.
Отговор в тема
Страница 12 от 49 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1217
    Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    а зеленчуци кога се ядът...и може ли примерно да заместваме плодовете със зеленчуци(през плодовия ден или закуските)
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    На мен днес ми е бобов и днес ядох картофи, обаче печени на фурна със зехтин и подправки.
    Бобов:
    закуска:банан
    обяд:печени картофи + салата домати и краставици
    вечеря: мисля да няма или ще хапна още картофи
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    а зеленчуци кога се ядът...и може ли примерно да заместваме плодовете със зеленчуци(през плодовия ден или закуските)
    Ами хубаво е през белтъчния и бобвия да се хапват на обяд и на вечеря, но на вечеря само половината количество. Във въглехидрятния, ако си направиш пица например слагаш зеленчуците в пицата.. А за закуската не знам, но мисля че не могат, защото плодовете са особено важни, тъй като от тях се черпи плодова захар за нервната система (така пишеше в нета )
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Супер фен Аватара на zoreto
    Днес ми е въглехидратен
    Закуска банан
    междинно пак банан
    обяд някаква закуска със сусам,половин пакет солети
    Вечеря: салата(домати ,краставици и чушка) + филийка с мед
    Може малко да съм прекалила ,ма нали утре е плодо
    в

бобов
    закуска : 3 портокала ( с размери на мандарини )
    обяд:задушен ориз с домат и чушка
    вечеря : същото на половина
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Днес ми е въглехидратен
    Закуска банан
    междинно пак банан
    обяд някаква закуска със сусам,половин пакет солети
    Вечеря: салата(домати ,краставици и чушка) + филийка с мед
    Може малко да съм прекалила ,ма нали утре е плодо
    в
    Не си ,спокойно.Не ги слушай всичките акто кажеш какво ти е менюто и всичките те напдат повечето пъти.Все пак ти си на 90 дневната диета , то си е режим на хранене. Н е егладуване и да прегрешиш мъничко не пречи. Икакто каза утре е плодов

Днес ми беше първи ден от 90 дневната.
    Закуска - ябълка
    Обяд - едно яйце, малко сирене и половин филия с пастет (<3)
    В училище - мляко Данон с ягода
    Вечеря - трябваше да е като обяда, ама мама беше сготвила тиквички с яйце и сирене (о.О) на фурна иии бяха много вкусни и си сложих :Д
    Ядох и компот от ягоди :Д
    Много ядох, ама като не го правя като диета, не ми трябва да се ограничавам толкова :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    На мен обяда и вечерята никога не са ми едни и същи,аз дори ям в огромни количества и пак свалям.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Ааааа, аз преди само се тъпчех с боклуци и отслабнах
    Сега като съм на ''диета'' кой знае к'во ще стане :Д:Д
    Аз не искам да отслабвам много. Харесвам си се така ... нали гаджето трябва да има какво да пипне, а не като седна примерно в него и да охка и пъшка колко съм ръбеста
    Искам да се стегна и дано спортуването да помогне колкото може :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Като стана дума за спорт, някой има ли някакви отзиви за фитнес център "Спартак"- София? Защото ми трябва място, където да има много предложения и да е д/г в центъра, а не съм от София и се осланям на интернет.

Аз пък спрях сладкото, хляба, пърженото, газираното и алкохола Днес ми е втори ден. Мисля така да карам целия месец. Дано да има някакъв ефект ;д

Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    Аз пък спрях сладкото, хляба, пърженото, газираното и алкохола Днес ми е втори ден. Мисля така да карам целия месец. Дано да има някакъв ефект ;д
    Пффф за 1 месец ще си ги спряла тези вредни неща и ще свалиш, а след това пак ще ги почнеш и кво става- йо-йо ефект и то гарантиран.

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    Пффф за 1 месец ще си ги спряла тези вредни неща и ще свалиш, а след това пак ще ги почнеш и кво става- йо-йо ефект и то гарантиран.

аз миналото лято бях правила подобен режим .. не знам .. то когато ги откажеш тези неща, после нямаш желание да ги ядеш.Поне при мен беше така. След това ми ставаше лошо когато видех сладко.

оф, някой ще ми каже ли кво да правя вече искам да мина на плодове, зеленчуци и мляко, но като съм на работа постоянно се правят картофи, пици.. и вечер преди да си тръгна се прави порция я картофи, я нещо друго за мене, само не и салати какво да правя? искам да отслабна, най- вече в корема, а нямам време.. некой да ми помогнннее..
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Носи си от вкъщи. По просто от това няма. Не вярвам да нямате хладилник след като работиш в кухня. Хапваш преди да отидеш на работа, носиш си яденето и като огладнееш или като ти дойде апетита си ядеш от твойто и отказваш това което ти предлагат. Можеш да си взимаш плодове, салата, варени яйца, кисело мляко, здравословен сандвич, риба тон... Дори пържола можеш да си занесеш ако не те е срам и имаш подходящ съд. То и малко воля се иска

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ами аз като работех в заведение в което готвеха и то доста свалих хем всички искаха да ме тъпчат с храна
    номера е като почваш смяна хапни 1 салата 1 пилешко шишче и после не яж до края на смяната и чак тогава яж пак същото ....
    дз просто малковоля трябва
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    В нас издържам да не се изкушавам, но в даскалото - като видя някой, че яде пица или някакъв сандвич или като се сетя, че наблизо има павилион за закуски....не мога да издържа и отивам да си купя. Мисля като дойде лятната ваканция да почна 90 дневната диета, защото досега колко пъти съм я почвала и все съм се изкушавала. А така като няма училище - няма да се изкушавам чак толкова много.

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от anitapz93
    В нас издържам да не се изкушавам, но в даскалото - като видя някой, че яде пица или някакъв сандвич или като се сетя, че наблизо има павилион за закуски....не мога да издържа и отивам да си купя. Мисля като дойде лятната ваканция да почна 90 дневната диета, защото досега колко пъти съм я почвала и все съм се изкушавала. А така като няма училище - няма да се изкушавам чак толкова много.
    a защо не си носиш плод/ове от вкъщи и слаед седмица две няма да ти се ядът никакви пици и такива

Град
    Карлово
    Днес ми е въглехидратен:
    Закуска-банан,кафе
    Обяд-сладолед
    Вечеря може и да няма,днес нямам апетит.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от IrRePlAcEaBlE
    Ами хубаво е през белтъчния и бобвия да се хапват на обяд и на вечеря, но на вечеря само половината количество. Във въглехидрятния, ако си направиш пица например слагаш зеленчуците в пицата.. А за закуската не знам, но мисля че не могат, защото плодовете са особено важни, тъй като от тях се черпи плодова захар за нервната система (така пишеше в нета )
    знчи в плодовият ден не може да се ядът зеленчуци,така ли?
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от IrRePlAcEaBlE
    знчи в плодовият ден не може да се ядът зеленчуци,така ли?
    Може,да се ядат.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Хора ядосана съм,от 50 дни не свалям нищичко,само дето се "мъча".Отчайвам се вече,защот не свалям,свалих 5кг и тва е,зациклих яко.Днес дори ме показа кантара с 4кг повече пък си спазвам всичко,и рядко нарушавам снещо дребно.Днес съм втори воден ден и засега търпя,но се чудя кво да правя,вече обмислям да я спра.Ядосана съм,отчаяна съм и ми писна само да се спазвам пък без ефект.Писна ми вече.Виках си айде още малко ще изкарам то ще почна да свалям,ама уви вече 57 дни съм на диетата и 7 дни свалях и останалите 50 дни нищо не се получава.
    Дайте ми съвет кво д аправя,да я спирам ли или....?!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    а хора сега се сетих за нещо
    Преди години една приятелка имаше проблем с килограмите найстина сериозен и доктор и предписа "дебелариум" там за 1 лято всичко се оправи , следяха я лекари и тн .
    Та исках да кажа за дамите който наистина имат нужда от сваляне на 15-20 кила потърсете такава помощ
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Карлово
    Днес в един вестник имаше много голяма статия,относно диетите и по-конкретно до какви здравословни проблеми могат да доведат,когато се правят без лекарски контрол...направо се стресирах.

Плодов .Карам го сега на ябълки
    и закуската и обяда 2-3 ябълки
    за вечеря череши мисля )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си