- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Ехоо, айде и аз почвам от 1 юни 90- дневнатаПоолекнала съм с няколко кг от началото на свалянето ми, ноо си е друго с режим. Бях непостоянна на моменти, а сега като е написано черно на бяло какво да се прави ще ми е по- съвестно някак си. Любопитно ми е какво ще кажа след 3 месеца...
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Станахме 3![]()
Не,защото картофите са зеленчуци,а за зеленчуци и плодове си имаш часове.Първоначално написано от anitapz93
+1 titinka e права!Първоначално написано от titinkaa
За утре тези който им е белтъчен деня , имат ли някакви планове за менюто ? На обяд 2 малки пълнозърнести филийки със сирене , а на вечеря една добре ли е или става много хляба за деня ?
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Може да се яде само 1 филийка на обяд.Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
А защо не ядеш месо или яйца или риба???Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
Аз на обяд ще хапна 1 кофичка кис.мляко с зелена салата и 1 филийка пълноз.хляб ,а на вечеря само 1 кис.мляко![]()
Аз си смених веерята че бях много гладна. Вместо риба тон ядох пилешка пържола с 1 кисела краставичка и 2-3 кръгчета лук. Исках да ям риба за да имам утре по-добър резултат ама...![]()
Благодаря за бързия отговор , ами не знам риба не обичам а месо само пилешко . Ще измисля нещо друго за утре , все пак отново ви благодаря .
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
оф, прегреших с ягоди няколко часа след вечерята![]()
се тая![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
И аз прегреших днеска с една вафла и малко хляб , ноо..какво да се прави майната му.Няма да се вманиачавам до лудост сега .
И аз днес прегреших,преди малко изядох 2 банана,но изобщо не ми пука,нямам намерение да седя гладна.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
хораа искам да питам овесените ядки към варива ли спадат ?
![]()
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
към въглехидрати.Първоначално написано от zarety
Овесени ядки
10-вода
13-белтъчини
7,5-мазнини
66-въглехидати
Тази информация я изкарах от интернет.Както виждаш въглехидратите в овесените ядки са най-много и за това спадат към въглехидрати.Но кофтито е, че не можеш да ги ядеш с кисело или прясно мляко, тъй като смесваш белтъчини с въглехидрати.Трябва да ги ядеш с вода, а с вода са гадниНо ако сложиш вода и захар може и да стане нещо-нз, не съм пробвала , защото захар не ям
![]()
мерсии =)Първоначално написано от foreverr
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Аз пък не ям овесените ядки сладки. Омесвам ги със сол, чубрица, чесън на прах и там каквото друго ми дойде на ум, слагам им вода, оставям ги 2-3 мунутки да поемат е воалаПървоначално написано от foreverr
. Много е вкусно според мен.
Иначе днес съм -600 грама. Значи общо 2,2 кг за 2 дена. Много ги обичам първите 3-4 дена на Дюкан
.
За днес менюто е:
Закуска: Половин тричава питка с шунка и Екскуиза.
Междинно: Желенце
Обяд: Другата половина от тричавата питка с шунка и Екскуиза и може би котидж чийз
Следобедна закуска: Желирано кисело мляко
Вечеря: Риба тон
Сандри, не те ли е страх за бъбреците с тези белтъчини? Нямаш толкова за сваляне, защо не пробваш нещо друго? Не че не се радвам за минусите ти, но пък здравето е по- важно. Колко кила искаш да свалиш?
Ми не мисля че трябва да ме е страх. Мен ме изследваха за всичко възможно като бях в болницата и никакви проблеми с нищо нямам. Пия си по 2-2,5 литра вода на ден и всичко е тип топ. Те проблемите се появяват ако човек има обремененост или ако много дълго се задържи във втора фаза. Аз искам към 10кг да сваля но независимо от резултатите няма да стоя във втроа фаза повече от 2 месеца. После минавам на разделно. Мен малко ме беше страх заради комбинацията протеини + противозачатъчни защото много се товари организама ама хапчетата ги спрях. Мерси за загрижеността![]()
реших и аз да започна 90-дневната..
не знам дали някои е писал но не ми се чете цялата тема..какви часове спазвате между храненията и имате ли мехдинни хапвания![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Белтъчен-през 4 часа яденеПървоначално написано от TheGirlNextDoor
Бобов и Въглехидратен-през 3 часа
Плодов-през 2 часа
Без междинни закуски.
Първоначално написано от titinkaa
ако ти се занимава може ли да ми напишеш някакво примерно меню за часовете,защото нали пише закуска,обед и вечеря..нещо не мога да ги разбера ;ss
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Тъй като днес съм на рожден ден вечерта а ми е бобов.На обяд си хапнах ориз , но вечерта няма да ям ,защото ще съм там и сигурно ще изям едно парче торта. Може ли и така ? Утре ми е въглехидратен .. незнам , няма да ям ориз пак нищо няма да ям тази вечер
БелтъченПървоначално написано от TheGirlNextDoor
Закуска-ябълка и 1 чаша вода на гладно преди ябълката или какъвто и да е плода
Обяд(4 часа след закуската)-печено пиле със салата и сирене
Вечеря-същото^ но наполовина
Бобови и варива
Закуска-ябълка и водата
Обяд-(след 3 часа)-ориз със зеленчуци и салата
Вечеря-същото^
Въглехидратен
Закуска-ябълка и вода
Обяд-макарони със захар или спагети със сос домашно приготвен,с гъби и домати и т.н.
Вечеря-същото^
Плодов
Закуска-ябълка и вода
След 2 часа-банан
След 2 часа-портокал
След 2 часа-ябълка,и така редуваш докато стане вечер,а ако не си гладна през деня не е нужно да ядеш през 2 часа,аз например ям 3 пъти само в плодовия ден,защото свикнах и не ми се яде много.
Днес ми е белтъчния ден. Тъй като нямам тази възможност да си позволя да си купувам плодове и сутринта и на обяд ядох една филийска с сирене, а в дасколото се изкуших и ядох принцеса. Много се ядосвам, защото искам да отслабна, а то пак сама си развалям диетата, ама вече няма.