.
Отговор в тема
Страница 7 от 66 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1650
    Ми беше, амаа.. аз винаги на преразкази пиша по много.. та то мястото дори нямаше да ми стигне, ако бях написалаа моментите, които изпуснах..
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Голям фен Аватара на LeDa
    А на отворения въпрос какво е по състав изречението сложно или просто ли трябваше да напишем само ?
    А иначе като цяло беше лесен и теста,и преразказа ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Брей,за първи път след изпит на 7 клас всички да са на мнение,че теста им е бил лесен.Ще ми е интересно да видя какво ви се е паднало,обаче не ми зарежда докрай страницата...Имам една приятелка,която е ваш набор,ще трябва да й се обадя да я питам как е минало.

Успех на всички и дано получите високи оценки!

Цитирай Първоначално написано от LeDa
    А на отворения въпрос какво е по състав изречението сложно или просто ли трябваше да напишем само ?
    Еми аз написах сложно съставно с подчинено подложно..

Цитирай Първоначално написано от haxh
    Това е.Директора ни е с българска фиология и после ни каза че отговора на тази задача е този.

Повече от фен Аватара на Forester
    Аз също писах подложно!
    Иначе тестът беше много лесен, преразказът - средно.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ами не мога да кажа нищо..Като излязат резултатите ще пиша..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Това вече не е ли вид ?

Град
    Айде дайте още инфо за изпита де. Кой беше преразказа?Какви бяха тестовите въпроси?Малко по-конкретно,че ми е интересно,а не ми отваря сайта на мон.

Град
    София
    БРАВО! Справили сте се!

Айде сега се стягайте за 31-ви!

Че и миналата година така всички се радваха за БЕЛ-а, а след МАТ - плачеха с глас,..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Айде дайте още инфо за изпита де. Кой беше преразказа?Какви бяха тестовите въпроси?Малко по-конкретно,че ми е интересно,а не ми отваря сайта на мон.
    http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=499807.120

Мега фен Аватара на December
    Аз чак сега се връщам.Сутринта си направих вафлички с пресата,облякох си тениска на Барт Симпсън и тръгнах.Исках да съм красива за камерите
    Текстът за камъните беше много интересен
    А онзи текст беше адски зле.Аз изписах 2 станици,но все пак...когато госпожата ни по БЕЛ ни подготвя за матурите,ни даде да направим трансформиращ преразказ на "Щастието може да се крие и в едно клонче"(Андерсен).Аз имах пълно 6,беше ми много лесно...но това просто ме шашна!Вие как запомнихте всички онези имена?
    Но аз и без това си оставам в гимназията в която съм си сега.Ще бъда в хуманитарната паралелка...Много исках да отида в езиковата гимназия в Добрич "Гео Милев", но майка ми не ме пуска
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

пффф сигурно ще ми вземат 321312312 точки за тва, че съм задрасквал толковваа

Град
    Хм...имената не ме кефят.
    Иначе текста ако беше някак си по-съвременно направен щеше да е по-разбираемо за преразказ.Макар,че схванах главната идея.Средна работа...

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Не мога да кажа, че теста ми беше лесен, имаше места, на които се спънах .. 1-2-3 максимално от тестовите ме позапънаха, отговорих ги, после консултации ала-бала, почти всички бяха писали като мен, да видим .. На 23 на В както си знаех съм обръкала .. Елин Пелин съм писала, глупости .. Сигурно ще да е Пенчо Славейков, но не знам .. Иначе другите бяха елемнтарни - Ботев, Константинов, Вазов .. На 25 съм се омотала в отговора си, но пък каквото стане .. Преразката по начало много се шашнах, после горе-долу го схванах .. 2 страници написах, но пиша доста сбито така че .. То тва не е и от особено значение ..
    На първи въпрос от теста какво сте писали? Аз писах В, после казаха, че не бил В, там няква влезе и уж така .. обаче вече не ги слушам тия учители и си го оставих В, чудих се да не е Г, но ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Не мога да кажа, че теста ми беше лесен, имаше места, на които се спънах .. 1-2-3 максимално от тестовите ме позапънаха, отговорих ги, после консултации ала-бала, почти всички бяха писали като мен, да видим .. На 23 на В както си знаех съм обръкала .. Елин Пелин съм писала, глупости .. Сигурно ще да е Пенчо Славейков, но не знам .. Иначе другите бяха елемнтарни - Ботев, Константинов, Вазов .. На 25 съм се омотала в отговора си, но пък каквото стане .. Преразката по начало много се шашнах, после горе-долу го схванах .. 2 страници написах, но пиша доста сбито така че .. То тва не е и от особено значение ..
    На първи въпрос от теста какво сте писали? Аз писах В, после казаха, че не бил В, там няква влезе и уж така .. обаче вече не ги слушам тия учители и си го оставих В, чудих се да не е Г, но ..
    в съм писала и аз ..

Теста беше супер лесен, освен последния въпрос за будната кръчма Беше жестоко идиотски въпрос. Преразказа се оказа средно лесен и средно дълъг, така че всичко беше ОК

Ехеееее , беше много лесно .. жалко ,че се притеснявах толкова много И теста и преразказа бяха лесни .. аа това изречение е сложно съставно с подчинено подложно Стискам палци всички да сме се справили добрееее
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Цитирай Първоначално написано от bloodyred
    Да , и аз съм писала B , както и всички мои съученици
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

:P Стана бе .. беше ми много спокойно всичко теста никакви проблеми Втория модул малко ме притесни , докато слушах диска , но после като го прочетох всичко беше 6+ дано е така и по математика остава да видим резултатите надявам се да са добри на всички :P

Град
    WonderLand
    ^ Аз на 1. избрах 'Таблицата допълва информацията от текста.' (или нещо подобно) :Д
    So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Цитирай Първоначално написано от rrrawrrr
    ^ Аз на 1. избрах 'Таблицата допълва информацията от текста.' (или нещо подобно) :Д
    Да, това беше В, Г беше нещо от сорта на "Таблицата илюстрира информацията от текста", мисля ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

"В" е бе даскалите ни ебават ще видите :razz

Чета, че всички сте се справили, но навсякъде чета: "ПреразказА беше труден..." и т.н. Обръщайте внимание на правописа си не само за изпита. Когато аз кандидатствах, отнемаха 0,25 стотни за такава правописна грешка, тъй като изпитът ни не беше тест, а ЛИС.
    Успех, симпатяги)

Цитирай Първоначално написано от lustorm
    Чета, че всички сте се справили, но навсякъде чета: "ПреразказА беше труден..." и т.н. Обръщайте внимание на правописа си не само за изпита. Когато аз кандидатствах, отнемаха 0,25 стотни за такава правописна грешка, тъй като изпитът ни не беше тест, а ЛИС.
    Успех, симпатяги)
    В момента сме твърде развълнувани .. поне аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си