- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- КЪМ КИФЛИТЕ ОТ ТЕМАТА "ГОРДА СЪМ ЧЕ СЪМ КИФЛА"
Здравейте.
Аз не съм кифла. Не знам дали да се гордея с това. За мен кифлата е била и винаги ще си остане тестено изделие с пълнеж, притежаващо определени вкусови характеристики и не мога да проумея защо би звучало гордо. Може би ако имаше боза към нея...
Но да не се отплесвам - реших да изсера това вездесъщо лайно (моето лично мнение) без никой да го е поискал, защото демокрацията и свободата на словото ми го позволяват. И защото имам около час за убиване преди да изляза. И защото модераторите обичат да банват нецензурни мнения.
И така - искам да се обърна към цялото безчетно съсловие на тестените изделия от мъжки и женски пол, които представляват 90% от бъдещето на страната. Вие - безмозъчни, неграмотни, напомпани до пръсване и намацани в цветовете на войната жалки сенки на деца... Вие сте срамът на нацията, вие сте символът на упадъка в съвременното ни общество. Вие с вашето желание да бъдете модерни, красиви, "вървежни" - погребахте културата и ценностите, крепили тази нация в продължение на дълги години. Вие и вашето безхаберие пратихте българското образование на дъното на помийната яма, която сами изкопахте. Вие съсипахте вашето събствено поколение, което (и аз ви уверявам в това) си отива още отсега. Бог да ви е на помощ мили тестени изделия от ВСЯКАКЪВ пол...
Благодаря ви за вниманието.
Не е важно да умреш за родината, важното е да накараш врага да умре за своята.
Ти пък, свободата на словото умря към края на юли миналата година![]()
![]()
Lexynnka
Вие - безмозъчни, неграмотни, напомпани до пръсване и намацани в цветовете на войната жалки сенки на деца...![]()
Както и да е, изказа се, но в грешния раздел ..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Хайде реших да не бъда груб и да изтрия написанотоПървоначално написано от Doomcryer
![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Умника се обиди от казаното и реши да си изтрие веднага снимките ? http://www.album.bg/winex86
Жалко![]()
Аз не съм мъжка кифла. Нито женски кроасан. Аз съм си просто аз - спагети с доматен сос, и съм горд от това!
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
ХАХАХАХА!Заглавието ме уби![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Най-вероятно пиянства.(Който е гледал снимките към които дадох линк,ще разбере за какво говоря.Все пак това не значи,че преди да ги изтрие не ги свалих на PC )Първоначално написано от SilverRain
![]()
Тва, че той е кроасан не означава, че няма право да има лошо мнение към себеподобните си![]()
![]()
Lexynnka
виж бе човек аз просто не можах да схвана тоз човек какво искаше да каже .. или явно много му се ядЪт кифли ... някой да мИ (ме) светнеПървоначално написано от L0ST
![]()
![]()
Ми в училище приятели имаше една тема за кифлите и човека изразява своето мнение тука, шото тука сме по-мили, там на нищо щяха да го направятПървоначално написано от SilverRain
![]()
Lexynnka
аз пък съм съгласна с автора/авторката
--Лудите, лудите - те да са живи!
а къде е тая тема за гордите кифли, да се посмея малко![]()
Даскало и приятелиПървоначално написано от KpucmuHa
Lexynnka
а съгласна ли си ..Първоначално написано от KpucmuHa
не ми обръщай внимание, просто винаги като чуя тва се сещам за един виц :
г-жата пита Иванчо : Кажи една съгласна
и той : Марийка
госпожата : Ама Марийка не е съгласна
Марийка : Ааа съгласна съм, как да не съм съгласна
LOST ... тва е спр безсмислено човечеда я пусне у секи раздел тогаа
![]()
Първоначално написано от SilverRain
![]()
![]()
nice one
![]()
Първоначално написано от KpucmuHa
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=337673![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
тема за ключ![]()
щом новак я пуснал значи е искал просто да си спамне
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
Ох четох я тая тема и се спуках от смях!![]()
В дупито и дудито! Тва ме уби простооо![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
и аз я прегледах....ами няма да се оправят децата... ):
плс някой админ да ни избави от тази попаржняПървоначално написано от LiGiDY
![]()
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)