- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо нов закон и то СЕГА? ИСКАМ ДИСКОТЕКАА
Пффф... страшно съм ядосана.. как е възможно точно сега когато убедих родителите си да ме пуснат на дискотека (на 15 съм) и сега решиха да приемат нов закон за да не се посещават дискотеки от непълнолетни.. как е възможно.. уж с придружител можеше (щяхме да ходим с 1 приятелка и 1 приятел на 19) и сега всичко се промени.. на приятелката ми родителите не я пускат сега заради тоя закон а аз няма с кой друг да отида защото няма да ме пуснат с друг.. а ако попитам сега пак нищо чудно и мен да не ме пуснат заради закона.. как може точно когато всичко се нареждаше перфектно и така гадно да стане.. плюя на министерството или който там приема тъпите закони.. ии кажете кво да правя че незнам а така ми се ходиииии... иии вие които нямате 18 ще продължавате ли да ходите или ще спрете да посещавате дискотеките..
Аз нямам тоя проблем (18 + съм)
Емиии то в България само на думи става всичко-ама на действия кръгла нула-както винаги.АЗ СЪМ ЗА-всички хлапетии са баси разхайтените вече.Но когато има въведени забрани поне да се спазват
Много знаеш, че ти се ходи, като не си ходила досега.
Време беше дискотеките и баровете да спрат да правят оборот от дечурлига. Ти си на 15, какво ще търсиш в нощно заведение?
Като толкова искате да си правите купони - на домашно. Тъкмо никой няма да ви нацаква глоби и когато ви види с чаша алкохол в ръка или с цигара.
Ходила съм 2-3 пъти преди 2 години но с предружител и да определон знам че ми се ходи.. купоните ние пак си ги правим но е друго на дискотека..
Като пораснеш ще викаш точно обратното!Първоначално написано от roshlichka
Абсолютно за. То бива разхайтеност, безотговорност ама..
Иначе аз съм на 14, не съм говорила с нашите досега, биха ме пуснали, но аз не искам. Не виждам какво бих правила в това задименото, лъхащо на алкохолни изпарения, кънтящо място. По-добре вкъщи или излизане с някой по улиците.![]()
ъм... на 17 съм, не умирам да ходя на дискотеки, ама мноу се дразня някви на по 13-14 да ми се фукат, че са ходили на нощна... и вече голямата раота, че са на дискотека.. честно казано предпочитам спокойна домашна обстановка, домашно на маса, музика, пиене, мезе... приятна компания, само познати, без мутри в задимената дискотека... време беше да въведат малко ред в нощните заведения, малко ред в държавата...
абсолюютно те подкрепям, нищо че съм на 14. Много са си прави за закона, такива пикли на по 13-14-15 мястото не им е в дискотеката. То пък и едни дискотеки моля ти се Амор Анел .. Анал само нямаПървоначално написано от Tempest
баси умрялата работа никога няма да стъпя в тези пропаднали заведения. Пфффф ..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
емии правилно са направили с тоя закон
не е нормално 13-14 годишни да се размятат навън по дискотеките
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
в друга тема го писах,и тук пак ще го напиша.
ЗА съм...
не ми е приятно да гледам как деца по на 10-11-12 години варят пияни,гледат те лошУ и те псуват,падат по земята от алкохола...
в други държави дори чак на 21г. може да ходиш където и да било,преди тези години,трябва да си си у вас.
Дано да го приложат тоя закон но...едвали ше се спазва..но поне и "солени" глоби да сложат,щото един път като го фанат келеша след 22:30 да му сложат един акт от 1000лв. примерно...да видим дали тяхните ще го пускат след 22:30 да излиза.
Напълно съм съгласен със закона. Откъде накъде, няк'ви 14 годишни момиченца ще ходят на нощтна, ще се напиват/напушат ала бала. Добре, че най-накрая държавата ни се усети, поне мъничко.
Голямото НО е ,че НЯМА да се спазва.То не бяха хиляда закона,ни един ефективен.Както и да е,да се надяваме ,че тоя малко от малко ше се спазва.Аман от келеши
Абсоу-фъкинг-люутлей.Първоначално написано от cvetinka95
![]()
Аз пък не съм съгласна за закона. То не е много правилно момичета на по 14-15 да ходят по дискотеките,но си е кефещо.И аз искам да ходямакар,че мисля,че на домашна обстановка е по-яко.
Законът не се спазва, но родителите на приятелката ти са правиИма време за всичко.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1 Смешно е,грозно е,тъпо е и не води до нищо добро...Има си време за всичко.Първоначално написано от POLLINA
И аз съм на 16 и искам да ходя по дискотеки и така нататък,но мисля да изчакам още 2 години,нищо няма да ми избяга![]()
+2 Съгласна съм.Има много безотговорни родители в днешно време,ама и децата и те донякъде са виновни като лъжат,че са в приятелка и т.н.И аз съм на 17г. ама тея дискотеки не ме влечат,по-добре някъде с приятели отколкото на дискотека,дето ги има всякакви.А глобата ще е 800лв ако те хванат.Първоначално написано от ecstazy
вие от малки почвате а?
Не ме интересува много този закон,никога не съм бил фен на дискотеките.Обаче сигурно ще стане като с вечерния час-има го,колкото да го има.
А за маниаците,които свързват "непълнолетен" с 11-12-13-14 годишени нареждат наред,нали се сещате,че тоя закон прецаква и 17-годишните,които реално се различават от 18-годишните горе-долу само по цифрата![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Най - после ! =D>
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Тряяше поне да пускат с придружител.
абе защо мислите че като отидем на дискотека ще се напием като свине или ще се напушим.. ние просто искаме да отиден... да си потанцуваме.. да изпием по една кола примерно.. и да се веселим.. и не сме на 11-12 а на 15 аз и приятелката ми на 16.. на един му се ходи на друг не.. това не ви дава повод да ни обиждате!
и знаете ли какво.. всъщност прочетох че все още пускат с придружител но не пускат в заведения в които се пуши.. това наистина е българска глупост но мен ме устройва защото все още може с придружител и имаме шанс)
Първоначално написано от roshlichka
Аз не знам заведение в което да не се пуши,където и да е!
![]()