- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Smqtate li 4e s bal 32.500 shte moga da vlqza v 1aeg,164 gpie ili 9 feg,zashtoto mi kazaha 4e sigyrno 6te mi stigne za 1 aeg s frenski ili ruski ,no smetnah 4e pred men ima kam 800 momi4eta s po-visok bal i nz ve4e?![]()
предполагам, че ще ти стигне за 1 АЕГ ..Първоначално написано от katii77
![]()
![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Emm..nadqvam se a i pove4eto iskat v amerikanskiq kolej,nemskata,italianskiq licenz,ruskata,9 feg,smg,npmg,klasi4eskata...i drnqma vs da iskat 1 aeg...
[/u]
italianskiqt licei imah predvid oburkala s1m se :d 6toto mn burzam :d
Ади бее, да идва тоя четвъртак.., че направо се изнервям вече..![]()
До утре включително ли могат да се подават документите за кандидатстване?
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
АхамПървоначално написано от viksit0y
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Мерси многоПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
Днес отидох да ги подавам, ама училището беше затворено![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Днес не се подават заявления. Утре е последният ден за подаване.Първоначално написано от viksit0y
В Русе училището-гнездо работи и в събота,и в неделя от 9 до 13:00,ако не ме лъже паметта..Иначе - Да,утре е последният ден,за да подадете заявление..
Охх..Аз съм доста развълнувана..И притеснена,естествено..Дан ни приемат на първо класиране,по първо желание (Ще ме извините,че го повтярам за стотен път,но съм доста притеснена)
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А ще ми трябва ли копие на мед. свидетелство или само оригинала?![]()
Оригинал и копие трябва.Първоначално написано от Concussion
![]()
Не,не става дума за национална търгоска гимназия - Пловдив. Наистина некоректно обяснихПървоначално написано от shakira96
таа как мислите някакъв шанс ?
![]()
![]()
И аз написах само 5 и оная дето ми приема заявлението като ми вика, че трябвало повече да пиша и че сина и независимо, че имал пълен бал тя писала поне 10.Викам си на акъла той сина и ако е имал пълен бал ще пише тя 10 желания друг път, май нещо е сънувала.И не написах повече, после може да съжалявам ама...Първоначално написано от ameli
Мен пък нормално ме гледаха- 5 желания, обаче, ако знаете кфо стана
- пред мене едно циганче, ама баш циганче едно такова ниско и черно
, писало зверчето 1,2,3 желание МАТЕМАТИЧЕСКАТА и 4,5,6,7 ЕЗИКОВАТА, и при молбата е пропуснало да напише у-ще то си и жената му казвам да си го напише, и си сгреши името - у-ще е СОУ "Христо Ботев", а циганчето написа СОУ "Христо Ботеф"
, че и не разбра къде му е грешката, жената му показва.. пък в МАТЕМАТИЧЕСКА ще ходи..
![]()
ilko0214 Ама ти,сериозно ли ?
Не знае как да пише Ботев,пък в Математическа ще учи,да бе да..Бахти..Толкова ли се мисли за "умен"..![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Би трябвало да те приемат, защото там попринцип е нисук балътПървоначално написано от princesss8
![]()
There is a princess in every girl
желания:![]()
бал: 32,784 ;бал нпмг: 33,002 ; бал смг:33,034
1.НПМГ прМ-х,ае,б
2.НПМГ прМ -х/б, ае,б
3. 9 фег че- фе,ие,х,б
4. 9 фег че -фе,ие,бел,и
5. 9 фег че-фе,ае,бел,и
6. втора аег че-ае,ие,х,б
7.втора аег че- ае,ие,и,бел
8.18 соу че-яе,ае
9.18 соу че-ките, ае
10. 18 соу че- фе,ае
11. 18 соу че- аре, ае
12.смг прм-ае
13. смг прм-не
имам ли някакъв шанс за първо класиране![]()
![]()
Ми те у селата има пишат шестици, без никакви знания...Първоначално написано от SmilezZz
пфф при нас миналата година хич не беше така, ама понеже съм тука да ви питам тая година колко е бала за Испанската, понеже аз мин година кандидатствах там ама не ме приеха, щото бала ми беше 29..всъщност не ме приеха никъде в топ 10 на уч в София и затова отидох в частна гимназияИма ли приети в 133 СОУ, както и в 1АЕГ?
Bala mi e ujasen 33,039 i sum ot Burgas nqma da moga da vlqza v nemska nali?
Bebaa123,
първо темата е от 2010, има си настояща тема за седмокласниците. (:
второ два коментара един след друг на ЛАТИНИЦА................