.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 109
    Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...

Защо нов закон и то СЕГА? ИСКАМ ДИСКОТЕКАА

Пффф... страшно съм ядосана.. как е възможно точно сега когато убедих родителите си да ме пуснат на дискотека (на 15 съм) и сега решиха да приемат нов закон за да не се посещават дискотеки от непълнолетни.. как е възможно.. уж с придружител можеше (щяхме да ходим с 1 приятелка и 1 приятел на 19) и сега всичко се промени.. на приятелката ми родителите не я пускат сега заради тоя закон а аз няма с кой друг да отида защото няма да ме пуснат с друг.. а ако попитам сега пак нищо чудно и мен да не ме пуснат заради закона.. как може точно когато всичко се нареждаше перфектно и така гадно да стане.. плюя на министерството или който там приема тъпите закони.. ии кажете кво да правя че незнам а така ми се ходиииии... иии вие които нямате 18 ще продължавате ли да ходите или ще спрете да посещавате дискотеките..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Аз нямам тоя проблем (18 + съм )
    Емиии то в България само на думи става всичко-ама на действия кръгла нула-както винаги.АЗ СЪМ ЗА-всички хлапетии са баси разхайтените вече.Но когато има въведени забрани поне да се спазват
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Много знаеш, че ти се ходи, като не си ходила досега.
    Време беше дискотеките и баровете да спрат да правят оборот от дечурлига. Ти си на 15, какво ще търсиш в нощно заведение?
    Като толкова искате да си правите купони - на домашно. Тъкмо никой няма да ви нацаква глоби и когато ви види с чаша алкохол в ръка или с цигара.

Град
    Някъде таммм...
    Ходила съм 2-3 пъти преди 2 години но с предружител и да определон знам че ми се ходи.. купоните ние пак си ги правим но е друго на дискотека..

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Ходила съм 2-3 пъти преди 2 години но с предружител и да определон знам че ми се ходи.. купоните ние пак си ги правим но е друго на дискотека..
    Като пораснеш ще викаш точно обратното!

Град
    Русе
    Абсолютно за. То бива разхайтеност, безотговорност ама..
    Иначе аз съм на 14, не съм говорила с нашите досега, биха ме пуснали, но аз не искам. Не виждам какво бих правила в това задименото, лъхащо на алкохолни изпарения, кънтящо място. По-добре вкъщи или излизане с някой по улиците.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъм... на 17 съм, не умирам да ходя на дискотеки, ама мноу се дразня някви на по 13-14 да ми се фукат, че са ходили на нощна... и вече голямата раота, че са на дискотека.. честно казано предпочитам спокойна домашна обстановка, домашно на маса, музика, пиене, мезе... приятна компания, само познати, без мутри в задимената дискотека... време беше да въведат малко ред в нощните заведения, малко ред в държавата...

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ъм... на 17 съм, не умирам да ходя на дискотеки, ама мноу се дразня някви на по 13-14 да ми се фукат, че са ходили на нощна... и вече голямата раота, че са на дискотека.. честно казано предпочитам спокойна домашна обстановка, домашно на маса, музика, пиене, мезе... приятна компания, само познати, без мутри в задимената дискотека... време беше да въведат малко ред в нощните заведения, малко ред в държавата...
    абсолюютно те подкрепям, нищо че съм на 14. Много са си прави за закона, такива пикли на по 13-14-15 мястото не им е в дискотеката. То пък и едни дискотеки моля ти се Амор Анел .. Анал само няма баси умрялата работа никога няма да стъпя в тези пропаднали заведения. Пфффф ..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    plovdiv
    Модераторите спят.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    емии правилно са направили с тоя закон
    не е нормално 13-14 годишни да се размятат навън по дискотеките

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

в друга тема го писах,и тук пак ще го напиша.
    ЗА съм...
    не ми е приятно да гледам как деца по на 10-11-12 години варят пияни,гледат те лошУ и те псуват,падат по земята от алкохола...
    в други държави дори чак на 21г. може да ходиш където и да било,преди тези години,трябва да си си у вас.
    Дано да го приложат тоя закон но...едвали ше се спазва..но поне и "солени" глоби да сложат,щото един път като го фанат келеша след 22:30 да му сложат един акт от 1000лв. примерно...да видим дали тяхните ще го пускат след 22:30 да излиза.

Напълно съм съгласен със закона. Откъде накъде, няк'ви 14 годишни момиченца ще ходят на нощтна, ще се напиват/напушат ала бала. Добре, че най-накрая държавата ни се усети, поне мъничко.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Голямото НО е ,че НЯМА да се спазва.То не бяха хиляда закона,ни един ефективен.Както и да е,да се надяваме ,че тоя малко от малко ше се спазва.Аман от келеши
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от cvetinka95
    Абсолютно за. То бива разхайтеност, безотговорност ама..
    Иначе аз съм на 14, не съм говорила с нашите досега, биха ме пуснали, но аз не искам. Не виждам какво бих правила в това задименото, лъхащо на алкохолни изпарения, кънтящо място. По-добре вкъщи или излизане с някой по улиците.
    Абсоу-фъкинг-люутлей.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Аз пък не съм съгласна за закона. То не е много правилно момичета на по 14-15 да ходят по дискотеките,но си е кефещо.И аз искам да ходя макар,че мисля,че на домашна обстановка е по-яко.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Законът не се спазва, но родителите на приятелката ти са прави Има време за всичко.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    емии правилно са направили с тоя закон
    не е нормално 13-14 годишни да се размятат навън по дискотеките
    +1 Смешно е,грозно е,тъпо е и не води до нищо добро...Има си време за всичко.
    И аз съм на 16 и искам да ходя по дискотеки и така нататък,но мисля да изчакам още 2 години,нищо няма да ми избяга

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    абсолюютно те подкрепям, нищо че съм на 14. Много са си прави за закона, такива пикли на по 13-14-15 мястото не им е в дискотеката. То пък и едни дискотеки моля ти се Амор Анел .. Анал само няма баси умрялата работа никога няма да стъпя в тези пропаднали заведения. Пфффф ..
    +2 Съгласна съм.Има много безотговорни родители в днешно време,ама и децата и те донякъде са виновни като лъжат,че са в приятелка и т.н.И аз съм на 17г. ама тея дискотеки не ме влечат,по-добре някъде с приятели отколкото на дискотека,дето ги има всякакви.А глобата ще е 800лв ако те хванат.

Мега фен
    Град
    Earth...
    вие от малки почвате а?

Супер фен Аватара на someonerandom
    Не ме интересува много този закон,никога не съм бил фен на дискотеките.Обаче сигурно ще стане като с вечерния час-има го,колкото да го има.
    А за маниаците,които свързват "непълнолетен" с 11-12-13-14 годишени нареждат наред,нали се сещате,че тоя закон прецаква и 17-годишните,които реално се различават от 18-годишните горе-долу само по цифрата
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Най - после ! =D>
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Тряяше поне да пускат с придружител.

Град
    Някъде таммм...
    абе защо мислите че като отидем на дискотека ще се напием като свине или ще се напушим.. ние просто искаме да отиден... да си потанцуваме.. да изпием по една кола примерно.. и да се веселим.. и не сме на 11-12 а на 15 аз и приятелката ми на 16.. на един му се ходи на друг не.. това не ви дава повод да ни обиждате!

Град
    Някъде таммм...
    и знаете ли какво.. всъщност прочетох че все още пускат с придружител но не пускат в заведения в които се пуши.. това наистина е българска глупост но мен ме устройва защото все още може с придружител и имаме шанс )

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    и знаете ли какво.. всъщност прочетох че все още пускат с придружител но не пускат в заведения в които се пуши.. това наистина е българска глупост но мен ме устройва защото все още може с придружител и имаме шанс )
    Аз не знам заведение в което да не се пуши,където и да е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си