.
Отговор в тема
Страница 13 от 49 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1217
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Хмм titinkaa чакай да измизлим нещо да ти помогнем че така верно си е гадничко. Ти слизала ли си под килограмите които си сега? Може организма ти да се "страхува" и "съпротивлява" защото не знае какво го очаква. Възможно е също това да е теглото на което най-дълго си била през живота си и на тялото да помни че на тези кг му е било добре(?). Освен това като са останали малко килограми за сваляне те се смъкват най-трудно и бавно. Пробвай да изключиш (дори за малко) храните с много въглехидрати за да раздвижиш нещата. Примерно във въглехидратния ден си направи сладки от овесени ядки, желенце от някакъв плодов сок (тва според мен става за всеки ден ако се прави с подсладител ама да не ви се бъркам в диетата много много), кремче от желирано кисело мляко с обезмаслено какао (или там някакъв друг вкус) вместо да си купиш нещо сладко като тортичка, шоколад... В бобовите дни провери кое колко въглехидрати има и избери това с по-малко. Гледай да не солиш (или да е съвсем мъничко). Също пий много вода. Ама едно поне 2,5л на ден! Не знам колко пиеш но е супер важно и е доказано че дори само от това ще свалиш. Не се сещам за други съвети които да ти дам. Дано съм ти дала поне една идейка. Понякога и малка корекцийка може да даде резултат. Според мен продължи още 20 дена и ако не свалиш спри. По принцип ако не мръдне нищо за 2 месеца значи шанса да стане по-нататък е минимален. Не си тормози организма - все пак си свалила доста. Успех и стискам палци да мръдне кантарчето

ЕДИТ: Аз покрай титинка забравих за мене си да кажа Още -700гр. Тоест вече съм -3,5кг. Силно се надявам утре да съм още 0,7кг ама едва ли..

Меню:
    Закуска: Проспана
    Междинно: Проспано
    Обяд: И той проспан След малко обаче ще хапна тричава питка с шунка.
    Междинно: Лимоново желенце
    Вечеря: Риба тон или пилешка пържола. След вечерята може да хапна и малко кисело мляко с подсладител и ванилова есенция.

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    а хора сега се сетих за нещо
    Преди години една приятелка имаше проблем с килограмите найстина сериозен и доктор и предписа "дебелариум" там за 1 лято всичко се оправи , следяха я лекари и тн .
    Та исках да кажа за дамите който наистина имат нужда от сваляне на 15-20 кила потърсете такава помощ
    И аз се разтърсих за дебелариуми из нета наскоро, обаче намерих програми за седмица, или 10 дена, а аз за това време не мога да си променя хранителния/ двигателния режим изцяло. Затова ще си направя собствен дебелариум това лято, всичко съм измислила.

А, Титинка, ти си борец. От супер много време следя Диети дневник ( не ме гледай, че съм скоро регистрирана) и ти все си на някакъв режим.
    Недей се отказва сега, и 5 килограма да си свалила, за тези 50 дни тялото ти е свикнало с тях и ще ги запазиш, а 5 запазени килограма хич не са малко. Пък и знаеш ли, утре може да започнеш да сваляш. Стигнала си прекалено далече, за да се откажеш.

Голям фен
    Въглехидратен !
    Закука: 1 Ябълка
    Обяд: Половин филийка с мед и 1 Наполеон
    Вечеря: Филийка с мед

Въглехидратен
    Закуска: ягоди
    Обяд: спагети с кетчуп
    Вечеря: сладолед

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Здравейте момичета!Много мотивиращо ми действат вашите коментари! И така реших от утре да се присъединя към вас!Имам няколко въпроса.Насочила съм се към 2 диети-така хвалената от вас 90 дневна или на Дюкан.Имам нужда да сваля 7-10 кг,което никак не е малко.Но смятам,че когато килограмите са повече по лесно се свалят,затова не съм се отчаяла,че няма да успея преди да съм започнала,както е ставало предишните пъти... На 16 съм и за тези години съм била винаги на някви диети,сваляла съм 10кг. после съм качвала 15 и така цял живот Та според вас коя диета е по ефикасна,за толкова килограми.
    Като чета тук почти всички сте на 90 дневната,но мен ме притеснява въглехидратния ден.Гледам,че си хапвате спагети,щоколад,торти,а няма ли обратен ефект.?
    Моля, която от вас е спазвала или спазва горепосочените диети нека драсне един ред за информация.
    Айде чао за сега и успех!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Не се мятай на Дюкан, не е подходящ за възрастта ти.
    Хубавото на 90- дневната е, че ядеш от всичко, не се отслабва бавно, а после не се и връща. Та тя е моят личен фаворит. Успех ти пожелавам, килограмите ти за сваляне не са много.

Град
    Германия
    Аз съм на Дюкан но все пак съм по-голяма. За теб не е првпоръчително да почваш такава диета защото организма ти има нужда от мазнини и въглехидрати. Можеш много сериозно да си навредиш. 90-дневната е на базата на разделното хранене което е здравословно. Според мен се ориентирай или към нея или просто започни разделно. Вярно е че казват че не е добре да се закусва само с плодове но аз никога не съм имала проблеми с това. Все пак ако усетиш че ти става лошо и не се чувстваш добре добави и някаква по-сериозна закуска. Килограмите ти не са чааак толкова много но все пак се надявам да си си поставила реалистична цел (а не да си 1,70 и да искаш да станеш 49кг). Успех.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    slun4ice,Да,падала съм под сегашното тегло и доста под него. Чувствах се добре,когато бях по слаба,а сега ми е некомфортно като съм по пълна.

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Въглехидратен:
    закуска: ябълка
    обяд: пица със зеленчуци
    вечеря: половин паста + 2 парчета натурален шоколад
    утре плодов, стискайте палци
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Град
    Германия
    Тогава се опитай да направиш леки корекцийки и ако продължава да не мърда кантара по-добре спри и остави организма си да почине. Задръж теглото си няколко месеца без диети и тогава опитай пак. Аз така направих като забелязах че не свалям. Задържах си теглото малко повече от година и сега като почнах пак - от раз свалих 3,5кг. Не си насилвай тялото защото нищо няма да постигнеш.

Град
    Пловдив
    Сега смятах от кога съм на режими и диети.
    От средата на януари съм на диети.Тогава бях започнала Витаминно-протеиновата диета,с която свалих 4.5кг.След което февруари и март не правих никакви диети,и си задържах сваленото тегло от ануари месец,като се има в предвид,че си похапвах добре.И април месец започвах 6-дневната диета,с нея свалих 2кг,и точно след като я свърших на другия ден беше Великден,изядох козунак и половина за 2 дена сама. И веднага след Великден почнах 90-дневната и от нея 4.5кг свалени.Та общите ми килограми свалени до тук са между 8 и 10кг,смятам ги така,щото може да има тук там някой плюс.Та 10кг грубо казано не са хич малко,като имате в предвид,че единствено с 6-дневната диета ми беше по гадно,защото за всеки отделен ден имах различно ядене и едно и също за целия ден.
    Та искам да сваля още толкова и ще съм доволна.
    Като си бях на село миналата седмица дядо ми каза,че съм отслабнала,а с тях се виждах последно на Великден,та толкова ли ми личи да съм свалила?!

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Хора ядосана съм,от 50 дни не свалям нищичко,само дето се "мъча".Отчайвам се вече,защот не свалям,свалих 5кг и тва е,зациклих яко.Днес дори ме показа кантара с 4кг повече пък си спазвам всичко,и рядко нарушавам снещо дребно.Днес съм втори воден ден и засега търпя,но се чудя кво да правя,вече обмислям да я спра.Ядосана съм,отчаяна съм и ми писна само да се спазвам пък без ефект.Писна ми вече.Виках си айде още малко ще изкарам то ще почна да свалям,ама уви вече 57 дни съм на диетата и 7 дни свалях и останалите 50 дни нищо не се получава.
    Дайте ми съвет кво д аправя,да я спирам ли или....?!
    Хриси, ти като почваше тая диета и аз си мислих, че няма да се сваля много от нея поради яденето на сладко, за това и аз не сиках да я почвам и така и стана-свали малко, точно както си мислих... Аз ако съм на теб ще почвам вече друга, няма смисъл да се мъчиш, а нищо да не става.Иначе това, че днес кантара те е показал с 4 килограма повече, може да е защото батериите му са се изхабили....

според мен е по добре да не се отказваш.Когато си почнала нещо свърши го до края.А иначе може да започнеш да спортуваш повече,запиши се на някакъв спорт всеки ден гледай да спортуваш и ще видиш,че ще има резултат.Иска се постоянство :]

Цитирай Първоначално написано от ElItoOoO
    според мен е по добре да не се отказваш.Когато си почнала нещо свърши го до края.А иначе може да започнеш да спортуваш повече,запиши се на някакъв спорт всеки ден гледай да спортуваш и ще видиш,че ще има резултат.Иска се постоянство :]
    И аз мисля, че грешката и е, че не спортува....

Град
    Германия
    Грешката е в това че е свалила близо 10кг за 6 месеца и то не постепенно а с бързи диети. На организма му трябва време за да свикне и затвърди всяко свалено килце и да не се шокира. Препоръчва се по 0,5-1кг на седмица да се смъква но и това зависи от много неща. Да, може диетитте да не изглеждат натоварващи но все пак са диети. А и при титинка се е получило доста зле : диета-тъпчене-диета-друга диета. Е не става така мацки. Дайте му време на тоя организъм а не издевателствайте над него. 50 дена задържане не са малко и това явно показва че тялото отказва вече да съдейства. Титинка мини на разделно хранене, задръж си килограмите половин година и тогава мисли пак за диета. Аз след първия си път с Дюкан правих пауза близо година без никакви диети за да свикне тялото с килограмите и да не кача двойно. Пък и шанса да кача над килограмите на които съм сега е малък (освен ако не се тъпча умишлено) защото съм ги задържала толкова време.

Титинка не се отказва толкова дълго издържа и сега точно накрая няма смисъл , четох и при мамите и още някакви форуми много хора така са имали подобни периоди в 90 дневната в които не мърдат и в последните дни някой даже и в последните 10 дена свалят от раз по 5-6 кг. така че не си заслужава да се откажеш точно сега , увеличи спорта . Надявам се поне малко да съм те мотивирала

Въглехидратен
    закуска - 2 портокала
    обяд - спагети със захар
    вечеря-половината на спагетите , 3-4 парченца от едно шок.руло, 3 парченца черен шоколад .... очаквах този ден да ми хареса най-много а то беше точно обратното белтъчния мисля че ми стана фаворит иначе много съм доволна от диетата лека е за каране , дните минават бързо и има известна свобода в храненето утре ми е плодов стискаите палци а утре ли можеха да се консумират ядки или беше във въглехидратния ?
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Титинка не се отказва толкова дълго издържа и сега точно накрая няма смисъл , четох и при мамите и още някакви форуми много хора така са имали подобни периоди в 90 дневната в които не мърдат и в последните дни някой даже и в последните 10 дена свалят от раз по 5-6 кг. така че не си заслужава да се откажеш точно сега , увеличи спорта . Надявам се поне малко да съм те мотивирала

Въглехидратен
    закуска - 2 портокала
    обяд - спагети със захар
    вечеря-половината на спагетите , 3-4 парченца от едно шок.руло, 3 парченца черен шоколад .... очаквах този ден да ми хареса най-много а то беше точно обратното белтъчния мисля че ми стана фаворит иначе много съм доволна от диетата лека е за каране , дните минават бързо и има известна свобода в храненето утре ми е плодов стискаите палци а утре ли можеха да се консумират ядки или беше във въглехидратния ?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Оплесках нещата,днес ми беше въглехидратен,а преди малко ядох ориз с гъби
    Утре съм на плодове,имам и изпит-надявам се да не се проваля пак.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

На мен ми беше плодов, ама го направих смесен.
    Утре си продължаавам без грешки и пак спорт, че бях спряла да права каквоо и да е последните 4 дена....
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Супер фен Аватара на zoreto
    И аз днес усрах пейзажа ама какво да се прави,нов ден- ново начало сега и преглед и изпит случва се

Град
    Пловдив
    Няма да я спра диетата ама няма и да спортувам,милион пъти казах,че не обичам спорта и само тва ми повтаряте,няма да спортувам квото ще да става.Не се заяждам с никой,за тва че ми е казал да спортувам,ама то е ясно,че пак ще се намери някой да ме обиди.

Няма да я спра диетата ама няма и да спортувам,милион пъти казах,че не обичам спорта и само тва ми повтаряте,няма да спортувам квото ще да става.Не се заяждам с никой,за тва че ми е казал да спортувам,ама то е ясно,че пак ще се намери някой да ме обиди.
    извинявай никъде не бях прочела че не обичаш спорта , ако аз съм те обидила по някакъв начин извинявай исках просто да те убнадежда да не се отказваш

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    извинявай никъде не бях прочела че не обичаш спорта , ако аз съм те обидила по някакъв начин извинявай исках просто да те убнадежда да не се отказваш
    Не,не говоря за теб,а за всички,които само това говорят.Замислете се малко,че не всеки си пада по спорта,а аз не обичам да правя нещо,което не ме влече,демек на сила да спортувам,няма смисъл.

titinka от една страна е така, но за да постигнеш по-големи резултати трябва да се потрудиш

Цитирай Първоначално написано от magince
    titinka от една страна е така, но за да постигнеш по-големи резултати трябва да се потрудиш
    съгласна съм,понякога и на мен ми се иска да си лежа но вместо това отивам и тренирам.Ако искаш да си слаба без спорт няма да стане.

П.С.:не искам да те обидя по никакъв начин,изразявам мнение :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си