.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 109
    Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Gerard
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Да ви кажа: АЗ СЪМ НАПЪЛНО ЗА ТОЗИ ЗАКОН!!!
    Аз също съм ЗА!Не им е там мястото на лапетата.Не може примерно да влезеш и да искаш да седнеш някъде,а всъщност местата да са заети от тях с по една биричка в ръка примерно!
    +1 Само дето ще са с по 1 водчица...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от NoOneElse
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    и какво ще изкарате,че непълнолетните не сме хора и че само тея +18 имат права !? Много глупаво ... аз съм на 16+ и по закон не би трябвало да ходя но все пак това са ми най-хубавите години,в къщи ли да ги пропилявам? Аз си ходя на дискотека редовно и доста често има проверки,но или не ни искат личните или им казваме,че сме с придружител,мисля,че този закон за който ти говориш(дори и с придружител да не се пуска) е предложен,но все още не е одобрен
    Абе момиче, просто го приеми, че като си под 18, нямаш право да си купуваш алкохол, цигари, да ходиш по стриптийз барове, нощни клубове, (разбирай дискотеки) казина. Така е навсякъде по света, така трябва да бъде и у нас, просто, че в България не са се прилагали тези закони, не означава, че не са правилни. Отиди в Дания, Англия, Франция, където искаш, виж дали ще намериш дете в 2 часа през нощта пияно в някой нощен клуб. И кой ти каза, че като си под 18 нямаш права?!?!!?!?!??!?!....имаш, но те са ограничени.
    Еми може да нямам право да си купувам цигари и алкохол и да излизам след 10,но защо чуждите хора да определят при положение,че родителите ми са ме пуснали да излизам и ми имат доверие и знаят,че няма да се напия там и да се излагам,за цигарите да купувам си ама колко още под 18 си купуват?да не мислят,че с един закон и ще стане чудо и ще откажат цигарите... за купоните в къщи съгласна съм - хубаво е,дори е по-хубаво от дискотеката,но не може всеки път на домашно,нали се сещате щото не всеки има приятел на когото къщата да става квартална кръчма всеки път когато искат другите.Аз например като съм на купон у приятел не мога толкова много да се отпусна да слушаме силно музика да викаме да хвърляме защото знам,че после той ще чисти,че той стой натръни заради родителите си или съседите,които не могат да заспят от силната музика,а на дискотека не ти пука отпускаш си душата

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Стига сте ревали, така трябва да бъде. Не някакви нафиркани хлапета да киснат там с цигарите и водката и да се свалят с каки/батковци...

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    За кафетата не съм съгласна. Много от нас имат свободни часове. Къде да ходят децата...сигурно пред училище да се разболяват или в градинката да пият бира...
    трябва да имате заместник, за да не сте в кафета и т.н.
    ние вече сме така

щом толкова искаш да танцуваш върви на детска дискотека или си направете купочне

не съм напълно съгласна със закона
    лица под 18 в дискотеки, барове и т.н. - НЕ
    но вместо да се забранява ходенето в кафета, където се пуши защо по дяволите не забранят пушенето на обществени места?!
    хмм.. забранява се на учениците да ходят на места, на които се пуши след като те самите пушат...
    сега може би пушачите ще ме нападнат
    май няма значение дали има или няма закон. кога изобщо са се спазвали законите тук

не всички под 18 са някви кифли с 1 тон грим, почти без дрехи. Не всички пият, пушат и се еб*т в тоалетните на дискотеките, но са страшно много и за да се предотврати това е редно да има закон и най-вече да се спазва
    само да попитам...кво лошо има в тва да пиеш, да пушиш и да се 'еб*ш в тоалетните' ?

ти нали не го правиш? тогава какво ти пука? аххаха

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Еми може да нямам право да си купувам цигари и алкохол и да излизам след 10,но защо чуждите хора да определят при положение,че родителите ми са ме пуснали да излизам и ми имат доверие и знаят,че няма да се напия там и да се излагам,за цигарите да купувам си ама колко още под 18 си купуват?да не мислят,че с един закон и ще стане чудо и ще откажат цигарите... за купоните в къщи съгласна съм - хубаво е,дори е по-хубаво от дискотеката,но не може всеки път на домашно,нали се сещате щото не всеки има приятел на когото къщата да става квартална кръчма всеки път когато искат другите.Аз например като съм на купон у приятел не мога толкова много да се отпусна да слушаме силно музика да викаме да хвърляме защото знам,че после той ще чисти,че той стой натръни заради родителите си или съседите,които не могат да заспят от силната музика,а на дискотека не ти пука отпускаш си душата
    Вашите може да ти имат доверие, но не е нормално непълнолетен да води такъв живот. Да пуши, пие, да стои до късно по кръчми и заведения. Ние българите сме свикнали да не спазваме законите и виждаш до какво води това. Затова българските младежи са НАЙ-НЕОБРАЗОВАНИТЕ в ЕС, защото не са свикнали да водят нормален живот. Сега ти е времето, когато трябва да учиш, не да се правиш на голям/а.
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Re: Защо нов закон и то СЕГА? ИСКАМ ДИСКОТЕКАА

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Пффф... страшно съм ядосана.. как е възможно точно сега когато убедих родителите си да ме пуснат на дискотека (на 15 съм) и сега решиха да приемат нов закон за да не се посещават дискотеки от непълнолетни.. как е възможно.. уж с придружител можеше (щяхме да ходим с 1 приятелка и 1 приятел на 19) и сега всичко се промени.. на приятелката ми родителите не я пускат сега заради тоя закон а аз няма с кой друг да отида защото няма да ме пуснат с друг.. а ако попитам сега пак нищо чудно и мен да не ме пуснат заради закона.. как може точно когато всичко се нареждаше перфектно и така гадно да стане.. плюя на министерството или който там приема тъпите закони.. ии кажете кво да правя че незнам а така ми се ходиииии... иии вие които нямате 18 ще продължавате ли да ходите или ще спрете да посещавате дискотеките..

Явно не си разбрала добре закона. Детските дискотеки, като Амор и Дабъл Вижън не са забранени за непълнолетни Всяка събота можеш преспокойно да ходиш и да връткаш дупе
    Fuck all them h8rs
    Fuck all them hoes !

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Нещо май си противоречиш?
    Чуждите хора ще определят, защото заради твърде либерални или нехайни родители, децата деградират. Не че не могат да пропадат и без да ходят по нощни клубове, но поне държавата се мъчи да ги ограничи докъдето може и е разумно. Много е неприятно да отидеш на дискотека и да гледаш пиянски изпълнения на 14-15 годишни. Ми, не е нормално просто. Има разлика м/у свобода и свободия... Мястото на един подрастващ не е в среда на алкохол, цигарен (и не само) дим и разхайтено поведение... Ако не може да се чувствате уникални и готини и без да ходите да пиете по нощни заведения- много жалко за вас.

Цитирай Първоначално написано от Duvessa
    Нещо май си противоречиш?
    Чуждите хора ще определят, защото заради твърде либерални или нехайни родители, децата деградират. Не че не могат да пропадат и без да ходят по нощни клубове, но поне държавата се мъчи да ги ограничи докъдето може и е разумно. Много е неприятно да отидеш на дискотека и да гледаш пиянски изпълнения на 14-15 годишни. Ми, не е нормално просто. Има разлика м/у свобода и свободия... Мястото на един подрастващ не е в среда на алкохол, цигарен (и не само) дим и разхайтено поведение... Ако не може да се чувствате уникални и готини и без да ходите да пиете по нощни заведения- много жалко за вас.

защо да си противореча ти изобщо прочете ли го или просто си маркира ей така на посоки!? И защо всички трябва да пием !? Както на вас ви харесва тихата и спокойна обстановка така и на нас ни харесва шума,хората,музиката и танците.Ние не ви се заяждаме,че сте задръстени и със стари разбирания като искате да живеете без свобода докато станете на 18 върнете се в 1950 година!

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Маркирах ей така, на посоки, колкото да се чудя за какво да се заяждам. Наистина, трябва ли да ти разяснявам смисъла на собствените ти думи? Първо пишеш, че родителите ти имали доверие, защото нямало да тръгнеш да се напиеш и излагаш, после говориш за домашни събирания, чиято обстановка би приличала на кръчма, а освен това там нямало да можеше да викате и хвърляте, а в дискотека ще може да правите каквото си искате, което не се връзва много с представата за що-годе прилично поведение.

Аз проблем с годините нямам, от къде смяташ съм си извадила наблюденията? Не съм казала, че съм против дискотеките, самата аз ходя, ама като бях на 15 не ми е и минавало през ума. Просто мисля, че за всичко си има подходяща възраст, и законът си е много на място в случая.

Смисълът на думата "свобода" в България е явно много криворазбран.

Сега отивам да се самолинчувам, че си позволих да вляза в такъв глупав спор. Каквото имах да кажа си го казах- не смятам повече да пиша по темата.

Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    само да попитам...кво лошо има в тва да пиеш, да пушиш и да се 'еб*ш в тоалетните' ?
    ти нали не го правиш? тогава какво ти пука? аххаха
    Много лошо има! Не е нормално на тази възраст ДЕЦАТА да пият, пушат и да се еб*т в тоалетните.
    Има си време за всичко!!!

^Tези неща са много вредни,
    за това трябва да има закон, който да се спазва и отговорни родители които да се грижат за децата си, а като станат пълнолетни сами ще си решават дали да си вредят или не.

PEACE \\//

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Не децата трябва да бъдат наказвани,а родителите.Като одрусат на ваще 5000-10000 лева глоба,1000 ще си помислят преда да те пуснат на дискотека.Пак казвам-това не е място за деца.И без това държавата е пълна анархия.Стига ви толкова свобода.Не слушате ли какво става в тия дискотеки.Не слушате ли как невинно момче на 17 години си отиде,без да е направило нищо.Бах мааму,държавата иска да ви запази живи,бе ей малоумници,а вие сте седнали да ревете тука.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Честно казано се учудих, когато влзенах в темата.Очаквах много кометари, които оплюват закона и не са доволни, а то какво стана- точно обратното.Което е добре де.Аз съм на 14, до сега не съм ходила на дискотека, въпреки че имаме къща точно в центъра на града и сме заобиколени от дискотеки.Не смятам че това обаче ме прави нещо по-малко от тези, които ходят по такъв тип места.Даже смятам, че имам нещо повече, защото те докато се наливат в дискотеката, аз седна и прочетох една книга, което ми дава много повече.Аз попринцип не ходя по заведения, не само по дискотеки вечерта.Не разбирам смисъла.Не пуша, само един вид алкохол ми харесва и понякога от силната музика ми става неприятно.какво да търся аз в дискотека.Не мога ли с няколко приятелки да се съберем в нас, да си пуснем музика, преди това да си купим нещо безалкохолно, нещо сладко(вместо цигарите) и пак да си танцуваме, да си говорим.Не разбирам кое му е толкова различното.
    Но съм съгласна, че не всички 14 годишни, които ходят по заведения, са еднакви.Едната от двете ми най-добри приятелки има по-големи приятелки( с една година) и ходи с тях по заведения, но и аз не знам защо.Какво точно правят не знам, защото не ходя с тях, о мога да твърдя, че нито се напиват, нито правят секс с някого в тоалетните, ет даже не обръщт внимание на момчетата.Така че не всички са еднакви

Голям фен Аватара на shadows92
    Цитирай Първоначално написано от cvetinka95
    Абсолютно за. То бива разхайтеност, безотговорност ама..
    Иначе аз съм на 14, не съм говорила с нашите досега, биха ме пуснали, но аз не искам. Не виждам какво бих правила в това задименото, лъхащо на алкохолни изпарения, кънтящо място. По-добре вкъщи или излизане с някой по улиците.
    +1

Голям фен Аватара на Ankh
    Време беше,въпреки че много се съмнявам някой да го спазва този закон.
    Дано следващата стъпка е да затворят ВСИЧКИ дискотеки.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Повече от фен Аватара на Melanie
    Лапета Като станете на 18 тогава ще ходите по дискотеки. Аз също съм ЗА този закон. Всички малолетни кифли нямат място в такива заведения и много родители са виновни за поведението на децата си. А и не искате да плащат глоби заради вас нали? Излизайте си на разходки и оставете заведенията за след няколко години. За всичко си има време

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Определено като станеш 18+ и ходиш малко на дискотеки ще решиш след това, че в домашна обстановка е по-добре..
    От личен опит. Преди зор зор за доскотеки, ходих и тук и там, ама ся доста рядко съм из дискотеките. Или се събираме на вила, или в някоя къща или в заведението на 1 приятел. Поради причината, че го правим така както искаме ние, никой не може да ни контролира и да определя как да стоят нещата.
    Ние си избираме музиката, ние си избираме алкохола, и още по-готиното е, че като сме си само наша компания някой като се напие до припадък ще го сложим някъде да легне, да се наспи и да се пооправи след което никой няма да знае за това, а иначе като си в малък град всички ще разказвал какво е станало и т.н. .. или пък как си танцувал, как си бил облечен, че си си съблякъл тениската..
    Затова наща компания си се събираме сички момчета, и си го правим по-добре отколкото в дискотека.
    Е да, нямаме сух лед, или пък лазери да светят насам натам., ама ни е яко

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    ахахах разсмяхте ме някои хора
    стига с тия клишета сега са ми най-хубавите години да ги пропилявам
    пропилявате ги като не се шмугвате в дискотеките ли
    ай сиктир бе
    грешна представа имате за хубави години
    тези на по 25+ год. сигурно вече са си пропилели дискотечните години, мдаааа
    мислете преди да пишете ..
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

ходи на село, ако имате дискотека
    там може и алкохол да пиеш и да седиш до колкото си искаш
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

То както е тръгнало скоро ще ни пускат на дискотека,когато навършим 30
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

То както е тръгнало скоро ще ни пускат на дискотека,когато навършим 30
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Някой да знае дали има някакви промени в закона за дискотеките ?

Град
    Провинцията
    Fail.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от gancho4
    Някой да знае дали има някакви промени в закона за дискотеките ?
    Щооо ? Компот парти и вкъщи става

Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на badsector
    Частните партита са в пъти по-интересни от нек'ва гнусна дискотека

Супер фен
    В дискотеките става баси размазването е... Иначе по тоя закон - да трябва тия дето нямат 18 да не могат да припарват такива заведения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си