпита по Математика имам 3.821, а по БЕЛ 4.464. В училище по Математика имам 5, по БЕЛ 5, а по Физика- 4.

Цитирай Първоначално написано от xaeron
    Ще мога ли да вляза в А.С Попов- София? На изпита по Математика имам 3.821, а по БЕЛ 4.464. В училище по Математика имам 5, по БЕЛ 5, а по Физика- 4.
    Ще можеш.

Имам въпрос:
    На кой ден ще излезе приет ли си или не? И на един и същ ден ли ще излезе за всички у-ща?

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Имам въпрос:
    На кой ден ще излезе приет ли си или не? И на един и същ ден ли ще излезе за всички у-ща?
    на 24.06 за цяла България.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си