- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
Мацки, малко офтопик, но няма къде да попитам
Кои спечелиха на мис и мистър?
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Започнах 90-дневната в петък и до днес съм свалила 2 кг., което е добре,като се има предвид,че ям от позволената храна в огромни количества.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Днес ми е първия ден от 90-дневната!Много се гордея със себе си, че най-накрая се реших.. Искам да ви питам дали пиете някакви бульони след ядене, защото в нета пише че след всяко хранене трябва да се пие някакъв бульон, но аз ги ненавиждам.. Та мога ли да мина и без тях?
![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
можеш.Те бульоните са само за белтъчния ден,но може и без тях и аз не ги пия и пак ще има ефект
и аз я започнах днес :}
Благодаря ви и успех на всички!![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Утре почвам 90 дневната диета. Не ми е много зор да свалям килограми, така се харесвам, но ми трябва някакъв режим, защото само ям разни простотии.![]()
Утре като първи белтъчен, менюто ще е:
Закуска - ябълка или грейпфрут
Обяд - Сирене на микровълнова и краставичка
Вечеря - Или пак сирене на микровълнова (половината от обяда), или кисело мляко + пак краставица
А ако случайно сваля някой килограм ще съм щастлива ..![]()
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
anonimchetouПървоначално написано от Ewok
и earthquaker
Бобов
Закуска: ягоди.
Обяд: ориз.
Вечеря: пак ориз.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Днес ми е първия ден от 90 дневната диетамного се радвам ,че я почнах вече значи на закуска ядох два малки банана знам че не е много подходящо обаче нали е белтъчен и храненията са през 4 ч. с друг плод не бях сигурна че ще издържа . На обяд изядох една купичка супа от лапат с една пълноз.филийка .На вечеря чаша от същата супа, 1 пълноз.филийка и 1 домат .
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
А ако ми кажеш 2-ро и 3-то място златна ще сиПървоначално написано от StreetFame
![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Белтъчен
Закуска: 1 Ябълка
Обяд:Много малка пилешко месо,зелена салата,1 яйце и половин кофичка кис.мляко
Вечеря: 1 яйце и салата
мис: 2-ро-Turbopantofka;3-то-DiiddyПървоначално написано от Ewok
за мистър не казаха 2-ро и 3-то.
btw, как ти беще fabebooka? ЛС, ако може.![]()
![]()
И да ви питам ОТНОВООО-може ли да се яде ягоди с течен шоколад във въглехидратния???
Да, ама плодовете по принцип са за закуска....Първоначално написано от zoreto
![]()
Аз и без това вече си изядох ягодите, значи ще е нещо друго.![]()
-600 грама. Общо - 2,8кг![]()
Надявам се на още поне 1кг до други ден ама ще видим. Миналата година свалих 4кг през ударния период но ми е ясно че тогава бях повече кг а и ми беше пъррви път на Дюкан...![]()
За дне с менюто :
Заксука: Трици с вода и ленено семе ()
Междинно: Желенце
Обяд: Пилешко вретено
Междинно: Не знам още
Вечеря: Иска ми се вече да я изям тая риба тон ама само като си я представя и ми се отяжда.. А толкова обичам! Сигурна съм че ако я отворя ще я ям ама все си измислям нещо по-интересно.. Та или ще е рибата или същото като обяда (така и така имам супер много пилешко дето трябва да се яде)
орехите в кой ден се ядът ?
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Бобов:
Закуска: 2 праскови
Обяд: Ориз с гъби и лук +салата
Вечеря:Същото
Днеска ми е въглехидратен изхрупах 2-3 пакетчета солети цял ден над аскало от към 10 до 13знам ,че трябва след 12 , но така стана...
За довечера пак солети
В плодовия =]Първоначално написано от TheGirlNextDoor
бобов
Закуска: ягоди
Обяд: ориз,краставица
Вечеря: сиг някаква салата само
Бобов:
кафе,малко ягоди
2 печени картофа,салата,пълнозърнес та филия
салата ще е само
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Плодова.
Закуска-банан
Обяд-ябълка
Вечеря-банан и ябълка
Утре съм водна и дано изкарам,първия ми воден се провали и го карах на плодове щото бях болна,да видим утре как ще изкарам дена.
Мацки кажете бързо .....
Въглехидратен ми е , може ли да ям пържени картофки ?! Бях чела ,че картофите са въглехидрати... ?!