- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо нов закон и то СЕГА? ИСКАМ ДИСКОТЕКАА
Абе в живота има толкова по-важни неща, от ходенето до тъпата дискотека.К'во само се нервите за простотии.. ?! Еми ще чакаш, щом така са решили, ти няма к'во да направиш ;]
НЕ нападам никой, просто казвам какво мисля, защото ако се замислите, това е просто нещо незначително и няма смисъл, да си хабите нервите за него.
Чек, че аз съм малко назад. Каква е промяната в закона?
И защо глобата става от 300 на 800?
Онзи ден приеха закон, според който на лица под 18 години не е позволено да посещават заведения, в които се пуши - кафета, дискотеки, etc, без значение дали са с по-възрастен придружител или не. За глобите вече не помня какви бяха, но май за първо провинение до 300, а за второ - 800, но не съм сигурна точно.Първоначално написано от changess
Мерси.Първоначално написано от Monstre
По темата: Ще се спазва точно колкото и миналите... Баш николко.
Какво ходите по тия дискотеки,на мен лично не ми харесва...Друго си е да се съберем на домашно с приятели много по-яко е ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Глобата от 800лв е ако те хванат някъде без придружител,тва е за първото хващане,от там нагоре нз колко се плаща.Така ми казаха оня ден.Първоначално написано от changess
Само едно не ми е ясно-нямаме право да посещаваме заведения,където се пуши,след някакъв час или попринцип?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
![]()
Ходете си на деЦка.
So what if you can see the darkest side of me
No one will ever change this animal I have become..
101 процента за. Деградацията е пълна. Е да, никой няма да го спазва, но така се почва. Много ме кефи тоя закон.НЕ мога опиша радостта си. Писна ми сички да са разглезени, жалки подхора.
++++Първоначално написано от POLLINA
На село има едно заведение, което не е дискотека, но вътре си е като. И в петък наще казаха, че ще ходят и аз нали друг път си ходя, но майка ми казва:
- Има нов закон, малолетните, дори и с родител нямат право да ходят в заведения в които се пуши. И аз направо щях да гръмна. А преди ме пускаха и в една детска дискотека (не е много детска щом има алкохол ама така се води), а сега си представям какво ще е..![]()
Та въпросът ми е само за дискотеки ли става на въпрос или за всички заведения в които се пуши както твърди майка![]()
![]()
Прави сте.Смешно е да гледаш няк'ви 13 годишни да се разхождат в 1 през ноща по града .. А това в моя град е доста често срещано явление .. ии то даже още по-малки - 9-10. На 15 съм и да кажа дискотеките не ме привличат толко.Предпочитам да се събера някъде с приятели ,даа се забавляваме и толкоз.А не да отида в дискотеката и да гледам как някакви ми се правят на големите пиячи и надигат водките една след друга .. СМЕШНО Е !!![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Той закона си е много на място, ама само да се спазва..то на нас това ни е проблема :>
Иначе аз съм на 17 години и като не съм ходила всяка седмица на дискотека, не съм пред умиране..
То това вашето е голяма лигавщина, а е ужасно грозно да видиш пияни момичета на по 13-14 години в дискотека.....
За всичко си има времеПреди не го разбирах това, когато наще ми го казваха, ама си е така....
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Изключително глупаво е да се забранява на хора до 18 да влизат в заведение,където се пуши.ок,ако има градина или изобщо някакви места вън лятото няма да има проблем.ама зимата вън на студа ли ще седим!?
тъпо е също,защото над 50% от българите,в това число под 18 години,пушат.каква файда да ни забраняват да влизаме на подобни места,като ние си пушим попринцип.
според мен няма да се спазва не за друго,а защото лятно време,когато повече хора са на работа,точно ние,непълнолетните,пълним кафетата.А надали някое заведение ще забрани пушенето
А относно това за дискотеките без придружителн и тем подобни-винаги се е намирал начин да се влезе-чужда карта,фалшива карта,пари на фейсконтрола..така че това не мисля че е особен проблем за непълнолетните в този момент![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Също и-защо постоянно говорите за пияни 12-13-14 годишни хлапета,които това заслужавали(закона)?Нз в какви заведения ходите,че ги виждате и ви дразнят,обаче аз не съм чула и видяла 12-13 хлапенце да го пуснат без проблем в дискотека.А другите хора под 18? не си непълнолетен до 15,ако не се лъжа границата е 18 години ..![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Поредната показна простотия на правителсвото, няма да се спазва много ясно. Тя полицията не смее да влезне в дискотеките, преди няколко седмици станах свидетел как на входа на дискотеката, охранителите, които си бяха много здрави заплашваха полицаите, които бяха едва 2-ма и като видяха какво може да стане, се отказаха...
Докато не станете на 18,нямате работа в нощни заведения,включително и дискотеки.Точка по въпроса.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Радвам се за този закон. Най-после няма да гледам пикли по коланчета вместо поли да ми се фръцкат по дискотеките и да правят секс в тоалетните. Изживейте си детството, а не се превръщайте в курви. Като искаш купон направи си го у вас, но не се излагай да ходиш по публични места гола, че отстрани сте адски смешни и жалки...та вие сте още деца къде ще ми ходите по дискотеки и барове да деградирате още повече...не, че има накъде.
и пак продължавате.вие само пропаднали 14 годишни ли познавате?и откъде знаете на колко са години ако ги засечете случайно на дискотека..много 12 годишни пикли заприличват на 2-3 години по-големи каки като се нагримират и всичко..
не всички са такива не разбрахте ли !
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
tonie__ play23 напълно съм съгласна с вас...
а до всимки други.. защо отново ни слагате под общ знаменате.. защо трябва да се напиваме.. защо трябва да ходим с къси полички и да правим секс в тоалетната можете ли да ми кажете.. и вии кво кат сте на по 18-19 кви сте.. същите пикльовци като нас.. със същото държание пиянство и дрехи (някои) спрете да ни убиждате
и да се похваля че и двете ни пуснаха и ще ходим[/b]
това е много тъпо да слагате всички непълнолетни под общ знаменател както казаха по горе.. От човек до човек има много голяма разлика. Да така е има много пикли които все още не знаят пикае ли им се е@е ли им се.. Но всичко е много индивидуално..
омг винаги го е имало тоя закон... сега го приели каза...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!