- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- филма ПОСЛЕДНА ПЕСЕН [LAST SONG]
И аз го гледах. Оставям настрана факта, че Майли ми е грозноватичка, въпреки всичките и пищящи фенки. Да си призная честно очаквах нещо много повече. Като замисъл филма не е лош, но не ме трогна особено. Гледам тука всичките сте ревали.. за момент ми стана кофти за връзката баща-дъщеря, не заради филма, а заради лична ми драма така да се каже.
Очаквам LadyDi да ми каже, колко съм безсърдечна, как не съм схванала смисъла на толкова великия филм, но просто има много по-лоши неща, които не ги пожелявам на никой![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
филма ми хареса.
добре е измислен.
иначе,принципно не харесвам Майли.
![]()
Така,така...Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
Иронията не ти отива. Никъде не съм твърдяла, че филмът е велик, а просто, че девойката по-горе го заклейми без да е схванала особеността му. Прочети ми първото мнение и ще разбереш какво точно мисля за филма.Първоначално написано от ameli
Точно личната драма в случая е това, заради което си струва да се гледа. Не е кой знае какво, но си заслужава да се види поне веднъж...
А Майли Сайръс не е грозноватичка, а си е направо грозна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Филма не ме изкефи, кой знае колко. Както винаги книгата ми харесва повече от колкото филма.![]()
^ Всички книги на Спаркс са по-добри от филмите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^Чела съм само 2 или 3 негови книги, интересни са. Но като цяло повечето екранизации на книги куцат.![]()
Филмчето беше много нежно и някак си трогателно.Подобряването на отношенията между бащата и дъщерята и крайната развръзка бяха много добре направени.Гледах го с един специален човек , който още повече подчертаваше хубавият момент.
От това филмче ще ми остане много сладък спомен ! <3
Ами не е лошо филмчето, но не мога да кажа и че е нещо запомнящо се...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
same here.Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
we are rockstars.
Вие пък какво имате против момичето много си е хубаво даже...Първоначално написано от LadyDi
Винаги си има две мнения по въпроса,но не мога да разбера какво не ви е харесало във филма.Мен лично си ме разчувства като се замислих за някои неща.
Дано да си струва, пуснах го да се тегли![]()
омг еми от замунда,от къде можеиначе е супер якия :P
филмчето бива![]()
доста ми хареса,но Майли ме дразнеше незнам защо![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
На мен много ми хареса тоя филм .. а и дълго го чаках и имаше за какво !![]()
Има доста по-грозни хора от Майли..момичето не е грозно, дори напротив, това че на теб не ти допада не е нужно да й лепваш този етикет.Първоначално написано от lipstik
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Гледах филма добър еа може да си го свалиш от замунда
![]()
Преди 10 минути го гледах . Само как ревах . . . Много ми стана тъжно .![]()