.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 109
    Хаха да и мене много ме е яд за тоя закон :д са няма да мога да се подигравам на някакви мои връснички , с луфт , дърво пияни пред дискотреката и с "Мерилин" (примерно) в устата . А и да не забравя коланчетата вместо поли и сутиените с огромни подплънки . Мамка му ти си едва на 15 ... какво търсиш в дискотеката ??? Майка си? Или най-вероятно поредното 14 годишно вървежно момченце което да те изч*ка в кенефа . Нямам предвид конкретно авторката а масово моито връсници които са "модерни " и "вървежни" . Жалко е че не могат да се видят от страни колко са смешни ....

Единственото което ме издразни на тоя закон е забраната под 18 да посещават заведения в които се пуши . Най-малкото една голяма част от наборите ми пушат ( аз също се включвам де ) . Какво , ще изляза примерно с родителите ми да кръчма послучай някой празник и някой ще направи акт защо около мене се пуши... е тва само е шит на тоя закон иначе всичко друго го удобррявам . Поне се опитват да поспрат тези заслепени тинейджъри дето секс , алкохол и наркотици им е в главата . Лшото е че масово са с това мислене
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    ъм... на 17 съм, не умирам да ходя на дискотеки, ама мноу се дразня някви на по 13-14 да ми се фукат, че са ходили на нощна... и вече голямата раота, че са на дискотека.. честно казано предпочитам спокойна домашна обстановка, домашно на маса, музика, пиене, мезе... приятна компания, само познати, без мутри в задимената дискотека... време беше да въведат малко ред в нощните заведения, малко ред в държавата...

омг .. просто ви чета глупостите и се смея на глас sorry ама говорите като пенсионери ;s и кога ако не сега бе хора на мен толкова мн ми се живее и убожавам нощния живот немога да ви разбера просто кво толкова лошо има младите хора да се забавляват ( с мярка естествено ) .. не може всички да сме еднакви но аз лично искам да опитам от всичко и то по много и до сега за нищо не съм съжалявала ! ама стойте си вкъщи щом така ви харесва

не ме интересува закона :P
    26.05.10

Те тва за ваша защита го правят вие им се сърдите.Министерството нищо му няма, даже си е много добре.(Не е като бай Тошово време де)
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    аман от лигли

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    към footballgirl:

омг .. просто ви чета глупостите и се смея на глас - дали са глупости, всеки за себе си решава...
    sorry ама говорите като пенсионери ;s - всъщност пенсионер съм, от 3 години вземам месечна "пенсия" 21лв... и не ги хвърлям за да се изтупам пред банда дечурлига, че да ме забележат... който трябва ше ме забележи и без да се прая на квото не съм...
    и кога ако не сега бе хора на мен толкова мн ми се живее и убожавам нощния живот - какво разбираш ти от живота? На колко годинки си? Къде са мама и тате? Иначе за да живея има време, само 17 години са ми минали, аз не бързам...
    немога да ви разбера просто кво толкова лошо има младите хора да се забавляват ( с мярка естествено ) .. - и какво по-забавно от залитане по тротоарите, пиене и пушене на поразия? Пиенето с мярка е позволено във всякакви количества, нали така беше?
    не може всички да сме еднакви но аз лично искам да опитам от всичко и то по много и до сега за нищо не съм съжалявала ! - успех в начинанията
    ма стойте си вкъщи щом така ви харесва - така ми харесва, в нас ше си седя с тесен кръг приятели, проблем?

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    аман от лигли
    +1

Град
    Sofia
    Съгласен съм с Темпест.

футболното момиче като ходи по дискотеки к'во?
    аз като ходя к'во?!
    не е нещо, с което трябва да се парадира (най-малкото е жалко и смешно), да не говорим, че на мен не ми пука условията какви са, ами хората с които съм
    Зависи от настроението (или финансите xD)

но к'ва си ти, за да съдиш другите какви са по това как се забавляват?

и да, дискотеките (не говоря за амор и подобните пародии, макар че и за тях се отнася това до известна степен) НЕ са места за непълнолетни...за малолетни да не говорим

Град
    Дружба
    ми друго си е да срещнеш някой познат докато отиваш на "частно" парти с тубичка домашен гроздов сок (леко ферментирал)... 40-45 градуса... сега е модерно обаче да се дават луди пари за разреден алкохол... мда, правил съм го.. един път... не смятам да го правя повече...

Град
    Sofia
    аз съм по водката

Град
    Дружба
    е ако става въпрос аз не съм по твърдия алкохол по принцип.. ама бих уважил домашна рИкия Биричка пийвам доста, по-малко мента и тка..

Град
    Sofia
    без половин кило водка деня не е същия

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    без половин кило водка деня не е същия
    blurry afternoons ем не знам, аз напоследък много бира взех да пия.. то й дойде и сезона де.. как да е, отклонихме се и тука от темата...

да не е само офтопик: дискотека съкс!

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    хахаха.. да ви кажа сега се върнах от дикотеката и си прекарахх невероятно и няма нищо обща с партитата вкъщи!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Да ви кажа: АЗ СЪМ НАПЪЛНО ЗА ТОЗИ ЗАКОН!!!

Голям фен Аватара на Callisto
    Най-добре ще е не да се забраняват местата, където се пуши, а вече стриктно да се следи дали влизат малолетни и непълнолетни в дискотеките и, ако влизат да има глоби както към детето, така и към дискотеката виновна за случилото се.
    Ако пък приемат този закон ще стана специално заради вас фен на дискотеките, ще ви следя в коя ходите и ще ходя да пуша, че да не ви пускат.
    За кафетата не съм съгласна. Много от нас имат свободни часове. Къде да ходят децата...сигурно пред училище да се разболяват или в градинката да пият бира...

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    За кафетата не съм съгласна. Много от нас имат свободни часове. Къде да ходят децата...сигурно пред училище да се разболяват или в градинката да пият бира...
    трябва да имате заместник, за да не сте в кафета и т.н.
    ние вече сме така

щом толкова искаш да танцуваш върви на детска дискотека или си направете купочне

не съм напълно съгласна със закона
    лица под 18 в дискотеки, барове и т.н. - НЕ
    но вместо да се забранява ходенето в кафета, където се пуши защо по дяволите не забранят пушенето на обществени места?!
    хмм.. забранява се на учениците да ходят на места, на които се пуши след като те самите пушат...
    сега може би пушачите ще ме нападнат
    май няма значение дали има или няма закон. кога изобщо са се спазвали законите тук

не всички под 18 са някви кифли с 1 тон грим, почти без дрехи. Не всички пият, пушат и се еб*т в тоалетните на дискотеките, но са страшно много и за да се предотврати това е редно да има закон и най-вече да се спазва

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    tonie__ play23 напълно съм съгласна с вас...

а до всимки други.. защо отново ни слагате под общ знаменате.. защо трябва да се напиваме.. защо трябва да ходим с къси полички и да правим секс в тоалетната можете ли да ми кажете.. и вии кво кат сте на по 18-19 кви сте.. същите пикльовци като нас.. със същото държание пиянство и дрехи (някои) спрете да ни убиждате
    Пълнолетни и подсъдими, дефинирай си сама думите. Оттам следва и всичко останало, ако си умна, ще се сетиш за какво става дума, ако не, питай, ще ти разясним.
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

и какво ще изкарате,че непълнолетните не сме хора и че само тея +18 имат права !? Много глупаво ... аз съм на 16+ и по закон не би трябвало да ходя но все пак това са ми най-хубавите години,в къщи ли да ги пропилявам? Аз си ходя на дискотека редовно и доста често има проверки,но или не ни искат личните или им казваме,че сме с придружител,мисля,че този закон за който ти говориш(дори и с придружител да не се пуска) е предложен,но все още не е одобрен

зачетох се в предишните коментари и някои хора са много прави защо всички трябва да сме лигли дето се напиват? Много хора могат да се забавляват и без алкохол и не разбирам защо като съм непълнолетна ще ми забраняват да влизам в кафе където се пуши при условие,че като се прибера в нас пак ще пуша?Много са пушачите под 18 които независимо на кафе или в къщи няма да ги откажат... така че тоя закон е безсмислен!

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    и какво ще изкарате,че непълнолетните не сме хора и че само тея +18 имат права !? Много глупаво ... аз съм на 16+ и по закон не би трябвало да ходя но все пак това са ми най-хубавите години,в къщи ли да ги пропилявам? Аз си ходя на дискотека редовно и доста често има проверки,но или не ни искат личните или им казваме,че сме с придружител,мисля,че този закон за който ти говориш(дори и с придружител да не се пуска) е предложен,но все още не е одобрен
    Абе момиче, просто го приеми, че като си под 18, нямаш право да си купуваш алкохол, цигари, да ходиш по стриптийз барове, нощни клубове, (разбирай дискотеки) казина. Така е навсякъде по света, така трябва да бъде и у нас, просто, че в България не са се прилагали тези закони, не означава, че не са правилни. Отиди в Дания, Англия, Франция, където искаш, виж дали ще намериш дете в 2 часа през нощта пияно в някой нощен клуб. И кой ти каза, че като си под 18 нямаш права?!?!!?!?!??!?!....имаш, но те са ограничени.
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Град
    Враца
    Аз си решавам проблема като отивам у Молдова и там си хода на дискотеки. Там няма закони (вярно, че дискотеката е една голяма стая с коледни лампички ;d;d, ама е супер забавно, всички се познават и си се кефят на музиката и т.н..) Иначе съм на 17 И ПОЛОВИНА и не умирам да излизам по дискотеки. По-добре си ми е да се събираме пред блока или у нас ;д Закона си е закон, ама много се съмнявам да се спазва Иначе добре са го измислили, ама няма да има голяма полза от него.
    еlsy

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Да ви кажа: АЗ СЪМ НАПЪЛНО ЗА ТОЗИ ЗАКОН!!!
    Аз също съм ЗА!Не им е там мястото на лапетата.Не може примерно да влезеш и да искаш да седнеш някъде,а всъщност местата да са заети от тях с по една биричка в ръка примерно!

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Добре, за тебе има 2 крайности - дискотека или у вас... Най-хубавите години са студентския живот... чувал съм го от кой ли не... сестра ми на мойте години се е радвала да я пуснат до 11 навън... вие искате шибана свобода... еми имам новини - или имате ПЪЛНА свобода, или се съобразявате със законите..

кажете ми сериозно - с какво се различава едно малко по-голямо парти в нечий дом от шибаната дискотека?! С какво дискотеката е по-добра?! Според мен с нищо... или просто някои на такова парти не могат да се фукат пред непознати, нямат чие внимание да грабнат... дали?

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Има далеч по - приятни и ПОЛЕЗНИ места за дете на твоята (нашата) възраст. Аз съм абсолютно ЗА този закон, защото поколението ни на нищо не прилича вече от тая разхайтеност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си