- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Национално Външно оценяване за учениците в 7 клас
Ми беше, амаа.. аз винаги на преразкази пиша по много.. та то мястото дори нямаше да ми стигне, ако бях написалаа моментите, които изпуснах..![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
А на отворения въпрос какво е по състав изречението сложно или просто ли трябваше да напишем само ?
А иначе като цяло беше лесен и теста,и преразказа ..![]()
Брей,за първи път след изпит на 7 клас всички да са на мнение,че теста им е бил лесен.Ще ми е интересно да видя какво ви се е паднало,обаче не ми зарежда докрай страницата...Имам една приятелка,която е ваш набор,ще трябва да й се обадя да я питам как е минало.
Успех на всички и дано получите високи оценки!![]()
Еми аз написах сложно съставно с подчинено подложно..Първоначално написано от LeDa
Това е.Директора ни е с българска фиология и после ни каза че отговора на тази задача е този.Първоначално написано от haxh
Аз също писах подложно!Първоначално написано от haxh
Иначе тестът беше много лесен, преразказът - средно.
Ами не мога да кажа нищо..Като излязат резултатите ще пиша..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Айде дайте още инфо за изпита де.Кой беше преразказа?Какви бяха тестовите въпроси?Малко по-конкретно,че ми е интересно,а не ми отваря сайта на мон.
БРАВО! Справили сте се!![]()
Айде сега се стягайте за 31-ви!
Че и миналата година така всички се радваха за БЕЛ-а, а след МАТ - плачеха с глас,..![]()
![]()
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=499807.120Първоначално написано от SuNsEt
Аз чак сега се връщам.Сутринта си направих вафлички с пресата,облякох си тениска на Барт Симпсън и тръгнах.Исках да съм красива за камерите![]()
![]()
Текстът за камъните беше много интересен![]()
А онзи текст беше адски зле.Аз изписах 2 станици,но все пак...когато госпожата ни по БЕЛ ни подготвя за матурите,ни даде да направим трансформиращ преразказ на "Щастието може да се крие и в едно клонче"(Андерсен).Аз имах пълно 6,беше ми много лесно...но това просто ме шашна!Вие как запомнихте всички онези имена?
Но аз и без това си оставам в гимназията в която съм си сега.Ще бъда в хуманитарната паралелка...Много исках да отида в езиковата гимназия в Добрич "Гео Милев", но майка ми не ме пуска![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
пффф сигурно ще ми вземат 321312312 точки за тва, че съм задрасквал толковваа![]()
![]()
Хм...имената не ме кефят.![]()
Иначе текста ако беше някак си по-съвременно направен щеше да е по-разбираемо за преразказ.Макар,че схванах главната идея.Средна работа...
Не мога да кажа, че теста ми беше лесен, имаше места, на които се спънах .. 1-2-3 максимално от тестовите ме позапънаха, отговорих ги, после консултации ала-бала, почти всички бяха писали като мен, да видим .. На 23 на В както си знаех съм обръкала .. Елин Пелин съм писала, глупости .. Сигурно ще да е Пенчо Славейков, но не знам .. Иначе другите бяха елемнтарни - Ботев, Константинов, Вазов .. На 25 съм се омотала в отговора си, но пък каквото стане .. Преразката по начало много се шашнах, после горе-долу го схванах .. 2 страници написах, но пиша доста сбито така че .. То тва не е и от особено значение ..
На първи въпрос от теста какво сте писали? Аз писах В, после казаха, че не бил В, там няква влезе и уж така .. обаче вече не ги слушам тия учители и си го оставих В, чудих се да не е Г, но ..
Да съм казала, че отказвам се?!
в съм писала и аз ..Първоначално написано от bloodyred
Теста беше супер лесен, освен последния въпрос за будната кръчма![]()
Беше жестоко идиотски въпрос. Преразказа се оказа средно лесен и средно дълъг, така че всичко беше ОК
![]()
Ехеееее , беше много лесно .. жалко ,че се притеснявах толкова многоИ теста и преразказа бяха лесни .. аа това изречение е сложно съставно с подчинено подложно
Стискам палци всички да сме се справили добрееее
![]()
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
Да , и аз съм писала B , както и всички мои съученициПървоначално написано от bloodyred
![]()
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
:P Стана бе .. беше ми много спокойно всичко теста никакви проблемиВтория модул малко ме притесни , докато слушах диска , но после като го прочетох всичко беше 6+ дано е така и по математика
остава да видим резултатите надявам се да са добри на всички :P
^ Аз на 1. избрах 'Таблицата допълва информацията от текста.' (или нещо подобно) :Д
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Да, това беше В, Г беше нещо от сорта на "Таблицата илюстрира информацията от текста", мисля ..Първоначално написано от rrrawrrr
Да съм казала, че отказвам се?!
Чета, че всички сте се справили, но навсякъде чета: "ПреразказА беше труден..." и т.н. Обръщайте внимание на правописа си не само за изпита. Когато аз кандидатствах, отнемаха 0,25 стотни за такава правописна грешка, тъй като изпитът ни не беше тест, а ЛИС.
Успех, симпатяги)
В момента сме твърде развълнувани .. поне азПървоначално написано от lustorm
![]()