- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо нов закон и то СЕГА? ИСКАМ ДИСКОТЕКАА
Аз пък се радвам, че България започва да прелича на нещо открояващо се от "цигански кенеф". Твърдо съм "ЗА" този закон. Крайно време е да си стегнем децата и вместо да се кълчат имитирайки стриптизьорките в някой клуб да седнат в къщи, да отворят някоя книжка, да почетат, да погледат някое научно предаване, да отидат навън да почистят градинката пред блока, да отидат на фитнес. Защо голяма част от младежите днес предпочитат да бъдат опотребявани и захвърляни, гледани с лошо око и да бъдат съжалявани и набеждавани от народа? Защо не направите нещо добро за себе си и другите? Като ви се танцува отидете на уроци по танци...там поне наистина ще ви научат на нещо, понеже е направо жалко цялото това кълчене на момичета, които са обули обувките на майките си и едва се крепят на тях.
Не казвам това, за да засегна някой. Нямам лошо чувства. Искам просто да ви дам един съвет...или идея как животът ви да стане по-хубав и пълноценен. Забога вие сте още деца...изживейте си детството докато можете. Време за дискотеки като станете пълнолетни ще има.
Въпреки правописните грешки, но мога да не се съглася с тебПървоначално написано от MyLifeAsItIs
![]()
Пф,дискотеки.Не знам какъв ви е толкова проблема.Само аз ли не обичам такива места?Дупки,пръскащи се по шевовете от потни,отъркващи се в теб хора,които танцуват на някоя долна чалга.Или само в моя град е така?Мисля,че не е..
Като толкова искате да сте навън с приятели-ами съберете се у някой,направете си парти,пийте като искате,но за настроение,не за да докажете колко сте 'готини' и това е.
Някакви 13-14 годишни ми говорят за дискотеки.Не че аз съм много голямата,на 16 съм,ама явно имам друго мислене.. не знам просто.
яяя си трайте лапешници такива !!! стойте си вкъщи.. правете нещо смислено.. на 14 , 15 да ходят на дискотеки.. че след 18 какво ще правите бе ?? божеее разбързали са се.. все едно са еднодневки...
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
+1!Първоначално написано от spexx
Да,доста мнения има и са верни
Ама аз покрай тия балове не можах да отидем на дискотека,Защото нямам 18 и за туй питам дали го има закона- ако нямаш 18 може и с придружител да ходиш ?
някой да е по навътре с това
П.П
Вярно че компот парти (демек домашно) е много по готино ама искам и дискотекаа![]()
Така е по-добре.. По дискотеките няма да има хормонално неуравновесени пияни момиченца, облекли туника като рокля. И някави загорели льольовци, дето мислят с долната си глава. Писнало ми е от лапетии по дискотеките..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..